Fynch-Hatton strik til herrer

Fynch-Hatton strik til herrer

Tyske Fynch-Hatton har en rigtig stærk serie af strik til herrer. De er kendt for deres store udvalg af tøj til mænd. Inden for strik er deres pullovers og cardigans noget af det mest maskuline, der findes på markedet. Tilsammen giver den samlede Fynch-Hatton kollektion dig friheden til at skabe din egen personlige og meget mandige stil.
Fynch-Hatton har et stort udvalg af strik til herrer og fører derudover en komplet serie af herretøj. Designet på alle Fynch-Hatton produkter er meget maskulint og omfatter udover en masse flot tøj og strik, også en række lækre accessories.

Vis flere produkter

Robust og meget maskulint strik fra Fynch-Hatton

Med en pullover eller cardigan fra Fynch-Hatton får du noget af det mest maskuline strik, der findes på markedet. De oftest meget rustikke mønstre, den tykke, lækre kvalitet og de tydelige lynlåse med kraftige vedhæng og træksnor i kontrastfarver og den eksklusive og meget raffinerede brug af læderforstærkninger, er tydelige kendetegn form Fynch-Hatton strik til herrer.

Strik du bare får lyst til at tage på

Fynch-Hatton strik er skabt til at holde dig varm på en kold og blæsende efterårsdag eller når du skal ud i den kolde bil om morgenen og tage turen ind på jobbet på en bidende frostmorgen.
Men har du det først liggende i garderoben, bliver det oftest også dit førstevalg resten af året, så snart der byder sig en lejlighed for at tage det på. Det kan være som den varme trøje sidst på aftenen eller ud på de små nattetimer, når I nyder den varme sommeraften udendørs eller i stedet for en jakke i det tidlige efterår eller det sene forår.
Der er altid en lejlighed til at tage din Fynch-Hatton pullover eller cardigan på.

Fynch-Hatton har øje for detaljerne

Noget af det mest iøjnefaldende ved Fynch-Hatton strik er den overlegne sans for detaljerne, der lægges for dagen. Små, smarte og dekorative labels, knapper, broderier og albue- og kantforstærkninger, lynlåse alle mulige praktiske steder og eksklusivt valg af tråd i kontrastfarver til påsyning af knapper og labels, er bare nogle få af de flotte detaljer, der pryder deres mange kreationer.
Det flotte, meget distingverede og karakteristiske kenyanske akacietræ der indgår i Fynch-Hattons logo, optræder tit som broderi eller er strikket ind direkte i de flotte, maskuline strikprodukter. Som træet står på mærket i nakken på striktrøjen, bliver det en dekoration i sig selv, du kan nyde, når trøjen ligger fint foldet sammen på hylden i klædeskabet eller i skuffen i kommoden.

Fynch-Hatton strik hos Fashionbox

Hos Fashionbox.dk har vi fundet nogle af de fedeste Fynch-Hatton pullovers og cardigans til dig, der sætter pris på altid at gå elegant klædt. Nyd alle de lækre detaljer og glæd dig over vores dag-til-dag levering på de fleste styles. For når først du har forelsket dig i strik fra Fynch-Hatton, kan det ikke gå stærkt nok med at få det i hænderne og på kroppen.

Du kan også lægge vejen forbi vores butik Boston med herretøj i Roskilde. Her kan du mærke kvaliteten ved selvsyn og få tøjet med hjem med det samme.
Vil du have nyheder fra Fynch-Hatton og alle de andre mærker, vi sælger her på Fashionbox, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

 

Tilbage til toppen