Cosby

Cosby strik til herrer

Til efterårets og vinterens komme giver det god varme med strikkede trøjer under overtøjet. Eller til forårets og sommerens kølige morgener og aftener. Er du til afslappet stil lidt over i et vintage look, så er strik fra Cosby lige noget for dig. Her i denne kategori finder du alle vores strikkede modeller til herrer fra Cosby.
Varme striktrøjer, huer og vanter er et must til vinteren, så har du ikke allerede en eller flere strikkede trøjer i din vintergarderobe, så er det nu, du skal slå til. Find de modeller, der vil matche lige netop din garderobe.

Vis flere produkter

Strik til enhver lejlighed

Cosbys hippe strik er ikke kun funktionelt, det er også måde at udtrykke din stil på. Dit look bliver vidt forskelligt, afhængig af hvordan du kombinerer eksempelvis en strikket pullover med andre beklædningsgenstand.
Du kan have den på som den er – uden noget indenunder – eller du kan have en skjorte under og trække kraveflipperne ud, så de kan ses i halsåbningen på trøjen. Eller du kan smide den over skuldrene og binde den om halsen, når du har en T-shirt på. Du kan også have den på under blazerjakken. Hver især giver det sit unikke look.
Strik fra Cosby passer til både jeans, chinos og det kasuelle jakkesæt – og de tyndere modeller kan også bruges om sommeren til et par shorts.
Vælg mellem de mange flotte og kraftige farver til dine jeans eller jakkesættet – eller vælg en af de mere neutrale til de røde chinos.

Strik med flotte detaljer og af høj kvalitet

Når du køber strik fra Cosby, får du enkle, klassiske modeller med iøjnefaldende detaljer. Det kan være en lomme i en flot kontrasterende farve eller en kontrastfuld lap på albuen – som ikke bare giver pulloveren et karakteristisk look, men også virker forstærkende på et ellers udsat sted for slitage.
Cosbys strikkede modeller er lavet af uld eller bomuld af høj kvalitet.

Køb Cosby strik online eller i vores butik i Roskilde

På Fashionbox.dk kan du købe Cosby strik online. Vi har dag til dag-levering – såfremt der ikke opstår forsinkelser hos GLS – og vi sender fragtfrit over hele Danmark. Det kan du læse mere om i vores Handelsbetingelser.
Du kan også kigge indenfor i vores moderne butik, Boston, i Roskilde, hvor du kan se tøjet, føle kvaliteten og naturligvis prøve tøjet, før du køber. Så får du også dit tøj med hjem allerede samme dag. I butikken står vores servicemindede medarbejder klar til at vejlede og rådgive dig.
Vælger du at købe online, behøver du nu heller ikke at mangle professionel, venlig og personlig rådgivning. For du er altid velkommen til at ringe til vores venlige kundeservice på tlf. +45 46 35 82 10 eller kontakte os på kenn@kenn.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du lyst til at få nyheder, information om udsalg og tilbud samt besked om, når vi får nye, interessante varer på hylderne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi en mail med spændende nyt.

 

 

Tilbage til toppen