Business skjorter

Business skjorter

Til hverdagsbrug på arbejdet, ved kundebesøg og til forretningsmøder og -middage er business-skjorten det sikre valg. Dens vigtigste kendetegn er, at den er elegant, stilfuld og afdæmpet, så den ikke støjer for meget eller virker prangende på kollegaer, kunder eller eksterne møde- eller middagsdeltagere. Med business skjorter fra mærkerne Hugo Boss, Eton, Eterna, Stenstrøms og Sand er du sikker på, at du altid er nobelt klædt på under jakkesættet og fremstår repræsentabel og seriøs i forretningssammenhænge. Derfor er vi helt sikre på, at du finder din næste business skjorte her hos FashionBox eller kontakt vores forretning Boston i Roskilde for en firma aftale på tlf. 46358210

Vis flere produkter

« 1

Business-skjorter er et helt kapitel for sig. For hvor de tidligere helst skulle være ensfarvede og holdes i helt afdæmpede farver, må der gerne være lidt mønster, tern eller striber på i dag, samt et par raffinerede detaljer eller tre, der også giver dig mulighed for at komme med et lille diskret statement om, hvilken mand du er inden bag din forretningsmæssige, professionelle væremåde.

Business-skjorter – det stille raffinement

Det vigtigste er dog fortsat, at skjorten ikke må tiltrække sig unødig meget opmærksomhed og går du helt klassisk til værks, går du aldrig fejl af den ensfarvede skjorte med en enkelt brystlomme og almindelige flipper – og selvfølgelig et tilsvarende afdæmpet slips! Skal der være ekstra plads til slipseknuden, kan du vælge en skjorte med cut-away flipper. Eventuelt kun du også vælge en skjorte helt uden brystlommer. Så er der ikke noget, der kan distrahere.

Skal det være lidt mindre formelt og lidt mere sporty, kan du eventuelt vælge botton down skjorteflipper, der støtter godt op omkring slipseknuden. Er det en dag uden møder, kan du også vælge at undlade slipset helt. I så fald bør du knappe de to øverste knapper i skjorten op.

Du kan også sagtens vælge et simpelt, måske nærmere antydet mønster på skjorten. Skal det være kraftigere end det, så vælg en ternet eller stribet skjorte, så skjorten ikke virker for ”vild” eller støjende i folks optik. Ternet og stribet er regelmæssigt og regelret. Det signalerer troværdighed og det er jo sådan, du helst vil fremstå, uanset hvilket forretningsærende du er ude i.


De små tilladte detaljer, der gør det muligt at blive mere personlig


Synes du, at det bliver alt for formelt og stift, kan du tilføre en smule mere personlighed ved at vælge skjorter med en kontrastfarve eller et kontrastmønster på indersiden ved halsen, langs knapperne og i ærmegabene. Du kan også få skjorter hvor knapperne eller eventuelt den tråd, knapperne er syet på med, har en farve, der enten virker som kontrast eller på anden måde stikker ud fra sammenhængen.

Endelig har du mulighed at finde skjorter, der fremhæver kanter, manchetter, ærme- og andre kanter med en kontrast- eller anden fremstående farve, lige som diskrete logoer, små lædermærker og lignende påsyninger kan give et lidt mere personligt touch på skjorten.

Det er små raffinementer, der ikke støjer unødigt voldsomt, men som vækker anerkendelse, når først folk bemærker dem. De signalerer, at du udover at være troværdig og pålidelig, også går op i detaljerne og er et rigtigt menneske inden bag din forretningsmæssige fremtoning. Det er slet ikke dårlige kvaliteter at skilte med!
Har du brug for en anden type skjorte, så tjek vores store udvalg her.

Tilbage til toppen