Boss Green jeans

Boss Green jeans

Jeans med sporty atityde i afslappet look. Det er Boss Green når det rammer bedst. Kombiner de mange modeller med smarte sweat shirt eller de populære polo shirt, med logo på brystet. Her finder du jeans fra Hugo Boss Green i mange varianter, som udskiller sig fra de øvrige Hugo Boss kollektioner hos Fashionbox.dk

Vis flere produkter

Jeans med sporty appeal

Boss Green jeans er til dig der ønsker sig en sporty og aktiv profil på dine jeans. Du kan varierer dit udtryk med disse cowboybukser afhængig af hvilken vask eller farve du vælger.

Du kan kombinere med de afslappede skjorter eller de friske polo shirts med kontraster eller striber.Du kan vælge dem i flere længder og du kan lave opslag på dem, hvis du ønsker et trendy look. Specielt de farvede kvaliteter med de grønne stikninger er værd at kigge efter.

Jeans med detaljer i spændende vaske

Når du vælger Boss Green jeans så lig mærke til detaljerne, de grønne stikninger og det frække logo understreger den aktive kollektion. Typisk for denne kollektion er de små grønne logoer der bliver sat forskellige steder. en detalje som en grøn stikning på en bæltestrop eller over en lomme gør at den adskiller sig i mængden af cowboybukser.

De fleste kvaliteter er lavet af bomuld - Enkelte stoffer er blandet med syntetiske fibre og elastan, som gør dom slidstærke og bevarer pasformen.

Køb Boss Green jeans online eller i vores forretning i Roskilde

Hos fashionbox.dk kan du købe Boss Green online. Vi har hurtig levering og sender med GLS - Du har gratis fragt i Danmark på alt hvad du køber - Der er få undtagelser dem kan du læse mere om i vores handelsbetingelser  .

Du kan også ligge vejen forbi vores forretning Boston herretøj i Roskilde - Den ligger centralt med parkering lige over for Domkirken.

Har du spørgsmål omkring størrelser eller modeller, så er du velkommen til give et kald på tlf. 46358210 vi klar til at hjælpe dig.

Tilbage til toppen