Boss Green

I denne line fra Hugo Boss møder fashion sport.Boss Green er til dig som ønsker et casual/sport look i aktive kvaliteter som er nemme at vedligeholde.

Hos Fashionbox har vi valgt et lækkert udvalg,hvor du ikke behøver at være sportsudøver for at bruge de flotte styles fra denne kollektion.

Vis flere produkter

« 1

Hugo Boss Green

Denne kollektion er en line under Hugo Boss brendet og kendetegnes ved sine grønne etiketer. Denne line har gennemgået en fantastisk udvikling.Det startede i 2003 som en ny lanceret sports line. Linien havde før heddet sport.

Det er kendt på sine glade og friske farver, og ikke mindst sine aktive kvaliteter, som er modstands dygtige over for vejr og vind.

Desuden kan du i mange kvaliteter finde åndbare materialer.

 

Sport/Casual tag et kig på Hugo Boss Green jakke,polo shirt,chinos

En af de stærke produktgrupper i denne line er deres jakker, her finder du eksklusive kvaliteter og designs i casual sport udstryk.

Flotte polo shirts i mange farver og kvaliteter har hele tiden været et bærerende element, og i fremtiden vil også jeans, samt chinos blive en vigtig del at denne kollktion.

Nyheder fra Hugo Boss Green

Fra 2015 Bliver denne kollektion en større del af Hugo Boss. Den linie som hedder Boss Black, kendetegnet ved de sort etiketer.Afleverer en del artikler inden for grupperne Striktrøjer,chinos,polo shirts, samt jakker, til Green.Så modeller du før har købt i black line er nu overført til denne del.Vi gløder os til at præsenterer dig for en nyudviklet kollektion i aktive kvaliteter og modeller.
Tilbage til toppen