Jeans

Stærkt udvalg i jeans til kvinder  fra topmærkerne Hugo Boss, Cambio, Sand Copenhagen,Closed,7 For all mankind hos fashionbox.dk

Du handler altid med gratis fragt og hurtig levering.

Vis flere produkter

Stort udvalg af jeans til kvinder. 

Mangler du et par gode jeans, som kan redde enhver tøjkrise? Her hos Fashionbox har vi et stort udvalg af gode jeans. 

Du går aldrig galt i byen med et par jeans, som sidder godt. Med et par gode jeans i garderoben, kan du sætte alt til - om du er til et sporty eller mere klassisk look, er du garanteret et sikkert look hver dag. 

Vi har jeans fra topmærkerne Hugo Boss, Cambio, Closed og 7 for all mankind, som alle fire er kendt for deres gode kvalitet og pasform. 

Hvorfor vælge et par jeans?

En af grundende til at jeans er blevet så populære, i alle aldersgrupper og til mange lejligheder, er at de er nemme at sammensætte stortset alt andet tøj. De kan skabe udtryk på tværs af moderetninger og samfund. Hvad enten det gælder hverdag, fest eller job, kan du skabe dit eget udtryk med enkle midler som t- shirt og jakke.

Du kan også dresse et par jeans op med en lækker silke skjorte, så har du pludselig et nyt look. Du finder jeans til kvinder i mange varianter; fra slim fit, regular fit og naturligvis classic fit. Hver pasform gruppe har sit eget udvalg i vaske, som du kan kombinerere efter din egen smag og til den lejlighed, der passer dig bedst.

 

Hugo Boss jeans kvinder

Hugo Boss har været et af de førende brands siden 70’erne, som er kendt for deres inovative design, med elegance og stringente linier. 

Udvalget spænder bredt fra den helt klassiske model, til den mere moderne trendy pasform. Dog vil vask og pasform altid være i højsædet hos Hugo Boss, og du finder med garanti et par jeans, som sidder godt. 

Se vores udvalg af jeans fra Hugo Boss her. 

 

Closed jeans

Closed er et tysk brand, som har eksisteret siden 1978. Closed startede ud med at lave denim, men laver idag hele kollektionen til kvinder og mænd. Idag bliver deres denim produceret i Italien, og du er derfor garanteret et godt håndværk, hvor vasken og pasformen er i fokus. Du vil altid kunne genkende et par Closed jeans på lang afstand, da deres jeans altid har det ikoniske håndsyet fly label, som er deres visuelle varemærke. Derudover var Closed de første på markedet, som lavede “the x-pocket”, hvilket er frontlommer med en 3 graders hældning, som giver en smallere silihuet over hoften, og en lomme som er lettere tilgængelig. 

 

Ta et kig på vores store udvalg af Closed jeans, hvor vi har en model til enhver kvindelig form. Modellerne spænder fra skinny, straight, high-waist og deres nye power stretch kvalitet, som er fantastisk blød at iføre sig. 

 

 

Cambio jeans

Cambio er et Tyskland brand, som blev etableret i 1985.  Brandet har fra start lagt vægt på høj kvalitet, god pasform og fine detaljer. Cambio er til den kvalitetsbevidste kvinde, som går op i lækre materialer, som tilpasser sig kroppen. Når du først har købt et par Cambio jeans eller bukser, er du loyal over for brandet. 

 

Cambio har et godt og stort udvalg af forskellige modeller og pasforme, som gør det nemt at finde præcis den model, du kan lide. Vores jeans udvalg rummer også et godt udvalg af forskellige vaske, så der er en vask for enhver smag. Se udvalget her. 

 

 

7 for all mankind jeans

7 for all mankind blev lanceret i Californien i år 2000. Brandet er derfor relativt nyt, men har revolutioneret med deres gode kvaliteter og parformer. Brandet går op i god og let kvalitet, som nærmest føles vægtløs. Deres pasformer giver en slankere silhuet, og sidder flot på de fleste kvinde former.  

7 for all mankind jeans har modeller som spænder fra skinny, slim illusion, straight og high waist. Se vores fantastiske udvalg af jeans fra 7 for all mankind her. 

 

Du kan købe dame jeans online hos fashionbox.dk eller i vores butik Flot i Roskilde & Næstved

Hos fashionbox.dk finder du et bredt udvalg af jeans til damer. Vi har pasforme i slim jeans, regular fit og classic fit. Du kan vælge i mellem de original sorte og blå farvetoner, men vi fører også et bredt udvalg i farvede modeller og pasforme. 

Hvis du har et spørgsmål om valg af størrelse eller andet, så kontakt os. Vi er til at fange i vores forretning på Allehelgensgade 3, 4000 Roskilde.

 

Vi finder hele tiden nye vaske og modeller, så vores sortiment altid bliver opdateret, så følg med her på siden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på facebook. Vi glæder os til at hjælpe dig. 

Tilbage til toppen