Gant

Vi har sammensat en spændende kollektion, af nyheder og klassikere fra Gant til den kommende sæson.

Gant er et fashion mærke, der hele tiden forsøger at kombinere det klassiske amerikanske look med et mere enkelt europæisk. Gant kollektionen er oprindeligt inspireret af det gode liv ved vandet omkring New Heaven, hvilket også kan ses i de lækre og friske farver, som typisk kendetegner kollektionerne. Udvalget fra GANT er udvalgt efter kravet om altid at levere den bedste kvalitet, og i vores sortiment på fashionbox.dk finder du et bredt udvalg af disse topkvalitetsprodukter; overtøj, polo & t-shirts, skjorter og strik fra Gant. Har du spørgsmål til kollektionen, så kontakt kundeservice mandag-fredag 10-17 eller mail kenn@kenn.dk.

Vis flere produkter

Med en stærk historisk baggrund, er Gant idag et stærkt brand inden for American sportswear, som tiltaler især det skandinaviske marked. Hovedkontoret ligger da også i Stockholm hvorfra en stor del af Gant herretøj kollektionen bliver designet.Gant er idag ejet af den schweiziske modekoncern Maus Frères SA, som i oktober 2012 også købte sig til 65 % af La coste.

Gant Herretøj

Gant har til hver sæson et tema som går gennem kollektionen og tilpasser udstråling og kvaliteter efter dette tema, men med et stærkt fokus på kunden,og brugsværdi. Således kan de fleste gant kvaliteter vaskes og er nemme i daglig vedligeholdelse.

Gant Jakker

Vel nok en af de mest annerkendte artikler fra Gant, med et udvalg som giver konkurrenterne noget at se til, udemærker Gant sig ved mange varianter over korte jakker.Ofte er de vind og vand afvisende, maskine vaskbare og idet hele taget nemme at bruge til daglig.Kvaliteterne er her ofte tekniske og åndbare eller i 100 % Bomuld.Gant præsenterer til hver sæson også et flot udvalg at jakker der kan dække en blazer jakke, ofter er disse af samme funktionelle karakter som de korte, men når det gælder vinterjakke, er uld kvaliteter i høj sædet hos Gant.

Hod Fashionbox.dk er vi sikker på at du kan finde din favorit Gant jakke.

Gant Strik

Fashionbox.dk har mange års erfarring med Gant Danmark, via vores fysiske butikker Boston i Roskilde og Kenn Næstved. Denne erfarring bruger vi når vi sammen sætter vores udvalg i Herre strik fra Gant. Modeller og kvaliteter er mange, men vi ved af erfarring af V-hals og rund hals udgør et stort antal i de klasiske kvaliteter som Bomuld, Lambswool og Merino uld - Farverne i striktrøjer til mænd er et kapitel for sig hos Gant, vi vælger ofte 8-10 farver i en kvalitet, for at få farve spillet til at gå op, med skjorte kollektionen fra Gant, så man får mulighed for at sætte sine farver flot sammen.Cardigant fra Gant  er en model der de senere år er kommet stærkt med i modebilledet og udgør nu et flot udtryk i kollektionen. Kvaliteterne i cardigan ligger inden for samme ramme som de klassiske modeller i v hals og rund hals.Cardigan modellerne er ofte med knapper eller lynlås og i nogle tilfælde påsat lommer eller lap på albuen.

Gant strik er ofte en god gave til ham du holder af..

Gant skjorter

Skjorte kollektionen er nøje afstemt efter udtrykket og sæsonens tema, hvor farver altid er dominerende. Hos fashionbox.dk har vi altid et flot udvalg af Gant skjorter i mange varianter.Typisk er kvaliteterne poplin eller oxford vævet, hvilket giver det helt rigtige look til strik kollektionen.

Skjorte modellerne til mænd er grundlæggende i to pasformer, Regular fit og slimfit.

Hos fashionbox.dk er udvalget i Gant skjorter størst i regular fit, og de leveres ofte med brystlomme.

Mange mænd ønsker sig ofte en Gant skjorte til fødselsdag eller som julegave - så det er en oplagt gave til ham som er fan af Gant.

Gant Polo shirt

Gant  præsenterer hver sæson et flot udvalg af polo shirt ,du kan som kunde vælge mellem korte og lange ærmer, ofte med glade forver i flotte kombinationer, men også den ensfarvede kvalitet er blandt de bedste i mange test.

Hos fashionbox.dk kan du også købe polo shirt fra Gant som firma gave, med logo. Brug den som en god branding af dit firma på messe standen eller som sommer gave til personalet efter en god indsats. Du kan naturligvis også bruge den som gave til ham der har ydet en ekstra indsats i månedens forløb, som salgs præmie.

Kontakt os og lad os finde en god løsning til dit firma.

Tilbage til toppen