Eterna skjorter til herrer

Eterna skjorter til herrer

Tyske Eterna er et fast etableret internationalt mærke, der primært designer herreskjorter til arbejdsbrug. Brandet anvender kun tekstiler af højeste kvalitet. Så er du til klassiske skjorter med elegante silhuetter og med en høj komfort, så er herreskjorter fra Eterna et oplagt valg. Du finder først og fremmest skjorter i afdæmpede farver, men også nogle med mere knald på, og med simple, men moderne detaljer.

Vis flere produkter

Skjorter

Hvis du har et arbejde, hvor du skal have jakkesæt på hver dag, eller blot pæne bukser og skjorte, så skal der mange skjorter til. Det gælder om at være præsentabel på sit job, og samtidig skal skjorterne være behagelige for dig at have på, da det drejer sig om mange timer. Med en herreskjorte fra Eterna får du et klassisk design og høj kvalitet, der sikrer dig et formelt, men behageligt look hver dag.

Stort udvalg af skjorter fra Eterna

Eterna har tre forskellige linjer, alt efter hvilken slags pasform, skjorten har. Her hos FashionBox forhandler vi den pasform, der hedder Modern Fit. Det er den mest almindelige og mest solgte i Danmark. Denne pasform sidder lidt løst til kroppen, samtidig med at den er figursyet. Det gør den yderst behagelig at have på, og er meget velegnet til arbejdsbrug indenunder en jakke eller en blazer.


Når man er så stort et brand som Eterna indenfor produktion af herreskjorter, så forpligter det naturligvis også. Derfor håndplukker firmaet den bomuld, som bruges til materialerne ud fra høje krav og ønsket om altid at vælge den bedste kvalitet. Et godt materiale er altafgørende for, om skjorten krøller hurtigt, hvor længe den kan holde, samt om den er åndbar. 

Krølfri skjorter

En af de ting, som Eterna er mest kendte for i Danmark, er, at de laver krølfri skjorter. Denne egenskab kommer på grund af de høje krav, som firmaet stiller til de materialer, de bruger. Hvis du har et arbejde, hvor du rejser meget, er skjorter fra Eterna altid rigtig gode at have med.


Du pakker blot skjorten i kufferten, og for at sikre at der ingen krøller er, kan du hænge den op i badeværelset på hotellet, efter du har taget et bad. Fugten i luften gør, at den retter sig pænt ud og er klar til brug.

En lang historie

Historien om Eterna går rigtig, rigtig mange år tilbage. Faktisk skal vi helt tilbage til 1863, hvor brødrene Hönigsberg grundlagde virksomheden sammen. Derfor passer navnet Eterna, som er latinsk og betyder 'evig', også rigtig godt på firmaet - det har nemlig næsten eksisteret for evigt.


I 2000 blev Eterna som den første producent af skjorter til arbejdsbrug i verden certificeret med Øko-Tex Standard 100 Plus, som betyder, at alle mærkets produkter er fri for skadelige stoffer, samt at det er en bæredygtig produktion.


At Eterna har en lagerbygning, hvor der bl.a. er plads til 550.000 skjorter og 150.000 bluser og at firmaet, på trods af en alder på over 150 år, stadig bliver ved med at lave rekordomsætninger, vidner om, at det er et tøjmærke, der er populært. Kunderne ved, at de får kvalitet for pengene, når de køber produkter fra Eterna, og derfor er brandets skjorter også en del af sortimentet her hos FashionBox.

Tilbage til toppen