Strik

Strik til kvinder

På en kold og blæsende dag findes der næppe noget bedre end at tage en lækker og pæn strik på, før du begiver dig ud i det kolde vejr. Du kan altid finde en striktrøje, cardigan eller sweater, der passer til resten af dit outfit og hos Fashionbox finder du noget af det mest raffinerede og moderne strik, der findes på markedet. Vi fører nemlig strikvarer fra nogle af tidens mest hotte brands som Allude, Hugo Boss, Sand Copenhagen og Sibin Lindebjerg.
Strik til kvinder er nok den mest alsidige kategori, vi har på Fashionbox. Vi har nemlig sørget for, at du kan finde strik til stort set alt det tøj, vi sælger. For med det danske vejr in mente, er det altid rart at have noget varmt og behageligt strik med, når du skal ud. Så kan du holde varmen, hvis vejret skulle skifte eller det trækker ud på de små timer.
Med strikvarer fra nogle af de mest populære navne inden for dansk og internationalt design, er du sikret strikvarer i høj kvalitet og et unikt og gennemført design.

Vis flere produkter

Allude strik til kvinder

Allude er et af de hotte danske brands, der dog i dag bor i Tyskland. De er især kendt for deres lækre strikvarer i cashmereuld, som de kombinerer med andre materialer af høj kvalitet. Det giver nogle helt fantastiske strikprodukter, der både holder dig varm og signalerer, at her kommer en kvinde, der følger med i moden og forstår at klæde sig.
Du kan se alle vores Allude Strikvarer her.

Hugo Boss har også strik til kvinder

Tyske Hugo Boss er et populært mærke inden for strik til både kvinder og mænd. De fører en lang række udsøgte strikvarer til kvinder både i deres Hugo-serie og det mere casual og sporty Boss Orange.
Som altid har Hugo Boss et stilsikkert og let genkendeligt design, der lægger vægt på elegance, friske farver og feminin pasform. Noget alle deres strikvarer lever op til, uanset hvilke af Hugo Boss’ mange brands, der står i nakken på striktrøjen.
Gå på opdagelse i de mange lækre Hugo Boss strikvarer til kvinder her.

Sand Copenhagen strik til kvinder


Sand Copenhagen har både glædet kvinder herhjemme og ude i den store verden med deres mange gennemtænkte, sofistikerede og meget feminine strikvarer og andet eksklusivt tøj siden starten tilbage i 1980’erne i Randers.
Sand Women strik kan nemt sættes sammen med alt det andet tøj, du har i garderobe – både fra Sand og andre producenter. For designet er eviggrønt, raffineret og har masser af feminine detaljer, der gør det nemt at sætte sammen med stort set alt. So don’t leave home without it!
Se de mange flotte strikvarer fra Sand Copenhagen her.

Lækker strik fra Sibin Linnebjerg


Sibin Linnebjerg er et andet dansk mærke, der på rekordtid er blevet yderst populært på grund af deres yderst trendy design og et materialevalg og en forarbejdning, der bare emmer af kvalitet, varme og lækre detaljer.
Strik fra Sibin Linnebjerg er det perfekte valg til dig, der vil udtrykke en afslappet elegance og kunne forlade hjemmet eller hotelværelset med en følelse af at være catwalken værdig.
Nyd vores kollektion af Sibin Linnebjerg strik her.

Alt i strik til kvinder

Som det tydeligt fremgår, har vi en meget stor og velassorteret sektion med strik til kvinder fra en række af de mest eksklusive mærker på markedet. Vil du altid være opdateret med det nyeste inden for strik og dame- og herrebeklædning, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Striktrøjer til kvinder

Når vi vælger hvilke dame striktrøjer vi vil føre online på Fashionbox.dk, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten, som altid er i top. Vi sørger også for at de damestriktrøjer, som vi fører er i stil med tidens trends og farver.

Hvis du finder en striktrøje, som du finder interessant, så kan du ved at trykke på billedet af trøjen gå ind og læse mere om striktrøjen under beskrivelsen, hvor vi typisk vil oplyse, hvilket materialet striktrøjen er lavet af, pasformen med videre. Du kan også læse, hvordan du skal vaske din nye striktrøje inden under beskrivelsen på langt de fleste produkter. Hvis du har nogle spørgsmål til en striktrøje, som du er interesseret i, så kan du altid henvende dig med eventuelle sprøgsmål.

Hvis du skal bruge en strik til at kunne holde varmen selv ved de laveste temperature, så er det en god ide at gå efter en trøje med en høj andel uld i. Hvis du derimod primært skal bruge din striktrøje til indendørs brug, så skal du hellere gå efter en striktrøje med en højere andel cashmere, bomuld eller hør, som gør at du også kan bruge den indendørs uden at få det for varmt.

Når du bestiller din varer, så sender vi den hjem til dig uden beregning, og derudover har du mulighed for at prøve trøjen derhjemme, og så har du 14 dages returret.

 

Tilbage til toppen