Eton skjorter til herrer

Eton skjorter til herrer

Hver eneste Eton skjorte er lavet af 45 forskellige dele, og der er brugt omkring 12.000 sting til at sy delene sammen med. Det vidner om, at Eton skjorter er lavet i meget høj kvalitet. Det svenske mærke designer både klassiske og moderne skjorter, som begge er velegnet til at bruge på arbejde. Pasformen er vigtig, da skjorten skal bruges i mange timer, og det lever Eton op til hver gang.

Vis flere produkter

Produktoversigt

Vi bruger rigtig mange timer af vores liv på at være på arbejde, og derfor skal arbejdstøjet være mindst lige så behageligt at have på som vores fritidstøj. Det har det svenske mærke Eton taget til sig, og de designer derfor lækre skjorter til arbejdsbrug, som er yderst behagelige at have på, pga. deres gode pasform. Det giver dig faktisk ligefrem lyst til at beholde arbejdstøjet på, når du kommer hjem igen.

Klassiske, moderne og krølfri skjorter

Eton laver skjorter til enhver festlig, formelt eller arbejdsrelateret lejlighed. Hvis du skal til en stor fest, eller måske selv har inviteret mange gæster til en festlig begivenhed, så skal der også være styr på tøjet. Med en skjorte fra Eton designet til aftenbrug, får du en elegant skjorte i eksklusive materialer, der passer perfekt sammen med jakkesættet eller en smoking.


Etons primære fokus er arbejdstøj, og her er alle brandværdierne så som høj kvalitet og kreativ innovation kombineret med det anerkendte, svenske håndværk. Materialet som bliver brugt til skjorterne er helt unikt, idet det har en krølfri egenskab. Det gør skjorterne ideelle til at bruge på arbejdet, og især hvis du rejser meget er skjorterne perfekte.


Udover arbejdsskjorter og skjorter til store begivenheder, laver Eton også skjorter som har et mere uformelt udtryk med ubehandlede og rå stoffer. Stilen er mere afslappet og skødesløs, men har stadig et unikt touch. Disse skjorter giver dit look rigtig meget personlighed, og kan sagtens bruges sammen med et par jeans eller sneakers i din fritid.

Eton skjorter udsalg

Vi har ofte Eton skjorter på udsalg, så du har mulighed for at spare mange penge, og måske kan købe to skjorter i stedet for én. Du kan også bruge de ekstra penge på et par nye, komfortable bukser som vil gå godt sammen med skjorter fra Eton.


Skjorterne fås i fire forskellige pasforme, så alle kan gå flot klæd uanset kropsform og stilmæssig præference. Vi har her hos Fashionbox lagt vægt på de tre mest solgte pasforme i vores udvælgelse af skjorter fra Eton. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på vores mail eller ringe på tlf. 46 35 82 10

Kort om Eton

Etons historie går tilbage til 1928, og siden grundlæggelsen har mærkets passion været at skabe smukke skjorter med høj kvalitet, hvilket det må siges, at de i den grad lever op til.
Eton går også op i at værne om vores miljø, og derfor sørger de for kun at sælge skjorter, der holder i mange år frem. På den måde får ikke bare du glæde af en skjorte med en lang levetid, men også vores miljø mærker en mindre negativ indvirkning, da færre skjorter skal produceres eller kasseres.

Tilbage til toppen