Altea

Altea Milano

Accessories der fuldender looket
Enhver modeinteresseret person ved, at det er de små detaljer, der opgraderer et look fra værende kedeligt og intetsigende til det mest harmoniske, stilfulde og moderigtige. Det er sokkerne, der matcher slipset, tørklædet der passer til tasken, og den perfekte jakke der samler de øvrige beklædningsgenstande i et fuldført outfit. Her på siden kan du finde stilfuldt og lækkert tilbehør samt herrejakker i god kvalitet fra eksklusive, italienske Altea.

Vis flere produkter

Kombiner farver og mønstre

Grundstenen i Altea indeholder en kreativitet og legende tilgang til design. Her spiller prints en stor rolle samt lysten og evnen til at blande tekstiler og forskellige farver. De, der tør at tage mode og design en tand videre og sammensætte mønstre og stof på en ny måde, som gør designet til deres eget, er i sandhed dem, der indtager første række i modeverden. Men selvom Altea til dels har et eventyrligt visuelt udtryk, har de samtidig formået at holde fast i en stilfuld elegance, som stammer helt tilbage fra, da firmaet blot var en slipseforretning for Milanos overklasse. Det gør mærket perfekt for dem, der går op i klasse og stil, men som samtidig gerne vil udtrykke personlighed.

Lækre Italienske slips

Hvad er Gøg uden Gokke? Hvad er en kniv uden en gaffel? Svaret er: Nogenlunde det samme som en skjorte uden slips. Et slips kan være den detalje, der giver liv til et ellers plant og ensfarvet outfit. Det kan gøre den traditionelle blå skjorte spændende at se på, og det er din mulighed for at gøre dit look personligt. Et slips er en accessory, der godt kan tåle store mønstre og stærke farver, fordi det er så lille en del af det samlede sæt, at det blot skaber lidt kant uden nogensinde at blive for voldsomt. Et slips er perfekt til at lave kontraster, som er det bærende for high-end mode, og det viser, at du har styr på tidens trends og tendenser.

Tørklæder til kvinder

Selvom et tørklæde nok kan være tyndt, kan det sagtens lune om halsen. Samtidig er det et utroligt stilfuldt accessory, der kan pifte outfittet op på en smuk og elegant måde. Tørklæderne fra Altea er lavet af materiale i høj kvalitet, og det kan tydeligt ses. Det kan sagtens svare sig at købe mere eksklusivt tilbehør, fordi det ikke bliver slidt på samme måde, som for eksempel bukser gør, og du kan derfor beholde det i mange år fremover. Vær ikke bange for at vælge flotte mønstre. Det kan virke forfriskende, når folk leger med et prangende tørklæde på en lige så farverig og mønstret bluse – det skaber et statement og er meget in blandt modne modeelskere. Du kan naturligvis også bruge et flot tørklæde til at pifte et ellers kedeligt og neutralt outfit op.

Jakker til herrer

For mange mænd handler det om kvalitet frem for kvantitet. Mænd er fantastisk gode til at udvælge nogle få men helt rigtige items, som de beholder længe og bruger igen og igen. Kvalitet finder man bestemt også i denne kategori, hvor du kan købe eksklusive herrejakker fra Altea. Har man det rigtige overtøj, vil hele dit outfit komme til at se dyrt og fornemt ud stort set lige meget hvad, du ellers har på indenunder. Samtidig er jakkerne fra det italienske modebrand noget, du kan vende tilbage til og bruge år efter år, sæson efter sæson.

Har du spørgsmål vedr. Altea er du velkommen til at kontakte vores fyskiske butikker der gerne hjælper. Du kan kontakte FLOT vores butik med dametøj på tlf. 55724460 eller Boston i Roskilde med Herretøj på 46358210

 

Tilbage til toppen