Viser alle 6 resultater

 • Alberto Fasciani ELIAS 10000 CEDRO CR Sko Brown

  Alberto Fasciani ELIAS 10000 CEDRO CR Sko Brown

  6.000 kr.

  Alberto Fasciani ELIAS 10000 CEDRO CR Sko Brown er en klassiker fra ALBERTO FASCIANI. Denne korte støvle med cap toe og lynlås bag er lavet af hesteskind og har en unik 2-tone forarbejdning på forfod og hæl. Hånd-garvning, hånd-indfarvning og speciel voks polering giver et unikt professionelt udseende.

 • Alberto Fasciani ELIAS 10000 IGNIS Sko Sort

  Alberto Fasciani ELIAS 10000 IGNIS Sko Sort

  5.000 kr.

  Opdag elegance og stil med Alberto Fasciani ELIAS 10000 IGNIS Sko Sort. Denne klassiske støvle i bøffellæder med cap toe og lynlås bag er et must-have for enhver professionel. Det unikke vintage look skabes gennem hånd-garvning, hånd-indfarvning og speciel voks polering. Køb dine støvler i dag og skil dig ud med autentisk italiensk håndværk!

 • Alberto Fasciani HOMER 89012 Sko Mørk Brun

  Alberto Fasciani HOMER 89012 Sko Mørk Brun

  3.300 kr.

  Loafers med overdel fremstillet i det fineste italienske kalveskind. Sålen er udført i læder og gummi. Håndlavet i Italien.

 • Alberto Fasciani Støvler Sort

  Alberto Fasciani Støvler Sort

  5.000 kr.

  Støvler

 • Alberto Fasciani ZEN 53022 SAMBUCA Sko Grøn

  Alberto Fasciani ZEN 53022 SAMBUCA Sko Grøn

  2.900 kr.

  Loafers fremstillet med overdel i ruskind. Sålen er udført i gummi, samt kontrastfarvet syninger.

 • Alberto Fasciani ZEN 53022 SAMBUCA Sko Sand

  Alberto Fasciani ZEN 53022 SAMBUCA Sko Sand

  2.900 kr.

  Loafers fremstillet med overdel i ruskind. Sålen er udført i gummi, samt kontrastfarvet syninger.

Vil du vide mere omkring Alberto Fasciani?

Alberto Fasciani støvler

”Hvem der end har min sko eller støvler på, må føle sig hjemme med dem på fra første sekund, som havde de haft dem på hele deres liv”

Det er Albert Fascianis holdning til støvler og sko af samme navn. Sko og støvler fra Alberto Fasciani udskiller sig fra de øvrige på markedet ved at være håndlavede i lækre og gedigne materialer som bl.a. alligator-, kalve-, slange- og bøffelskind samt læder af typerne cordovan Horween og betis.

Detaljerne og kvaliteten af håndværket bekræfter hans succes som en mester på sit felt, og Alberto Fasciani er blevet et berømt Made in Italy mærke overalt i verden, kendt for sin tårnhøje kvalitet. Vi er stolte over at vise Alberto Fasciani online hos fashionbox, hvor hver enkelt sko og støvle er et unikt stykke kvalitets håndværk.

Alberto Fasciani håndværk i topklasse

Traditionen for lækkert udført håndværk går igennem alle produkterne fra Alberto Fasciani, som blev etableret helt tilbage i 1950.

Når sko og støvler så bliver udført i de bedste materialer og tilsat luksus som python og andre lækre kvaliteter, så får man hurtigt øje på en luksus kollektion i højeste klasse.

Alle sko og støvler bliver håndlavet i Italien, det samme gælder for alt tilbehør til produkterne. Kontrollen med produktet foregår ligeledes på fabrikken inden de færdige sko og støvler forlader fabrikken, så kunden er sikker på at modtage et top produkt.