Flotte kjoler

Se de flotte kjoler fra de bedste designere

Her finder du bla. Max Mara, Hugo Boss og Sand Copenhagen.

Fashionbox håndplukker de smukke kjoler fra hver kollektion.

De flotte kjoler bliver leveret ca. hver anden måned så hold øje med siden eller skriv dig op til et nyhedsbrev, så ser du dem først.

 

Kjoler til fest

Søger du kjolen til en bestemt anledning som eks. kjoler til juleaften eller nytårs aften? Hos Fashionbox.dk finder du et smukt udvalg i aften kjoler.

Vores fysiske butik Flot i Roskilde danner rammen for de udvalgte dame kjoler, som du finder på siden.

Flotte kjoler til kvinder fra de bedste mærker som Hugo Boss, Max Mara og Sand Copenhagen gør det til en fornøjelse at glæde sig til den næste fest.

Længden på kjoler til festlige lejligheder er ofte i tankerne hos vores kunder, og du skal selvfølgelig vælge efter hjertet og brugsværdi for dig. Det er udgangspunktet for et godt køb.

Vi sælger kun kjoler af høj kvalitet og bidrager ikke til "brug og smid væk"-tendensen. De fleste af vores kjoler er stilrene og uden for meget pynt, så det er dit tilbehør der skaber personlighed og udstråling. Det betyder også at den flotte kjole kan bruges til mange forskellige anledninger, alt efter hvordan den styles.

 

Kjoler til bryllup

Her finder du kjoler til brudens eller gommens mor. Du finder flotte lange kjoler og stilrene og elegante kjoler til knæet, fra de dygtige designere.

Den lange kjole er ofte i en lækker kvalitet, som gør at den er smuk i al sin enkelthed. Dine personlige accessories som taske, smykker mm. kommer virkelig til sin ret og gør det til din kjole.

 

Cocktail kjoler

Kjolen til cocktail eller bare fest, kan have mange udtryk.

Der findes den lange kjole med tynde stropper. Den kortere kjole der viser krop og kurver, i en fræk kontrast farve. Eller den lille sorte, der altid vil være et emne.

Den kan også være trimmet oversize, så man viser krop på en anden måde end den tætsiddende.

Den personlige stil har en større betydning i dag, og det er ikke længere vigtigt at ligne de andre. Det er derimod vigtigt at du har din personlige stil for øje, når du vælger din nye kjole. 

Husk at cocktail kjolen må gerne være lidt vild, enten i farver eller snit. Der skal altid være forskel på hverdag og et coktail party.

 

Sommerkjoler

Sommerkjolen er den hvor vi føler os godt tilpas, og kan matche dagen. Farverne er fra hvid og naturlig til de mere farvestrålende og mønstrede kjoler. Hos Fashionbox går vi op i de rene kvaliteter som bomuld, hør, silke og viscose eller et mix af disse, da det giver en god komfort til de varme dage.

Kjolerne kan have mange forskellige pasforme. Vi ser fx. sommerkjoler med vide i skørtet, slå-om kjoler og skjortekjoler. Der er kjoler uden ærmer, med halvlange ærmer og med helt lange ærmer. Valgene er mange, og de er op til dig.

Med sommerkjolerne er det mange gange skoene du vælger at bruge til, der giver det personlige twist. Brug alt fra de populære sneakers til en grov sandal, en sandal med hæl eller en kort støvle. Mulighederne er uendelige, kun du sætter grænserne for hvordan en sommerkjole kan styles.

Tilbage til toppen