Brax

Brax Forår/Sommer 2019

Fashionbox.dk præsentere flotte klare farver, fra Brax til sæsonen.

Kvaliteterne er ofte i blød bomuld, med stretch hvilket giver en komfort i topklasse.

De vaskede jeans med HI FLEX stretch som det sidste nye. På jeans siden er det de blå toner sammen med natur farver, der gør sig gældende.

I flere artikler kommer der også et par nye farver i spil. De Khaki og oliven grønne farver, får en vigtig rolle denne sæson. Sammen med nye blå og grå farver.

Som en nyhed hos fashionbox.dk kommer der til denne sæson, en krydsning mellem et par chinos bukser og et par jeans.

De mørke vaske, i behagelige og lækre stretch kvaliteter, med lidt slid vask er også med i denne kategori.

Brax bukser og Brax jeans omtales blandt kunder som ”verdens bedste bukser”. Firmaet præsenterer jeans, lærredsbukser og uldne benklæder i top kvalitet, og pasformen er altid perfekt. Brax bukser er naturligvis tysk grundighed, når det er allerbedst. Det er en fornøjelse at bære produkterne. Brax er specialist i bukser med perfekt pasform i spændende kvaliteter, som udvikles hver sæson. Dette har været med til at gøre Brax til én af Tysklandsstørste producenter af jeans og bukser. Køb dit næste par Brax jeans eller Brax bukser online på Fashionbox.dk - hurtig levering og gratis i Danmark naturligvis. Husk: Du har 14 dages fuld returret på dine køb hos fashionbox.dk

Vis flere produkter

BRAX

Tøjmærket Brax blev skabt allerede i 1950, og dette mærke sigtede efter at lave tøj, som passede til den moderne, men samtidig også lettere kræsne mand, som kun ville stille sig tilfreds med det bedste af det bedste. Men allerede inden 1950 havde folket bag Brax lavet herretøj, og disse kreationer blev i 1930’erne trukket til Tyskland, hvor mærket fik lov til at vokse. Brax har nemlig i al dets tid stilet efter at lave fantastisk tøj til mænd, men Brax er især kendt for både designet og kvaliteten af deres bukser. Disse passer altid fantastisk til tidens modetrends, men uden at det gør, at de voksne mænd føler sig udelukket fra at bruge tøjet.

Men linket til disse yderst kendte bukser, ligger faktisk beskrevet i navnet - BRAX, da dette er den modificerede version af betegnelsen for bukser på latin. Dette fokus kan nemt mærkes på det store udvalg af de fantastiske Brax bukser, og en stor del af dette udvalg kan du finde hos Fashionbox.dk. Brax laver nemlig bukser som passer til enhver mand, så hvad end du har lyst til at tage et par flotte Brax jeans, eller lærredsbukser på, så har Fashionbox.dk netop det du leder efter. Alle par bukser fås i forskellige farver, og selvfølgelig også i så mange forskellige størrelser du kan få, så din størrelse og yndlings farve er tilgængelig for dig.

Alle bukserne fra Brax er syet i en perfekt pasform, og for hver nye sæson som går i gang for Brax’ tøj, så bliver kvaliteten, designet og materialet på bukserne genovervejet. Derfor sørger Brax’ designere for at farverne selvfølgelig passer til sæsonen, og derfor burde du sagtens kunne finde mange forskellige par bukser som ville klæde dig og din garderobe. Bukserne som er i bomuld kan forventes at være bløde at have på, men samtidig virke stabile og give en charmerende fylde, hvorimod Brax jeans er lidt mere solide og formsyede så din fremtoning virker mere skarp og ungdommelig.

Brax bukser der holder farven

Er du træt af bukser der taber farven, så kig nærmere på bukser og jeans med betegnelsen perma. Det står for, at farven holder længere. Typisk er det de mørke farver som sort og mørkeblå. Hvis du bruge de klassiske råd, om at vende vrangen ud, når du vakser dem. Bruger vaskemidel til mørk bomuld fra kendte producenter. Undgår at hænge dem ud i solen. Så får du et flot og langvarigt farve resultat, på dine bukser.Du finder perma kvaliteterne i modellerne Cooper jeans , som en klassisk 5 lommet regular model, med stretch. Disse jeans fås typisk som forår/ Sommer kvalitet. Et par lette og behagelige jeans, eller efterår/Vinter som er lidt fyldigere og børstet i stoffet.Som klassiske bukser er Everest modellen du skal vælge. Everest er med klassisk skrå lommer og regular i pasformen. Den findes ligesom Cooper i både Perma blue og Perma black. Et par bukser du nemt kan kombinere til et blazer jakke.

Perma Injection jeans

Det sidste nye fra Brax, er perma Injection jeans, forløbig i pasformen Cadiz, med stretch. Her får du et par jeans, som er oplagt at bruge til job. Komforten er i top via stretch, farven et dyb blå ensartet, stikningerne er diskrete.

Netop hos Fashionbox.dk har du muligheden for at finde disse yderst roste Brax bukser og jeans til billigere penge end så mange andre steder. De fleste par Brax bukser og jeans du kan finde er nemlig til nedsat pris, så du nemt kan få råd til endnu et par bukser du står og mangler, eller måske en flot trøje eller skjorte som går til. Lige præcis på det punkt er Fashionbox.dk også stedet du bør bestille fra, da der er gratis fragt hjem til dig, og samtidig har du 14 dages fuld returret på tøjet, så hvis du nu har fået bestilt en forkert størrelse, så kan du nemt få byttet Brax bukserne til den rigtige størrelse.

Med over 1000 ansatte og en omsætning på omkring 300 milioner € er Brax i dag en sværvægter i bukse branchen. Historien begynder tilbage i 1888 på 80 m2. Firmaet hed dengang Leineweber,og var baseret på metervarer,altså et væveri.Senere i året 1950 ændre firmaet navn til det vi idag kender, nemlig Brax. Brax navnet er fundet under inspiration fra den latinske betegnelse for bukser - braka. Og bukserne er idag et af brandets kerne specialer. Mange kender sloganet "Brax feel good". Brax har visionerne og har modet til at realiserer dem.Til hver ny kollektion bliver der forsket og testet i nye metervarer som flytter grænsen for komfort og pasform. Produktet har altid været nøglen til succes for Brax og hos fashionbox er det en del af vores prioritering at finde de leverandører som går op i detaljerne,og finder nye veje, til at forbedre det produkter - Sammen er vi specialister. Brax navnet, et synonym med sikkerhed i pasform, størrelse,funktionalitet og nem vedligeholdelse i daglig brug. Alt dette kombineret med et sikkert blik for modens variationer. sjovt nok kendetegner det en anden bukse specialist, nemlig Meyer bukser som fashionbox også har udvalgt som specialist i bukser til mænd.

Prestige

Kvaliteten er tidligere kendt som Marathon, og er stadig den kendte bomulds kvalitet med 4o kilometer tråd, anvendt af den blødeste bomuld, sammen med elastan. Det giver dig den bedste komfort i et par jeans. Kvaliteten findes i mange farver og i model Cooper.

Brax Woolook

En spændende kvalitet i bomuld mix, som har et look af et par pæn uldbukser. Der af navnet Woolook. Vi har valgt de populære modeller i herrebukser som er Cadiz, Cooper, og Everest, så kan du vælge din favorit.

Brug evt. buksernetil at dresse lidt op fra dine almindelige jeans og kombiner dem med en afslappet jakke, eller cardigan.

Brax feel good

Brax har en klar og præcis profil på afslappet livstil som udtrykker sig klart i kollektionen.Med mange flotte vaske i jeans differentiere de sig blandt andet i model Cadiz og model Cooper som Fashionbox lagerfører i op til 4 længder. Alle modeller til meget stærke priser når man tager kvaliteten i betragtning. Brax har fået mange rosende bemærkninger fra kunder,for deres Perma indfarvning, af mørke farver som sort,mørkeblå og koksgrå farver. Som med den rette sæbe holder farven meget længere end gennemsnittet af naturligt indfarvet stoffer. De prema indfarvet modeller fås hos fashionbox bland andet i Ernesto som er modellen med skrålommer og model Cadiz som jeans model. BRAX udvikler hver sæson på detaljerne i deres produkter, de designer . Perfekt pasform, funktionalitet og komfortabel snit - alt er nøje udvalgt og koordineret.Således er der til hver sæson en ny og spændende kvalitet. Om sommeren kan det være en let og kølenden kvalitet som er udviklet – Om vinteren en bomuld kvalitet som har uld look. Hos fashionbox er vi altid med til at prøve nyhederne, så du som kunde kan se udviklingen i kollektionen som leveres 4 gange om året.

 

Tilbage til toppen