Hugo Boss jeans

Boss jeans

Her finder du dine nye Hugo Boss jeans hos Fashionbox. Vi har et bredt udvalg fra Hugo Boss black og Boss Green i forskellige vaske og farver.

Du kan finde slim fit jeans i model Delaware og regular fit i model Maine.

Vi har sammensat et udvallg i mørke vaske, som du kan bruge på jobbet, i kombination med en jakke.

Hvilken Boss line skal du vælge

Hos Fashionbox har vi valgt at forhandle de 2 stærkeste linier fra Hugo Boss. Du kan vælge Boss Black den største line i Hugo Boss koncernen. Eller du kan vælge den sporty Boss Green.

Når du skal vælge cowboybukser fra Hugo Boss black serien, er det alt fra de pæne mørke jeans, over flotte vaske til pæne lærredsjeans, i nye sæson kvaliteter.Ofte er det her du finder et par jeans til job eller en tur i byen. Du kan nemt kombinere dem med en blazer.

Boss Green modellerne er mere markante i stikningerne, typisk med grønne logoer og stikninger.De findes naturligvis også i mere diskrete udgaver.

Regular eller slim fit pasform

Vi har udvalgt to grund pasforme, regular fit og slim fit. Alt efter hvordan du er bygget, kan du vælge om du vil have de nye jeans til at sidde tæt eller mere loose. Husk at de fleste Hugo Boss jeans er med Stretch i form af Elastan. der kan varierer mellem 2-5 % i de forskellige jeans.

Et lille tip til dette - Husk at købe jeans med stretch, så de sidder til kroppen fra start. De fleste jeans med stretch udvider sig nemlig i brug.

Hvilken model skal det være

Hvis du ønsker regular fit skal du vælge model Maine i Hugo Boss jeans og i Boss Green hedder den C-Maine.

Skal pasformen være slim fit skal du vælge model Delaware.

Du finder hele Hugo Boss kollektionen her

 

Tilbage til toppen