Cambio

Cambio

Fashionbox.dk præsenterer Cambio.Glæd dig til en spændende kollektion med lækre kvaliteter i bomuld og jeans, hvor farver  er temaet. Jeans udvalget har aldrig været mere varieret inden for mørke vaske og med spændende detaljer.

Cambio bukser til job og festlige lejligheder er ikke glemt, dem finder du flere af i de mange leveringer som fashionbox.dk får fra Cambio.

Cambio blev etableret i 1985 i Tyskland. Det var fra starten en fast strategi at ligge vægt på høj kvalitet og perfekt pasform,med nye detaljer.

 


 

Vis flere produkter

Cambio har som målsætning, at producerer bukser til kvinder, som forventer lidt ekstra, når det gælder kvalitet og materialer - Lige fra metervare, lynlås,knapper og tekniske detaljer, som indsnit og slidser i bukserne.

Pasform:

Cambio har et særdeles bred udvalg i pasforme og fint udvalg i længder.Specielt model Parla er meget populær model. Vi er sikre på at du finder en velsiddende model i kollektionen, ikke mindst på grund af modellerne med stretch, som Cambio mestre.

For at imødekomme kundernes ønsker har vi valgt at præsenterer 2 kategorier af bukser:

Bukser:

I denne kategori finder du lækre nyudviklet kvaliteter, med høj udstråling som print eller andet udtryk i tiden,og detaljer som kun Cambio kan lave dem. Her finder du bukser til job og fest, sat samme med korte jakker eller lækkert strik.

Jeans:

Slimfit,boot cut eller regular fit - Hæj eller lav talje - Alle modeller fra Cambio imponerer med komfort og pasform i top.Et stort udvalg i sæsonens farver eller vaske, som stone wask eller used wash, udgør et sikkert element i din gardarobe, som kan kombineres med stort set alt.

Typisk for Cambio er udvalget bredt og varieret når man kigger på detaljer, i form af patches,farver, eller stikninger.

Så hvis du aldrig har prøvet et par velsidende bukser af høj kvalitet, vil vi anbefale dig at prøve et par Cambio.

 

Tilbage til toppen