Carl Gross

Køb Carl Gross flotte jakkesæt, jakker og bukser online på Fashionbox.dk. Vi præsenterer Efterår/vinter 2014 netop nu.

Carl Gross er et klassisk tysk brand, der med udvikling fra starten i 1925 repræsenterer tryghed i forhold til såvel kvalitet som pasform. Carl Gross er endvidere fleksiblet i forhold til størrelses miks, når det gælder jakkesæt, og er du allerede indehaver af et af brandets kvalitetsrige sæt, kan du roligt bestille et nyt i samme størrelser, som dit nuværende.
Køb Carl Gross online på Fashionbox - med hurtig levering; gratis i Danmark naturligvis.

Vis flere produkter

Historien om det tyske brand Carl Gross går tilbage til 1925, hvor firmaet blev grundlagt. På baggrund af brandets grundlæggende værdier – Komfort, Pasform og fleksibilitet – og dets høje krav, har Carl Gross siden stiftelsen været indbegrebet af herretøj i høj kvalitet og moderigtige designs.

Carl Gross er ikke blot kendetegnet ved anvendelsen af materialer af høj kvalitet, men også ved brandets fine detaljer og udprægede forarbejdnings egenskaber, som sikrer at det traditionelle håndværk består til trods for nye tendenser.

Carl Gross designer både tøj, som er anvendeligt til business relaterede sammenhænge, men også tøj til det mere casual look, hvor brandet formår at skabe pænt men afslappet tøj. Carl Gross formår på det grundlag at designe tidssvarende og klassisk tøj til herrer.

Carl Gross har siden 1925 formået at prioritere pasformer højt, og firmaet fgør det derfor muligt at finde et jakkesæt, der har den rigtige pasform – også hvis behovet er to forskellige størrelser. Brandet tilbyder endvidere 3 længder – kort, standard og lang – der gør det fleksibelt og en sikker vinder, når det gælder opgaven at finde et jakkesæt uanset sammenhængen.

Carl Gross tilstræber altid at have den klassiske standard linje på lager, så du som kunde kan købe et par ekstra bukser til din habit, specielt i kvaliteter fra væveriet REDA Italien.

Til hver sæson trimmer Carl Gross sit model program i jakker eller habitter det gælder pasforme, revers eller fodvide i bukser, men uden at ødelægge det generelle klassiske maskuline udtryk.

Tilbage til toppen