Jakker/veste/overtøj

Dame jakker fra de bedste mærker

Her finder du udvalget af jakker og frakker fra Fashionbox.dk.

Vi har sammensat et stærkt udvalg fra de bedste mærker - Når vi kigger mode online. Hos fashionbox.dk finder du Hugo Boss, Sand Copenhagen, Max Mara, Closed og mange flere. Husk gratis fragt på alt.

Vis flere produkter

Dame jakker/frakker

Overtøj er en meget individuel sag, nogen har en praktisk tilgang og nogen har en designmæssig tilgang til overtøj. Jakker/frakker er ofte enten sporty eller elegante, da det kan være svært at kombinere vand- og vindtætte materialer, med et elegant udtryk.

Vi gør dog altid vores bedste for at håndplukke de jakker der bedst kombinerer det praktiske og det pæne. Vores samarbejde med kvalitets- og design bevidste mærker, gør dét arbejde lettere for os.

Jakkerne kan se ud på mange måder, vi ser lige nu at jakkerne har fået mere længde på, så de går ned til kjolernes længder, der også er blevet længere. Klassiske farver som sort og navy er altid at finde i vores sortiment. Men bl.a. tern, tweed og camel kommer vi til at se mere af, dette giver dig mulighed for at personliggøre dit look, helt til det yderste lag.

Særligt Hugo Boss jakker, Sand jakker og Max Mara frakker kommer til at have en vigtig plads her hos Fashionbox denne sæson.

 

Hvordan vælger man den rigtige jakke/frakke

Det danske vejr sætter krav til din jakke/frakke, skal den være funktionel og praktisk. Eller skal den være elegant og have udstråling af elegance.

Det er nogle af de tanker du skal ligge til grund for dit valg af overtøj.

Hos Fashionbox.dk ligger vi vægt på kvaliteterne. Så hvad enten du vælger de nye tekniske kvaliteter med tapede sømme og åndbare membraner eller en stilet trenchcoat, går du ikke på kompromis med kvaliteten, og du er sikret en pæn jakke i mange år.

 

Den klassiske og elegante frakke

Om vinteren har specielt uldfrakken en vigtig plads i vores sortiment, den kombinerer design og varme, på bedste vis. Men materialet begrænser den praktiske funktion, i form at vand- og vindtæthed. Materialet vil altså ofte være afgørende for udseendet, og det kan derfor være nødvendigt at have to jakker. Én der holder til vind og vejr, og en til de pænere lejligheder.

De fleste kender de klassiske frakker i camel, navy og sort, som er blevet båret af store stjerner i mange år. Vi har valgt frakker med og uden bælter i høje kvaliteter ofte med cashmere uld mixet med ren uld.

Vi har sammensat et lækkert udvalg her på siden så du kan finde din næste frakke.

Trenchcoaten er en vigtig spiller i dit valg af overtøj. I foråret kan vi ofte vise de friske farver og vaskede kvaliteter, som er praktiske på en weekend tur eller på job.

I efteråret kan du vælge trenchcoaten i en kraftigere kvalitet og eventuelt med et foer. Den er ideel til at kombinere med lag på lag og med et lækkert tørklæde over.

 

Jakker til praktisk brug

De korte jakker du finder hos Fashionbox er valgt med henblik på sæsonens vejrforhold, de er ideelle til en travl hverdag, hvor vind og vejr ikke kan være en begrænsning, men hvor der stadig er gjort overvejelser omkring moden.

De to ting kan nemlig godt kombineres, det ses bl.a. i kollektionerne fra Closed, Max Mara og Hugo Boss.

Specielt for udemennesker er en god jakke utrolig vigtig i garderoben, og vi har derfor sørget for at vores udvalg af jakker både er behagelige men også trendy på samme tid, og passer til både sommer og vinter.

Vi glæder os til at hjælpe dig til at træffe et godt valg, af din nye jakke eller frakke.

Har du spørgsmål til dit valg, så kontakt FLOT dametøj i Roskilde - Vores fysiske butik, på tlf. 6061 7990 eller mail flotnu@gmail.com.

Tilbage til toppen