Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Allude strik til kvinder?

Allude strik til kvinder

Strik af cashmereuld er noget af det fineste, blødeste strik, du kan vælge. Cashmere er høj kvalitet uden sammenligning. Allude er et dansk født brand, som netop benytter cashmere kombineret med andre skønne materialer af høj kvalitet til deres strikkede modeller. Herunder kan du se vores store udvalg af Alludes fremragende strikmodeller.
Det danske brand Allude blev grundlagt i 1993 af Andrea Krag og Christian Krag. I 1999 flyttede hovedkontoret dog til Tyskland. Historien bag er en succeshistorie fra allerførste færd.
Op igennem årene har den kreative, selvsikre og pasionerede Andrea designet nye modeller af cashmere, kommet med nye kollektioner og udviklet brandet fra strik til kvinder til også at omfatte tøj til herrer (i 2009/2010) og senere (i 2015) også til småbørn.
I slutningen af 2015 kommer Allude Cashmere Bogen, som handler om et af verdens lækreste materialer – cashmere. Andrea Krag har i dag fået tilnavnet Dronningen af Cashmere.

Få nyhederne direkte i din indbakke

Som du kan se, sker der hele tiden nye tiltag hos Allude. Det betyder, at vi får nye varer på hylderne, og så skal det tiloversblevne fra sidste kollektion ud. Det sætter vi på udsalg i vores Outlet her på siden, hvor du kan finde rigtig mange gode tilbud.
Vil du vide, hvornår vi får nyt hjem fra Allude, eller hvornår vi har nogle ekstra fordelagtige tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os på Facebook. Så er du altid opdateret med det nyeste nye.

Hvad er cashmere

Cashmere er som nævnt noget at det fineste garn. Det kan kun produceres under særligt gunstige forhold. Ulden kommer fra den tibetanske cashmereged, pashimageden. Det er en varm uld, som samtidig er let i forhold til al anden uld. Det gør cashmere til et ekstremt eftertragtet materiale, hvorfor det også er ret kostbart.
Da mange af Alludes modeller er cashmere blandet med andre materialer, er det med til at holde prisen på et rimeligt niveau.

Køb Allude strik online

På Fashionbox.dk kan du købe Allude strik online. Vælg mellem de mange spændende modeller.
Det er alt fra tørklæder over kjoler og bluser til frakker i skønne, naturlige farver, der passer til årstiden. Det er enkle, klassiske design med et tvist af urban, nutidig stil.
Selv udtaler kvinden bag Allude – Andrea Krag – ”vores klassiske modeller er så trendy, at de ikke er kedelige, og vores trendy modeller er så klassiske, at de kan bruges til det hele”.
Alle modeller er unikke med frække, sexede, finurlige detaljer som frynser asymmetrisk knapbesætning, mønstre osv.
Har du brug for at vide mere om nogle af modellerne, så ring til os på tlf. +45 55 72 44 60, hvor vi sidder parat til at hjælpe.