Hugo Boss skjorter til herrer

Hugo Boss skjorter til herrer

Det er næsten umuligt at sige herreskjorter uden også at sige Hugo Boss, eller deres high-end mærke BOSS. Det internationalt kendte mærke designer eftertragtede skjorter, som har et moderne og tidløst design. Skjorterne kan bruges både på arbejde og i fritiden, og hvis du går op i din stil, og vil have et seriøst og altid moderne look, så er en skjorte fra Hugo Boss et oplagt og sikkert valg.

Vis flere produkter

Hugo Boss herreskjorter

Hugo Boss er kendt for sine strømlinede og moderne snit og er i dag stort set et synonym for fantastisk kvalitet og godt håndværk. Hvis du bærer en skjorte fra tøjmærket, viser du omverdenen, at du går op i dit udseende, og prioriterer kvalitet meget højt. At bære en skjorte fra BOSS giver et fantastisk førstehåndsindtryk, og er det perfekte valg til en moderne business-skjorte, hvis du vil signalere seriøsitet.

Tidløse klassikere fra Hugo Boss

Det tyske tøjmærke har en snart 100 år lang tradition for at skabe pænt og klassisk tøj, her især jakkesæt og ikke mindst skjorter. En skjorte er en af de items, der tager mest plads i herregarderoben, og de kommer i mange forskellige farver og designs, så der er noget til enhver smag.


Med en herreskjorte fra Hugo Boss får du et stykke tøj, der er klassisk, lækkert og som emmer af god kvalitet. Hvis man på nogen måde kan definere, hvad "en rigtig mand" er, ville mange helt sikkert mene, at det er en, der bærer en Hugo Boss skjorte. Mærkets herretøj er nemlig efterhånden indgroet i vores bevidsthed som noget ekstremt moderne, maskulint og ekstra kvalitetsrigt.


Hugo Boss er til den moderne mand, der ikke vil gå på kompromis med design eller kvalitet, og som sætter pris på en dagligdagsgarderobe fyldt med luksus og komfort.

Elegante snit

Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til designet af Hugo Boss' herreskjorter. Hver eneste detalje fra syninger til knapper og valg af krave er overvejet nøje. Men Hugo Boss ved du derfor, at du altid vil være klassisk og sofistikeret klædt på, når du vælger en BOSS skjorte.


Den høje kvalitet i hvert eneste led i produktionen giver et resultat, der er lige til UG. Pasformen er god, hvilket betyder alt, når man bærer skjorten hele dagen på arbejdet. Den skal nemlig ikke bare udstråle overskud og seriøsitet, den skal også give dig der bærer den masser af overskud. Det får du, fordi du altid er sikker på, at din skjorte sidder ordentlig og holder sig pæn dagen lang.


En lang, tysk historie

Mærket Hugo Boss blev grundlagt af Hugo Ferdinand Boss i Tyskland tilbage i 1924. Mærket er i dag et af de mest kendte tøjmærker fra Tyskland, og skjorter og andet tøj fra kollektionerne sælges verden over. Hugo Boss har hele fem tøjlinjer, som hver i sær har hver deres målgruppe.
Der er Boss Black, Boss Green, Boss Orange, Boss Tailored og HUGO. Målgrupperne spænder over alle lige fra den travle businessmand, over mænd og kvinder der kan lide at klæde sig pænt på i deres fritid, og til den yngre mand eller dame der sætter en ære i at være personligt og moderne klædt på i materialer af høj kvalitet.

Tilbage til toppen