Colmar Originals

Colmar  - Fashionbox.dk præsenterer både herre jakker og dame vinterjakker - Kode ordet er farver og ultra let dun med stor varme evne. Mange modeller og farver - Spændende udvalg..

Vis flere produkter

Colmar er et brand med en stor og fornem historik.Ikke kun på snesport, men også på andre sportsgrene som golf og vandsport.

Colmar blev grundlagt i år 1923, af Mario Colombo. Tager man den første stavelse af efternavn og derefter første stavelse af fornavn, får man svar på tilblivelsen af navnet Colmar. Fabrikken bærer stadig hans navn i byen Monza i Italien.

I starten producerede man arbejdstøj, men snesport interressen begyndte, og en lille gruppe startede et udviklings team. De kaldte sig Skiatori.

Den første officielle branding af Colmar indenfor snesport, var i 1931, hvor der blev afholdt speedskiing race , på Hahnenkamm i Kitzbuhel. Her vandt Leo Gasperl. Han kørte 136,6 km/t på ski, iført Colmar outfitt, der lignede lidt en Hang glider.Man havde special fremstillet en kappe der blev fastgjort til Leo´s ryg.

Senerer i 40´erne, startede Mario´s to sønner også i produktudviklingen.Det næste gennembrud var da produktet Olimpionica kom på market.Det var den origanale wind breaker, som var lavet af vandtæt poplin.

Til de olympigste lege i Oslo 1952, var det første gang man så en ski løber i tætsiddende nylon dragt, hvor der i side og albuer var indvævet bi-elastik.

Med nogle løbende tilpasninger, blev denne metervare solgt, helt til 1972.

Igennem 60érne sker der store udviklinger med kvaliteter.Dun parka kommer og skibukser med strech i siderne. Man begynder at arbejde med synthetiske matrialer.Hel det Italienske ski team bærer Colmar.

Et nyt matriale ser dagens lys. Thermospeed.Et tætsiddende tyndt matriale, der føles som et extra lag hud, som er belagt med et lag polyurethane skum.

Med denne dragt slår Luigi Di Marco rekord i speed skiing i Cervinia. 174 km./t.

Sideløbende med den store forskning af matrialer og modeller, til at vinde 1/100 af sekunder, på konkurence plan, var skiløb også ved at blive almindelig mode i 70´serne.det betyder at Colmar begynder at lave mere komfortabel skiwear.

Nyt slogan bliver skabt:In case of snow, Colmar.

Tredie generation kommer ind i firmaet i 1980.Mario, Giulio, og Carlo.Deres passion for sne, ski, og sport er enorm.Familiens DNA bliver ført viderer gennem dem.

Colmar er førende indenfor spacerace line og designed.Produktionen er enorm, på dette område.

Er stadig førende på technologien i 90érne Innovativ brug af matrialer og teknikker, dannes nye produkter til produktion.

Expenmenterer med nye microfiber, og en ny generation waterproof og åndbar matriale skabes.

Brandet Techlab skiwear introdukseres. F.eks. comfortemp. som absorberer kroppens varme men afgiver det kun hvis det er nødvendigt.

Colmar sponser Alpine skiing wold cup, samt med i en del af de berømte og vigtigste, Italienske skiskoler.

De har også stor opmærksomhed på de helt unge skiløber. De hjælper med at promoverer events m.m.

Colmar er en af verdens ledende producent af high-preformance, high-teck,technical  ultra lette kvaliteter.

Colmar er også med i freestyle verden. Jon Olsson, den berømte freestyler, designer kollektionen, i samarbejde med Colmar´s technologi og know how.

Vandsport præsenterer Colmar også, sammen med FISW. Federazione Italiana sci nautico e Wakeboard.

De er også præsenteret i Golf sporten.Colmar arrengerer golfturneringer på nogle af Italiens exklusive golf klubber. To af Italiens golf championgs, bærer Colmar golf.

I 2009 introdukserede Colmar den super lette fashion dun jakke, med originale Colmar logo. Designet er inspireret fra brandetes unique historie.

Denne jakke, i forskellige modeller og kvaliteter, kan købes på Fashions box og hos Kenn men & women.Udvalget præsenterer både damejakker og herre jakker.

 

 

 

 

 

 

Tilbage til toppen