Eterna

Eterna skjorte kollektionen 2016 er fyldt med lærkre vareme farver. Hos Fashionbox.dk finder du de aktuelle nyheder fra skjorte mesteren Eterna, side om side med det klassiske program og smoking/Fest skjorterne fra Eterna.Vi fører primært Eterna  skjorter i pasformen redline, på sæson skjorter.

I vores outlet finder du altid et godt tilbud på Eterna skjorter, udgående modeller eller farver.

Vis flere produkter

Med en historie helt tilbage til 1863, har Eterna en historie der forpligter på tradition for at producere, skjorter i topklasse, til kunder der stiller store krav til deres skjorte.Et af parameterne til dene kvalitets sikring, skal findes i råvareren bomuld.Eterna finder sinde bomuldskvaliteter blandt vedens bedste producenter af bomuld,og kun 4% af disse kvaliteter går til fabrikationen af Eterna skjorter.

Dette selektive arbejde for at tilfredsstille Eternas kunder, som forventer høj grad af åndbarhed, slidstyrke og ikke mindst, at skjorten skal være pæn og glat dagen igennem. Alt dette uden at stryge skjorten.Det vil i praksis sige at kommer man frem til sit job eller hotel værelse og pakker sin skjorte ud af kufferten, så skal den kunne bruges uden at stryge den.I den forbindelse kommer her et lille råd. Pak skjorten op og hæng den på badeværelset efter et bad, så retter den sig pænt ud, og er lige til at bruge.

I 1981 etablerede Eterna sit Exellent program, som omfatter skjorte produktion i Schweiz, og øvrige europa.Eterna skjorter er i Danmark, blandt kunderne især kendt for stor slidstyrke og for at være krølfri.Hvad de fleste forbrugere ikke ved, er at Eterna siden år 2000  Eterna et af de få mærker i verden der konstant for sine produkter certificeret efter det eftertragtede Øko-Tex 100 er mærke, som er særdelse annerkendt i textil industrien.

Pasforme:

Eterna Redline Modern fit, er idag den mest solgte model i Danmark, i denne model for du Eternas største udvalg i farver og vævninger og det er her Fashionbox.dk, har sit største udvalg.Modellen er en smule fitted men ikke slim fit,på den anside er det heller ikke en meget stor skjorte, den skal du fnde i Comfort fit.Som en nyhed,kan man idag få sin Redline skjorte med brystlomme,det har før været henlagt til Comfort fit.

Comfort fit - Black line:

Her er modellen stor til dig som ønsker plads i din skjorte og med et stort ærmegab,samt ekstra længe på skjorter i store størrlser.Hos Fashionbox.dk har vi valgt at fører Eterna Black line på vores klassiske modeller og kvaliteter som enfarvet hvis og vores smoking skjorte program.

Eterna Slimfit -Silver line:

Hos Fashionbox.dk har vi valgt at focuserer på andre mærker som Hugo Boss, Sand Tiger of Sweden og ikke mindst Eton skjorter i denne pasform, som også laver perfekte strygefri skjorter til den travle mand.

Vi har vedlagt størrelses skema ved hver skorte under foto, så du som kunde kan finde den perfekte skjorte, og med dette store udvalg af skjorter er vi helt sikre på at du finder en velsiddende skjorte med den rigtige flip i den rigtige pasform.

Tilbage til toppen