Viser alle 5 resultater

 • Alberto Fasciani CALEB 47055 SAMBUCO Sko D.brown

  Alberto Fasciani CALEB 47055 SAMBUCO Sko D.brown

  4.000 kr.

  Støvler udført i ruskind med gummisål. Snørelukning, samt håndlavet i Italien.

 • Alberto Fasciani ELIAS 10000 CEDRO CR Sko Brown

  Alberto Fasciani ELIAS 10000 CEDRO CR Sko Brown

  6.000 kr.

  En klassiker fra ALBERTO FASCIANI. Denne korte støvle, med cap toe og lynlås bag, er lavet af heste skind. Den har en helt unik 2-tone forarbejdning på forfod og hæl. Hånd-garvning, hånd-indfarvning, og mange omgange speciel voks polering giver det unikke

 • Alberto Fasciani ELIAS 10000 IGNIS Sko Sort

  Alberto Fasciani ELIAS 10000 IGNIS Sko Sort

  5.000 kr.

  En klassiker fra ALBERTO FASCIANI. Denne korte støvle med cap toe og lynlås bag er lavet af bøffellæder. Hånd-garvning, hånd-indfarvning, og mange omgange speciel voks polering giver det unikke og uforlignelige, autentiske vintage look. Køb støvlerne en s

 • Alberto Fasciani ELIAS 15012 IGNIS BLACK Sko Sort

  Alberto Fasciani ELIAS 15012 IGNIS BLACK Sko Sort

  4.700 kr.

  Hånd-garvning, hånd-indfarvning, og mange omgange speciel voks polering giver ALBERTO FASCIANI sko og støvler det helt unikke og uforlignelige, autentiske vintage look. Et arbejde udført af sande håndværksmestre. Denne klassiske Oxford med cap-toe er lave

 • Alberto Fasciani Støvler Sort

  Alberto Fasciani Støvler Sort

  5.000 kr.

  Støvler

Vil du vide mere omkring Alberto Fasciani?

Alberto Fasciani støvler

”Hvem der end har min sko eller støvler på, må føle sig hjemme med dem på fra første sekund, som havde de haft dem på hele deres liv”

Det er Albert Fascianis holdning til støvler og sko af samme navn. Sko og støvler fra Alberto Fasciani udskiller sig fra de øvrige på markedet ved at være håndlavede i lækre og gedigne materialer som bl.a. alligator-, kalve-, slange- og bøffelskind samt læder af typerne cordovan Horween og betis.

Detaljerne og kvaliteten af håndværket bekræfter hans succes som en mester på sit felt, og Alberto Fasciani er blevet et berømt Made in Italy mærke overalt i verden, kendt for sin tårnhøje kvalitet. Vi er stolte over at vise Alberto Fasciani online hos fashionbox, hvor hver enkelt sko og støvle er et unikt stykke kvalitets håndværk.

Alberto Fasciani håndværk i topklasse

Traditionen for lækkert udført håndværk går igennem alle produkterne fra Alberto Fasciani, som blev etableret helt tilbage i 1950.

Når sko og støvler så bliver udført i de bedste materialer og tilsat luksus som python og andre lækre kvaliteter, så får man hurtigt øje på en luksus kollektion i højeste klasse.

Alle sko og støvler bliver håndlavet i Italien, det samme gælder for alt tilbehør til produkterne. Kontrollen med produktet foregår ligeledes på fabrikken inden de færdige sko og støvler forlader fabrikken, så kunden er sikker på at modtage et top produkt.