Heartmade

Heartmade

Heartmade designet af Julie Fagerholt, er et mærke hvor hjertet er med, i design og produktion.

Julie er altid sin stil tro.

Haertmade har sin egen udstråling, som er luksus boheme, romantisk elegance, samt en inspiration fra de varme etniske himmelstrøg.

Julie Fagerholt arbejder altid i lækre kvaliteter, med spændende detaljer.

Vis flere produkter

Heartmade forår/sommer 2017

De første nyheder begynder at komme i shoppen, kollektionen Pre autum, er inspireret af det sydfranske Saint Tropez, som må siges, at være meget spot on, for Julie fagerholt. Den afslappede, luxus boheme livsstil fra 70´erne, med let kant af extravagance og coolness.

Hos fashionbox, har vi valgt flotte styles i blå print og støvede farver, til at starte sæsonen på. Kvaliteterne er hovedsagligt lagt på silke og viscose, blandet med uld.Print og bucle er vigtige linier i kollektionen.

Kollektionens tema er "Saint Tropez Vibes"

Julie Fagerholt

Starter i året 1998 mærket Heartmade.

I begyndelsen syede hun haute coutures for private kunder. Efterspørgelsen på hendes design, blev så stor, at Julie Fagerholt i år 2000 besluttede, at sætte en produktion igang.

Ambitionen var at kombinere Haute Coutures smukke design og kvaliter, med en fabrik produkseret kollektion, der var klar til brug for alle, uden at gå på kompromi med Julie Fagerholts kvaitets niveau.Tøj der er designet med hjertet.

Heartmade kendetegnes ved stil og et sofistikeret, romantisk bohem look. Julie Fagerholt mestre, at kombinerer og sammensætte flere forskellige matrialer.

Metervarerne finder hun blandt andet hos gode væverier i Italien, de smukke blonder er fra Frankrig. Desuden finder Julie inspiration fra antikke print og broderier og knapper. 

Nitter og perler bruger hun også til detaljer på nogle af hendes styles.

I år 2010 modtager Julie Fagerholt den anderkendte pris, Den gyldne knap.

Haertmade er en af Danmarks prestigefyldte mærke. Designet med hjertet. 

Det lille hjerte, som man altid vil finde på Heartmade´s tøj, er blevet et ikon for brandet.

Desuden har Julie Fagerholt udviklet en duft serie - Ambre Maroc - Serien består af sæbe, diffuser( olie pinde)duft lys og parfume.Duften er en forening af sydens krydrede dufte og nordens friske noter.En duft der gør sig godt både dag og aften.

Hver kollektion underbygger Julie Fagerholt med accessories. 

Sko, tasker, smykker, bælter og tørklæder vil man altid kunne finde, som passer til sæsonens tema.

Heartmade er et brand med personlig stil,som fashionbox.dk er glade for at præsenterer.

Bag Heartmade

Julie Fagerholt er ikke alene kvinden bag Heartmade, hun har også overskud til at, yde mentor hjælp til et af dansk designs nye talenter Tatiana Andersen Camre.Julie bliver blandt andet inspireret af designere, som Celine og Balmain. Men hun har ikke desidetret en favorit designer, som præger hendes garderobe, som ofte bliver sammensat af tern og mønstre . Eller som kontrast det helt enkle stilrene.

Samarbejdet med PBO

I 2011 indgik Heartmade samarbejde med PBO. Mogens Jørgensen og Julie Fagerholt er en god cocktail, med Julies sans for design, og Jørgensens blik for produktion, har de to sat flotte mål for fremtiden  af Heartmade.Hos Fashionbox glæder vi os til at følge samarbejdet og glæder os til, at vise kollektionen sammen, med vore andre top brands.

 

 

 

Tilbage til toppen