Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Mind of Line?

Mind of Line er dansk designede tørklæder, hvor der er lagt vægt lækre materialer som uld og silke. Spændende design & farve kombinationer i Silketørlæder til damer. Gratis fragt og lækker gaveindpakning.

Mind of Line

Mind of Line er dansk design af smukke tørklæder til enhver lejlighed. Bag det danske brand Mind of Line står Line Pil. Mind of Line navnet er opstået efter leg med Lines eget navn og intentionerne bag hendes design – kort sagt Lines tanker, inspiration og genkendelige signaturliner på tørklæderne.

Mere end et tørklæde

Det lille klassiske i 80×80 cm og det lidt større 100X140 cm, som tillige kan bruges over skuldrene som sjal.

Egentlig er det kun kreativiten, der sætter grænser for anvendelsen af tørklæderne. Brug fx det lille silketørklæde som bælte i dine jeans eller som blikfang på kjolen, som pynt på din taske og endelig i håret eller som hovedbeklædning.

Inspiration & philosofi

Filosophien bag designet er et skarpt fokus på detaljer & materialer og gerne lidt drillerier i sammensætingen af print og farver, der kan give det tilstræbte klassiske en lækker kant i helheden. Helt i tråd med tidens trend, designes der med det tidsløse for øje.

Designeren lader sig inspirere af alt fra det nære til gamle film & malerier, natur & teksturer, når passionen udleves og kreativiteten flyder.

Det viser sig i nøje afstemte blomsterprint på elegant lys bund til iøjenfaldne grafiske print, der spræller lidt mere og igen de mere afdæmpede, klassiske print med prikker eller malerier som inspiration samt det helt bløde, simple og delikate look på de ensfarvede.

Signatur

De tidsløse tørklæder har en let genkendelig silkekant på de store styles – gerne i kontrastfarve. Silkekanten skaber stilfuld fuldendelse på silketørklæderne og et elegant sammenspil med tørklæderne i uld.

På de mindre silketørklæder, er der kælet for kanterne, der er håndsyede, ved at samle tråden op og hele tiden ramme den rigtige farve i printet.

Der er stillet skarpt på helheden, så materialer, mønstre & farvers sammenspil, går op i en højere enhed.