Hugo

HUGO – den røde linje fra Hugo Boss

HUGO fra Hugo Boss kendes på den særlige røde HUGO-label, der sidder i alle produkterne i HUGO-serien. HUGO har både tøj til mænd og kvinder, men her på siden har vi udelukkende koncentreret os om tøj til mænd fra Hugo Boss’ røde linje. Det omfatter især jakker og jakkesæt, men du finder også hatte, frakker, skjorter, striktrøjer, samt bukser og sko på de virtuelle hylder her på Fashionbox.

 

Vis flere produkter

Tyske Hugo Boss har produceret tøj siden 1924, hvor firmaet blev stiftet af Hugo Ferdinan Boss, som firmaet har taget navn efter. I dag er Hugo Boss et internationalt modebrand, der gennem forskellige produktlinjer tilbyder tøj, sko og andet tilbehør til både mænd og kvinder.

I alt har Hugo Boss fem produktlinjer, hvoraf HUGO er en af dem. Serien kendes på den karakteristiske røde label og er især målrettet den yngre generation. Linjen tilbyder tøj til både unge kvinder og mænd, der ønsker at sammensætte sin egen stil ved hjælp af de mange spændende design, der indgå i HUGO-linjen.

På herresiden er HUGO det sikre valg til såvel den unge, fremadstormende forretningsmand, som til dig der vil tage dig ekstra godt ud til festen eller holder af en klassisk, stilfuld og på samme tid ungdommelig beklædning i hverdagen.

Jakker og jakkesæt

Et af de steder på herresiden, hvor HUGO især skiller sig ud, er de stilfulde jakker og jakkesæt, der for alvor mikser det klassiske med den ungdommelige og rebelske. Inden er i tvivl om, at der er tale om seneste mode, hvis du stiller op i et jakkesæt fra HUGO eller pifter dit outfit ud med en blazer eller en frakke fra samme serie.

Her bliver der eksperimenteret med snit, mønstre og pasform. Mange af især jakkesættene er dog helt klassiske ved første øjekast. Men ser du efter en gang til eller to, begynder du at opdage alle de rebelske og nytænkte detaljer, der er det sande kendetegn for tøj i HUGO-serien – sammen med den røde label.

Klassikere nytænkt

Hver enkelt HUGO-kollektion har også en række forskellige klassiske outfits, der er gennemtænkt fra yderst til inderst. Det kan være det klassiske, stribede jakkesæt fra forbudstiden i 1930’ernes USA, der lige får tilført et moderne slim fit-snit eller den klassiske engelske herrebeklædning fra 1960’erne, der tilføres moderne snit, nye mønstre og andre smarte detaljer.

Striktrøjer, cardigans og sweater

Et andet sted på herresiden hvor HUGO har et ekstra stort udvalg, er inden for strik. Her er der især lagt vægt på flotte og stilfulde cardigans, der både fås i normal og især slim fit pasform, som er særdeles populær i netop disse år.

Stilen er helt ren og uden de voldsomme mønstre, der oftest ses hos andre mærker, der er kendt for deres ungdommelighed. Kun den røde label i nakken på de mange fine strikvarer afslører, at der er tale om en HUGO.

HUGO hos Fashionbox

Hos FashionBox har vi samlet et eksklusivt udvalg af HUGO til herrer. Tjek de mange flotte produkter her på siden og sammensæt din egen stil – eller miks det med nogle af de mange andre spændende stykker herretøj, vi fører i vores sortiment.

 

 

Tilbage til toppen