Hugo skjorter til herrer

HUGO skjorter til herrer

Et af Hugo Boss' mange subbrands er HUGO. Denne underlinje repræsenterer eksklusivt tøj til den stilbevidste mand. Herreskjorter fra HUGO er kendetegnet ved eksklusive materialer og et skarpt og moderne design. Her bliver de klassiske skjorter relanceret i nye udgaver, og med et twist der følger tidens trend. Hvis du kan lide en blanding af det klassiske og det urbane look, er HUGO det perfekte mærke til dig

Vis flere produkter

Hugo skjorter fra Hugo Boss

Skjorter er absolut ikke kun til businessfolk, der går i jakkesæt hver dag. I dag findes herreskjorter i mange forskellige udgaver, og der er ikke én bestemt herretype, der har patent på at bære skjorter. Ved at vælge en skjorte, der passer til din stil, udsender du et signal om, hvilken slags mand du er. En HUGO skjorte er designet til dig, der kan lide at klæde dig pænt, men stadig er modebevidst. Måske kan du lide at kombinere en skjorte med et par jeans, og måske foretrækker du sneakers frem for de klassiske herresko.

Herreskjorter fra HUGO

Selvom Hugo Boss' underlinje HUGO primært henvender sig til den modebevidste mand, som kan lide at følge de nyeste trends, og som klæder sig herefter både på arbejde og i sin fritid, kan alle være med. Hvis du har et arbejde, hvor der er krav om jakkesæt, kan du ved at vælge en skjorte fra HUGO netop signalere din personlige stil, uden at bryde dit arbejdssteds dresscode.


Skjorterne fra HUGO har diskrete og raffinerede detaljer, som du ikke finder på de traditionelle skjorter, som Hugo Boss producerer. Mange af skjorterne er syet i slim fit eller regular fit pasform, så de sidder mere til, og så du altid kan sætte dem uden på jeans eller andre bukser, uden at det kommer til at se mærkeligt ud.


Raffinementet kan også komme fra f.eks. knapperne, der tit skiller sig en lille smule ud. I stedet for traditionelle hvide eller sorte knapper, kan en farve som brun eller grøn sagtens snige sig ind i HUGO's kollektioner, ligesom de brede skjorteflipper ofte ses udskiftet med nogle mere smalle af slagsen. Dette er raffinerede detaljer, der ikke støjer, men alligevel tilføjer noget kant og personlighed til dit look.

HUGO by Hugo Boss

Den tyske modevirksomheds historie går langt tilbage. Faktisk helt tilbage til 1924, hvor den blev grundlagt af Hugo Ferdinand Boss, hvorfra navnet på brandet stammer. I dag bliver mærkets tøj solgt over hele verden, og der bliver både fremstillet tøj til både herrer, damer og børn.
Subbrandet HUGO blev introduceret i 1993, og målgruppen til denne linje er den unge og stilbevidste mand eller kvinde. Derfor har skjorter fra HUGO et ungdommeligt præg, og detaljer som følger de trends, der ses  i gadebilledet og på catwalks.
Her hos FashionBox har vi et stort udvalg af HUGO-skjorter. Men hvis vi ikke har lige præcis den skjorte, som du er på udkig efter, er du altid velkommen til at kontakte os. For oftest kan vi være behjælpelige med at skaffe den hjem. Du kan skrive til os på vores mail eller ringe på tlf. 46 35 82 10.

Tilbage til toppen