By Malene Birger

Malene Birger

Hos Fashionbox handler du Malene Birger til skarpe priser...

Vi har samlet alle nedsatte varer fra By Malene Birger

Det anerkendte og populære danske brand By Malene Birger har skabt et design, som kan mikses og matches og gøre enhver kvindes garderobe klar til både fest og hverdag. Hendes kollektioner kan beskrives med 3 ord - Klassisk, kunstnerisk og luksuriøs. Det gælder både kvaliteten og designet. Malene Birger kollektionerne har skønne udvalg og virksomheden går stærkt den rette vej verden over.

Vis flere produkter

By Malene Birger blev grundlagt i 2003 af modedesigner Malene Birger. Malene Birger er uddannet fra Dansk design Skole og begyndte sin karriere hos Carli Gry i 1989. Hun har været chefdesigner hos Marc O’Polo og medstifter i virksomheden Day Birger et Mikkelsen.

Malene Birger har vundet Dansk Design Award i 2002. Hun modtog Guldknappen fra modemagasin Alt for Damerne i 2004. Hun modtog den skandinaviske Design Award i 2005 og hun titlen som  "årets Mærke" ved Costume i Norge i 2008.

Efter 10 år som Creative Derector besluttede Malene Birger at stoppe og overdrage ansvaret til Design Manager Christina Exsteen.At det blev Christina Exsteen der skal forsætte By Marlene Birger, er et naturligt valg, da hun har været med fra start og arbejdet meget tæt sammen med Marlene.Det betyder at Christina kender mærkets rødder og identitet ,da hun er vokset op sammen med virksomhedden.
Kollektionen AW 2014 var den første Christina Exsteen, havde det fulde ansvar for.Her kunne man også se, at Christina har tilført en smykke kollektion, belagt med ædelmetal, som et nyt tiltag.

By Malene Birger ejes i dag af den danske børsnoteret modekoncern IC GORUP A/S og har over 1000 medarbejdere hele verden over. By Malene Birger er et internationalt brand, som forhandles i 40 lande. Det efterspurgte mærke forhandles i stormagasiner, egne butikker og online.

Tøjet fra By Malene Birger er kendetegnet ved kvalitet og elegante silhuetter, som har en moderne kant. By Marlene Birger gør det muligt at opdatere garderoben hver sæson. Der tilbydes luksus styles designet med kærlighed. Der ses ofte klassiske snit med en kunstnerisk kant. Rene linjer, stilrene snit og dekorative detaljer.

Malene Birger opfordrer kvinder til at vælge den livsstil, de ønsker at leve og hendes kollektioner er både funktionelle og matcher tidens trends.


Kollektionerne fra By Malene Birger er eksklusive med elegante udtryk og sofistikeret look. Kollektionerne er af høj kvalitet og er med til at sætte dagsordenen på modefronten. Hendes design spænder vidt fra alt fra kjoler til iphone covers - til tasker, sko, tøj og smykker. Men altid med udgangspunkt i de gode materialer og tidens trends.


Tilbage til toppen