Hugo Boss

Hugo Boss Black er alsidig mode med et stort udvalg af lækre moderne klassikere. Vi har sammen sat et spændende udvalg fra de mange varegrupper, som Hugo Boss tilbyder kunderne.  Hos Hugo Boss er de med mere end 80 års erfaring specialister inden for jakkesæt, jakker,jeans og polo shirts. Vi fører alle grupper i fire længder, så du er sikker på, at pasformen er optimal til dig. Hugo Boss women er perfekt til kvinder, der ønsker en stilrent tøj i høj kvalitet. Hos Fashionbox håndplukker vi et udvalg fra Hugo Boss Women.

Kollektionen af dametøj kan du finde HER , så der altid er nyheder på vores onlineshop.  Hos Fashionbox kan du altid finde det nyeste tøj fra Hugo Boss til om det er tøj til både fest og hverdag. 

Vis flere produkter

« 1

Hugo Boss hos Fashionbox

Hos fashionbox.dk præsenterer vi Hugo Boss Black line til både mænd og kvinder.For begge linier`s vedkommende har vi lagt vægt på et spændende udvalg i høj kvalitet -  som eksempelvis Barberis. På Menswear linien har vi lagt vægt på lækkert overtøj, flotte skjorter og naturligvis en masse flotte jeans fra Hugo Boss. Vi har sammensat et varieret udvalg i pasformen Reular fit og slim fit. Ud for hver artikel finder du et størrelses skema under foto, det er naturligvis vejledende.

Hugo Boss jakkesæt

Du kender helt sikkert til det tyske brand Hugo Boss, men kender du også til Hugo Boss jakkesæt? Hvis ikke så er det på tide, at du stifter bekendtskab med de lækre Hugo Boss jakkesæt. Hos Fashionbox kan du finde det bedste udvalg af jakkesæt fra Hugo Boss.

Hugo Boss jakkesæt vil for mange være en lidt større investering, da de ligger i den lidt dyrere ende. Tilgengæld får du et lækkert kvalitets jakkesæt, som du kan bruge i mange år frem. Når du køber dit jakkesæt fra Hugo Boss fra Fashionbox kan du få tilpasset længden på jakke og bukserne, da vi har fire forskellige jakkelængder, du kan vælge i mellem på de fleste Hugo Boss jakker og habitter. Bukserne kommer også i fire forskellige længder, så du kan få det perfekte fit til dit jakkesæt. Når du vælger jakkesæt kan du som oftest vælge mellem modern eller regular fit.

Jakkesæt i modern fit har ofte en smallere og mere figursyet facon, hvorimod regular fit er en mere vid model. Hos Fashionbox kan du både købe klassiske jakkesæt fra Hugo Boss - eller du kan købe et mere moderne jakkesæt i f.eks. blå eller koksgrå, som du kan anvende til pænere hverdagsbrug. Du vil ikke fortryde dit køb af et jakkesæt fra Hugo Boss – det enkelte og elegante design og den lækre kvalitet vil få dig til at føle dig godt tilpas. Hvis du har nogle spørgsmål til Hugo Boss jakkesæt eller habit kan du altid kontakte os hos Fashionbox, så vil vi vejlede dig, så du finder det perfekte jakkesæt.

Stort udvalg af moderne klassikkere fra Hugo Boss

Hugo Boss er et mærke, kendetegnet af en fornem sans for klassisk stilrenhed og funktionalitet. Med Hugo Boss får du veldesignet tøj, der er præget af en enkelthed i designet, som både gør tøjet let at anvende ved forskellige arrangementer, men også giver Hugo Boss’ produkter en enormt cool udstråling.
Netop dette meget elegante og stilrene udtryk i Hugo Boss’ tøj bærer en stor del af skylden for at det legendariske tyske mærke rammer så bredt. Hugo Boss’ kollektionerne varierer meget, og dækker over tøj til enhver lejlighed. Du kan sagtens gå i Hugo Boss tøj til hverdag, hvis du er typen, der går op i dit udseende og udstråling over for andre mennesker. Hugo Boss udstråler en moderne elegance, hvis lige ikke findes i andre modehuse.
Påklædning til fine og fornemme arrangementer er dog det område, hvor Hugo Boss i første omgang slog igennem. Dette kan stadigvæk ses den dag i dag, hvor et jakkesæt fra Hugo Boss uden tvivl er blandt de bedste på markedet.

Vi har samlet de populære polo shirts her

Lang og rig historie

Helt tilbage i 1924 åbnede Hugo Ferdinand Boss for første gang dørene til det, der skulle blive et af verdenshistoriens største modehuse i den lille tyske by Metzingen lige uden for Stuttgart. Siden dengang har mange forskellige direktører og chefdesignere været igennem koncernen, men stilen og grundtanken har altid været bundet i at kombinere funktionalitet, elegance og høj kvalitet i tøjet.
Hugo Boss’ brede kundekreds kan fornøje sig med produkter i et utal af forskellige typer og designs. Her på siden kan du eksempelvis finde habitter, shorts, badeshorts, poloer, T-shirts, undertøj, skjorter, sko, slips, bælter, striktrøjer og meget mere. Fællestrækkene fra Hugo Boss afspejles i tøjets snit og detaljer, som er let genkendelige for enhver med bare lidt interesse for tøj og mode.

Muligheder til forskellige humør

Et af kendetegnene ved alle Hugo Boss’ kollektioner er deres evne til at mixe mellem det farvestrålende og det traditionelle og klassiske. I deres kollektioner vil der være tøj til alle sindsstemninger og anledninger. Med Hugo Boss kan du få alt fra en helt farvestrålende polo i en farve, der skinner igennem på fantastisk vis grundet den gode kvalitet fra Hugo Boss, men du vil også kunne finde et lidt mere tilbagelænet udvalg fra Hugo Boss.
Selv med deres klare retningslinjer for tøjdesign har Hugo Boss alligevel formået at følge tidens tendenser og er lykkes med at få Hugo Boss ind i hjertet hos den moderne mand og kvinde. For selvom Hugo Boss mest er kendt for deres tøj til mænd, så har mærket også en omfattende kollektion til kvinder.
Den kvindelige side af Hugo Boss fik sig et stort boost tilbage i 2013, da det tyske modehus annoncerede, at den hotte designer Jason Wu skulle lede hele den kvindelige afdeling. Wu blev verdenskendt, som designer for Michelle Obamas kjoler til Barack Obamas indsættelse som præsident, og med Wu som leder ser Hugo Boss’ fremtid på markedet for kvindetøj lys ud.
Her på siden kan du læse mere om vores store sortiment af Hugo Boss. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål i forhold til størrelser, udvalg eller andet.

Hugo Boss - Fakta

Hugo Boss er et etableret tysk brand, der har mere end 80 års erfaring med at lave lækkert tøj til både damer og herre. Hugo Boss har i dag vokset sig så sort at de har hele fem forskellige tøjlinjer – som både omfatter sportstøj, tøj til unge, businessbeklædning og det mere klassiske aftenbeklædning. Hugo Boss er Grundlagt i 1923 af Hugo Ferdinand Boss, i en lille by ved navn Metzingen i det sydlige Tyskland. I dag er firmaet et kæmpe verdens omspændende firma med 1600 butikker i 120 lande. Worldwide har Hugo Boss 11.000 ansatte og omsatte i 2013 for 2.346 mia. euro

Tilbage til toppen