Hugo Boss strik til herrer

Hugo Boss Strik til herrer


Hugo Boss har en stærk serie af strik, der spænder over sweatre, cardigans, pullovers, jumpers og striktrøjer. De går lige så godt sammen med et par jeans og en afslappet T-shirt som til en skjorte og mere formelle outfit. Se det store udvalg af Hugo Boss strik til herrer her på siden, og nyd godt af vores altid hurtige levering og fri fragt til hele Danmark.
Hugo Boss strik til herrer er en stærk serie af lækre strikvarer i den kendte Hugo Boss-stil, der som altid er kendetegnet ved en moderne elegance, der flirter med friske farver og små raffinerede detaljer – klassisk og nyt på en og samme tid. Perfekt til den stilbevidste mand, der vil fremstå velklædt og nobel, uden at det bliver for kedeligt

Vis flere produkter

Hugo Boss sweatre, cardigans og striktrøjer


De klassiske sweatre, cardigans og striktrøjer er stærkt repræsenteret i både Hugo Boss premium brand Boss og det mere sporty Boss Green. De er det oplagte valg, både når du skal være afslappet klædt på til en søndag i familiens tegn, eller hvis du skal være stilfuld på jobbet.
Materialevalget er udsøgt og raffineret, som f.eks. merinould, der med sin meget fine fibertykkelse gør det muligt at producere fint vævede sweatre og striktrøjer, der har en god temperaturregulerende evne, som holder dig varm, når det er koldt og sikrer, at du ikke sveder, når det er varmt.
Små detaljer som en tynd streg i kontrastfarver langs ærmekanterne, langs kanten for neden og rundt langs halsen, et diskret Hugo Boss logo på brystet, en næsten usynlig lynlås – eller det modsatte, samt distingverede knapbesætninger og et altid smart miks af friske og elegante farver, er sikre kendetegn på, at du har valgt Hugo Boss, fordi du altid ønsker at fremstå velklædt.


Hugo Boss jumpers og pullovers til business og pleasure


Skal du være ekstra stilfuldt klædt på – både til forretningsmødet eller aftenens arrangement – tilbyder Hugo Boss også en serie af raffinerede jumpers og pullovers. Miks f.eks. mønstrede pullovers med striktrøjer i diskrete farver og et maskulint body fit snit eller nogle af de mere casual design fra Hugo eller Boss Orange.
Igen er der tænkt over detaljerne lige fra design til materialevalg. De mange lækre jumpers og pullovers er produceret i fin merino-, alpaca- eller ren uld. Det sikrer dig, at du altid føler dig veltilpas, både under de intense forhandlinger rundt om mødebordet og en svingom ved aftenens arrangement.


Køb Hugo Boss strik til mænd online eller i vores butik i Roskilde


Hos Fashion Box har Hugo Boss altid haft en særlig stor stjerne på grund af deres på samme tid klassiske og friske design, de små detaljer og et aldrig svigtende øje for, hvordan rigtige mænd skal gå klædt.
Køber du Hugo Boss strik til mænd online her på Fashion Box, kan du glæde dig over vores hurtige levering, og at vi sender fragtfrit til hele Danmark. Samtidig har du 14 dages fuld returret på varerne regnet fra den dag, du modtager dem.

Du kan også vælge at besøge vores butik Boston i Roskilde. Her kan du både mærke på og prøve de mange lækre Hugo Boss strikvarer, inden du køber. Velkommen til.

Tilbage til toppen