Brax jeans til mænd

Brax jeans til mænd

Kommer du i et par Brax jeans eller lærredsbukser fremstår du elegant og sporty i et casual look. Brax modellerne er meget varieret og du kan tilpasse dit valg af bukser efter hvilken lejlighed du skal bruge dem til. Se vores store udvalg i Brax modeller herunder.

Vis flere produkter

Jeans i gode kvaliteter

Brax er kendt for kvalitet ikke bare i de lækre stoffer. Alt tilbehør som knapper lynlåse og tråde er nøje gennemtestet inden det går i produktion.

Det er jeans der er slidstærke og som i perma indfarvede stoffer ikke mister farve, selv om det bliver vasket igen og igen.

Jeans til alle sæsoner og lejligheder

Idag er det helt legalt at bruge jeans på job eller festlige lejligheder. Du kan tilpasse dit valg af cowboybukser efter det du ønsker at matche med. Vil du sætte dem til en jakke eller skal de gå til en polo shirt, ja så vælger man ofte mellem de mørke pæne ensfarvede eller de rå vaskede med slid og krøller.

Vælger du blandt de flotte farver, er det kun fantasien der sætter grænser for slut resultatet. De lidt kraftige og fyldige stof kvaliteter findes i efteråret og vinter månederne. Det er her du kan finde kvaliteter som wool look, bomuld der ligner uld, men kan vaskes.

Sæt en cardigan med en skjorte til et par mørke jeans, så har du et pænt afslappet sæt.Typisk skal du finde de blå og sorte jeans i perma udgaverne - De holder længe på farven.

Komforten i Brax er høj - Kodeordet er Elastan som giver stræk i bukserne. Fordelen er at de bevarer pasformen længe og er bekvemmelige at have på også på jobbet.

Vær den første der får nyhederne

Brax designer 2 kollektioner om året, men de kan ikke lade være med at udvikle nyheder, så i sæsonen kommer de ofte med nye modeller eller stofkvaliteter som twill, canvas, denim eller lærred. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret når de lander på Fashionbox.dk

Køb Brax jeans online eller i vores butik Boston i Roskilde

Vi sælger Brax jeans online her i Fashionbox.dk og i vores fysiske butik. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til butikken på tlf. 46358210 Hvor du kan få råd af vores specialister i Brax.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge vores hyggelige forretning Boston i Roskilde, lige over for Domkirken.

Vores personale er klar til at guide dig med gode råd og vejledning.

Vi glæder os til at møde dig.

Tilbage til toppen