Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Altea?

Altea Milano

Accessories der fuldender looket.
Enhver modeinteresseret person ved, at det er de små detaljer, der opgraderer et look fra at være kedeligt og intetsigende til det mest harmoniske, stilfulde og moderigtige. Det er tørklædet der passer til tasken og den perfekte jakke der samler de øvrige beklædningsgenstande i et fuldført outfit. Her på siden kan du finde stilfuldt og lækkert tilbehør fra eksklusive, italienske Altea.

Kombiner farver og mønstre

Grundstenen i Altea indeholder en kreativitet og legende tilgang til design. Her spiller prints en stor rolle samt lysten og evnen til at blande tekstiler og forskellige farver. De, der tør at tage mode og design en tand videre og sammensætte mønstre og stof på en ny måde, som gør designet til deres eget, er i sandhed dem, der indtager første række i modeverden. Men selvom Altea til dels har et eventyrligt visuelt udtryk, har de samtidig formået at holde fast i en stilfuld elegance, som stammer helt tilbage fra, da firmaet blot var en slipseforretning for Milanos overklasse. Det gør mærket perfekt for dem, der går op i klasse og stil, men som samtidig gerne vil udtrykke personlighed.

Lækre Italienske slips

Hvad er Gøg uden Gokke? Hvad er en kniv uden en gaffel? Svaret er: Nogenlunde det samme som en skjorte uden slips. Et slips kan være den detalje, der giver liv til et ellers plant og ensfarvet outfit. Det kan gøre den traditionelle blå skjorte spændende at se på, og det er din mulighed for at gøre dit look personligt. Et slips er en accessory, der godt kan tåle store mønstre og stærke farver, fordi det er så lille en del af det samlede sæt, at det blot skaber lidt kant uden nogensinde at blive for voldsomt. Et slips er perfekt til at lave kontraster, som er det bærende for high-end mode, og det viser, at du har styr på tidens trends og tendenser.

Tørklæder til kvinder

Selvom et tørklæde nok kan være tyndt, kan det sagtens lune om halsen. Samtidig er det et utroligt stilfuldt accessory, der kan pifte outfittet op på en smuk og elegant måde. Tørklæderne fra Altea er lavet af materiale i høj kvalitet, og det kan tydeligt ses. Det kan sagtens svare sig at købe mere eksklusivt tilbehør, fordi det ikke bliver slidt på samme måde, som for eksempel bukser gør, og du kan derfor beholde det i mange år fremover. Vær ikke bange for at vælge flotte mønstre. Det kan virke forfriskende, når folk leger med et prangende tørklæde på en lige så farverig og mønstret bluse – det skaber et statement og er meget in blandt modne modeelskere. Du kan naturligvis også bruge et flot tørklæde til at pifte et ellers kedeligt og neutralt outfit op.