Brax bukser

Brax bukser til mænd

Her finder du de kendte modeller fra Brax, i mange kvaliteter.

Vi har op til 3 længder i chinos bukser.

Hos fashionbox, handler du altid med 14 dages returret, og Gratis fragt. Vi sender direkte fra vores butik, Boston i Roskilde. Har du spørgsmål er du velkommen på tlf. 46358210 eller mail:  kenn@kenn.dk

Brax benklæder

Hos fashionbox kan du vælge mellem flere typer bukser fra Brax. Vi har delt vores udvalg op i kvaliteter og pasforme. Så alt efter hvilken kvalitet du ønsker dig, kan du efterfølgende vælge pasform.

For eksempel, kan det være et par benklæder i uld, nogle kalder dem habitbukser i en regular pasform, så hedder den Everest.

Herrebukser

Modeller fra Brax er typisk med to skrålommer på fronten og to baglommer.De kan være lavtaljet, eller almindelige, det afhænger af modellen, som typisk er lavtaljet når de er slim fit og almindelige i taljen, når de er regular fit. i denne sæson er det kun i begrænset omfang, at vi ser bukser med opslag. Endnu uden læg..

Du kan se alle vores bukser til mænd  HER

Lærredsbukser

Et par lærredsbukser er typisk, et udtryk for et par bomuld bukser også kaldet chinos bukser. Men en lærredsvævning er bare måden trådene i stoffet er sat sammen.

Vi håber du finder de rigtige bukser i vores udvalg.

 

Tilbage til toppen