Kjoler

Vi sammensætter et bredt udvalg af kjoler fra de bedste modehuse i Europa, eks. Hugo Boss, Max Mara, Sand, Closed og Lovechild  m.fl Vi tilstræber de bedste kvaliteter og forarbejdninger i de aktuelle modeller med varieret pasform.Vi tror du kan finde inspiration i vores lækre udvalg af kjoler.

Vis flere produkter

Kjoler online

Når du skal vise dig fra din bedste side, hvad tager du så på? For langt de fleste kvinder er svaret en flot kjole, som får mange kvinder til at føle sig feminine og godt tilpas. En kjole med den rigtige pasform kan virkelig gøre en forskel for dit udseende – og kan være med til at fremhæve dine kurver fra deres bedste side.

Hos Fashionbox kan du finde et super udvalg af flotte eksklusive kjoler, som du kan bruge til enhver lejlighed. Vi fører flotte kjoler af kendte mærker som eksempelvis Hugo Boss, Max Mara, Sand og Stine Goya.

Hos Fashionbox har vi både kjoler til fest og hverdag i forskellige farver, tryk og materialer. Se vores udvalg af flotte kjoler online – og bliv inspireret. Hold også øje med vores outletside, hvor vi ofte har gode tilbud på kjoler.

Flotte kjoler

TIPS til pasformen, når du køber en ny kjole: Sørg for, at du vælger kjolen i din rette størrelse. Mange kvinder har en tendens til at vælge en kjole, der enten er for stor eller for lille. Hos Fashionbox gør vi en dyd ud af at vejlede dig – Så du kan altid henvende dig, hvis du vil vejledes i forhold til størrelse eller pasform.

Hvis du har en stor barm, så vælg en kjole med en åben halsudskæring og markeret talje. Hvis du har en lille barm, så vil et empiresnit give en flot markering til din barm. Draperinger eller rynker over barmen er gode, hvis du vil fremhæve din barm. Hvis du ikke er så høj, er det en god idé, at du vælger en kjole der skærer lige over dit knæ, så du ikke "drukner " i kjolen.

Når du bestiller din nye kjole fra Fashionbox, så sender vi den hjem til dig uden beregning, og derudover har du mulighed for at prøve din nye dameskjorte derhjemme. Derudover så har du også 14 dages returret.

Vi har samlet vores sorte kjoler her

Tilbage til toppen