Elise Gug

Elise Gug er en anerkendt dansk designer af tidløse kjoler til fest og hverdag, nederdele, bluser og meget mere. 

Fashionbox.dk forhandler Elise Gug online og viser et bredt udvalg af de årlige kollektioner. Hvis du søger en bestemt style, så send os en mail eller ring til vores fysiske butik - vi kan have den på lager der.

Køb designer tøj online fra Elise Gug hos Fashionbox med hurtig og fragtfri levering i Danmark. Vi pakker naturligvis ind til gave, hvis du blot skriver det under bemærkninger. Husk at der er fri levering og 14 dages fuld returret ved køb på www.fashionbox.dk.

Vis flere produkter

Den danske designer Elise Gug står for klassiske, stilrene designs og smukke silhuetter. Hun formår at bevare det tidsløse design uden at gå på kompromis med sæsonernes tendenser.

Elise Gug går ej heller på kompromis med kvaliteten. De forskellige luksuriøse design er altid udført i smukke og nøje udvalgte metervarer af høj kvalitet, f.eks. kombinationen af uld og en linning af mikrofiber, som er med til at øge vaskbarhed og brugsglæde.

Produktionen af Elise Gugs kollektioner foregår i Italien, hvor også de luksuriøse metervarer stammer fra. Inspireret af den italienske mode har Elise Gug øje for kvalitet og elegance både til formelt og mere casual brug, der sikrer et "ready-to-wear" look.

Elise Gug lader sig inspirere af verdenskendte stilikoner som Jackie Kennedy og Grace Kelly, når hun designer sine kollektioner, hvilket fører til de smukke tidsløse styles, vi ser i butikken i dag.

Elise Gugs designtalent har ført til forskellige priser for bedste design, herunder "Guldknappen" i 1990 og "Den blå fingerbøl" i 1997. I dag føres hendes kollektioner i mere end 80 butikker på globalt plan.

Tilbage til toppen