Ophørsudsalg! Vi lukker for herreafdelingen på Fashionbox og alt skal derfor væk inden 1/12/2019. Obs. 14 dages returret.

Eton

Eton skjorter

Lige fra starten i 1928, var Eton's mål at skabe smukke skjorter af højeste kvalitet. "Vi har ikke noget imod at strække grænserne undervejs". Det er med denne vision i tankerne, at Eton stadig fabrikerer sine skjorter idag.Mange af dem er strygefri, og hos Fashionbox.dk kan du købe Eton skjorter i Classic fit, Eton skjoter i slim fit og Eton skjorter i contemporary fit. Køb dine næste Eton skjorter online hos Fashionbox - hurtig levering og gratis i Danmark naturligvis. Vi pakker naturligvis ind som gave, hvis du blot skriver det under bemærkninger. Husk du har gratis fragt og 14 dages fuld returret, på alle køb hos fashionbox.dk

Vis flere produkter

ETON skjorte

Eton er et af de større designerfirmaer, som står bag klassiske og ikoniske skjorter, som er på markedet for mænd. Eton blev stiftet i 1928, og er et svensk firma som altid har fokuseret på at lave skjorter til mænd, som er af højeste kvalitet, men som stadig står billigt på markedet. Med stor fokus på detaljerne og hvordan disse skal passe til den individuelle mand, så har Eton gennem tiden skabt fantastiske skjorter, og de nyeste af denne slags kan du finde hos Fashionbox.dk. I dag er mange af Etons skjorter nemlig primært til at finde i nogle af de mest eksklusive butikker over hele verden, men selvom det er et eksklusivt mærke behøver Eton skjorter ikke at koste en formue.

Eton skjorter er kvalitetsskjorter, som sigter efter at give for eksempel den klassiske blå skjorte nyt liv. Alle Eton skjorter red line er strygefri, og dette gør jobbet med at holde skjorterne pæne meget nemmere, da disse ikke kræver ligeså meget pleje som så mange andre skjorter.Fra foråret 2016 skifter Red line , den lille røde kant på indersiden af flippen, farve og bliver mørkeblå.Disse skjorter er desuden lavet af nogle af de bedste materialer, og disse varierer med alt fra satin til flannel, og derfor kan du nemt finde den skjorte, som er lavet af det stof som du finder mest behageligt, og som samtidig passer til din garderobe. Derudover fås skjorterne også med forskellige former for krave og knapper, så du kan finde de skjorter som du føler giver dig mest frihed til bevægelse og ikke mindst ikke giver en kvælende fornemmelse når du skal have denne knappet op i halsen.

Hos Fashionbox.dk kan du finde Eton Skjorter på tilbud, og disse kan findes i mange forskellige farver. Det vil sige, at hvis du føler at du mangler en hvid skjorte kan du nemt finde en, som er på nedsat pris. Skal du derimod bruge lidt farve til garderoben, kan du finde nogle flotte Eton skjorter, som er blå eller i en lys rød farve. Skal det være endnu mere festligt kan du også finde nogle charmerende ternede, stribede eller prikkede Eton skjorter. Så uanset hvilken skjorte-type du er, så kan du nemt finde disse til en fantastisk, nedsat pris på Fashionbox.dk’s Eton outlet.

Når du så bestiller dine fantastiske nye Eton skjorter, så skal du selvfølgelig også have lidt mere ud af at du har købt disse på nedsat pris. Hos Fashionbox.dk er fragten altid gratis, og skulle det nu være sådan at du føler du har købt den forkerte skjorte, om det er farven eller størrelsen som ikke passer, så har du 14 dages fuld returret på skjorten, så du kan få pengene tilbage og bestille en ny Eton skjorte til en fantastisk pris, som forhåbentlig passer perfekt.

Når du får din første eton skjorte i hånden, skal du vide at du står med et håndværk i bedste klasse.For at give dig et indtryk af skorten, skal du vide at den består af ikke mindre end 45 enheder i topkvalitet.Netop kvaliteten har altid været kernen i Eton skjorter, selv den mindste detaljer bliver nøje diskuteret inden produktion, det er kernen til succes for det svenske brand, der siden 1928 har begejsteret mange brugere over hele verden.Annie og David Petterson startede hele historien omkring Eton med at kalde fabrikken for noget så enkelt som skjortefabrikken special.Da salget steg og Eton skulle præsenteres på det udenlandske marked måtte man se sig om efter et andet navn end kjortefabrikken special,de udenlandske kunder kunne ikke udtale navnet, så det blev ændret til Eton.Inspirationen til navnet kommer naturligvis fra det elsklusive Eton College i England.

Kvalitet og pasform har været kernen i fremstillingen af de lækre Eton skjorter, lige fra begyndelsen i 1928,hvilket har fået mænd og kvinder til igen og igen at købe Eton som deres foretrukne mærke i skjorter.

Ikke mindst det lækre og varieret udvalg i kvaliteter gør Eton speciel,også den kendsgerning at de er meget nemme i vedligeholdelse i vask og ikke mindst strygning, som for mange brugeres vedkomne er unødvendig. En Eton skjorte bliver flottest af at blive glattet,til gengæld holder den flotte udstråling after strygning resten af dagen. Dette er blot en af de egenskaber kunderne holder af ved Eton.Også de lækre detaljer med kontraster i skjorten er til glæde for dem der ikke bruger slips.Det kan være knapperne eller tråden som har kontrast,eller indersiden af flippen,som har modsat farve.

Eton følger selvfølgelig moden i tøj til mænd, men de lader sig ikke diktere, de ved hvad deres kunder forventer,og vi hos fashionbox følger nøje med i udviklingen hos Eton, blandt andet på modemessen Pitti Uomo i Firenze. Hvor Eton hver sæson udstiller med nyheder.

Du kan som kunde føle dig i gode hænder hos Eton Shirts - Vi glæder os til at præsenterer den nye kollektion for dig.

Eton tilbud

Når vi nærmer os en sæson afslutning,har vi naturligvis nogle Eton skjorter tilbage som vi gerne sætter på tilbud i vores outlet afdeling. Disse skjorter til mænd er naturligvis i begrænset antal og størrelser, men alle opfylder kravene til en lækker skjorte.

Modellerne

Den bedste skjorte oplevelse får du som kunde, når du giver dig tid til at finde den rigtige model.Hos Eton kan du vælge mellem 4 modeller, hver pasform har sin egen identitet. De er tilpaset det udtryk som model navnet angiver.det gælder ned til mindste detalje.

Typisk springer en størrelse med 8 cm i livet og bliver naturligvis tilpasset over det hele, med ærmegab,ryglængde, rygbrede m.m. men holder altid det ønskede halsmål.

Super slim - Den nye model i Eton programmet som introduceres i 2016. Den er et nr. slankere en den succes fulde slim fit model som mange har stiftet bekendskab med.

Slim fit

Til dig som ønsker en slank og skarp pasform, hvor skjorten kan bære sig selv uden tilbehør, her kan du hos fashionbox vælge mellem flere flip varianter.

Contemporary fit

 Tidens mest anvendte skjorte pasform er en raffineret ajourføring den klassiske pasform. Udført i en pasform som skeler lidt til slim og lidt til classic fit. En lidt markeret talje og svag indsyning i ryggen skaber et flot look, der er mere formet end vores klassiske pasform, men som opretholder en traditionel silhuet og en behagelig komfort.

Modellen med markeret pasform som ikke er slim fit men dog i pasform, så den ikke virker for voldsom, idag den mest solgte Eton model, hvor der findes et utal af varianter i stoffer og flipper.

 

 

Tilbage til toppen