Max Mara

Viser alle 40 resultater

 • Affori

  Affori

  1.195 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet bestående af blandt andet uld og silke. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform samt en bred elastikkant i taljen. Et par skønne bukser i den fineste kvalitet.

 • Tilbud Aiello

  Aiello

  977 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en blød og let kvalitet med det fineste, stribede mønster. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform samt en bred elastikkant i taljen. Et par skønne bukser i en lækker kvalitet.

 • Alca

  Alca

  1.495 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en smuk uldkvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en bred elastik i taljen, side- og baglommer, en løs pasform samt klassiske pressefolder for og bag. Et par elegante bukser i en lækker kvalitet.

 • Brandy

  Brandy

  2.395 kr.

  Let jakke fra Weekend Max Mara i en smuk uldkvalitet med det fineste mønster. Jakken er enkel i modellen med knaplukning på fronten, et bredt revers, lange ærmer, frontlommer, en brystlomme samt skulderpuder.

 • Bussola

  Bussola

  1.395 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en smuk uldkvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, lynlås- og hægtelukning på fronten, side- og baglommer samt læg og dekorative pressefolder. Et par skønne bukser i den fineste kvalitet.

 • Tilbud Calao

  Calao

  2.517 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet af 100% lammeskind. Bukserne er enkle i modellen med fine syningsdetaljer, elastik og bindebånd i taljen, sidelommer, en enkelt baglomme samt en løs pasform.

 • Caldaia

  Caldaia

  3.195 kr.

  Jakke fra Weekend Max Mara i den fineste lammeuldskvalitet med et ternet mønster. Jakken er enkel i modellen med knaplukning, et bredt revers, frontlommer, lange ærmer samt slids på ryggen. En elegant jakke i en lækker kvalitet.

 • Cervino

  Cervino

  3.495 kr.

  Jakke fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet af 100% lammeuld. Jakken er enkel i modellen med knaplukning, en klassisk krave, lange ærmer, frontlommer samt en dekoraktiv bæltedetalje på ryggen. En skøn jakke i den lækreste kvalitet.

 • Cleo

  Cleo

  1.295 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet bestående af blandt andet uld og silke. Strikken er enkel i modellen med en vid pasform, en rund halsudskæring med rib samt lange ærmer med ‘drop shoulders’.

 • Dinar

  Dinar

  1.995 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en lækker kvalitet bestående udelukkende af bomuld og uld. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, lynlås- og hægtelukning på fronten, side- og baglommer samt læg og pressefolder. Derudover har bukserne det fineste,

 • Ebridi

  Ebridi

  4.095 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en smuk lammeuldskvalitet med det fineste mønster. Frakken er enkel i modellen med en dobbeltradet knaplukning på fronten, et bredt revers, lange ærmer, sidelommer samt slids på ryggen.

 • Fieno

  Fieno

  4.295 kr.

  Kappe fra Weekend Max Mara i den lækreste uldkvalitet. Kappen er vendbar med fine kantbånd, lommer samt knaplukning på fronten. Derudover er kappens ene side ensfarvet imens den anden side har et elegant, ternet mønster.

 • Filtro

  Filtro

  2.495 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% kashmir. Strikken er enkel i modellen med en løs pasform, en rund halsudskæring, lange ærmer samt brede ribkanter. En skøn strik i den fineste kvalitet.

 • Fischio

  Fischio

  2.795 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i den blødeste lammeuldskvalitet med et fint, ternet mønster. Kjolen har lange ærmer med manchetter, knaplukning, en klassisk krave samt side- og brystlommer. Derudover har kjolen læg på fronten samt et bælte i taljen, der fremh

 • Fungo

  1.295 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en smuk bomuldsfløjlskvalitet. Bukserne er enkle i modellen med lynlås- og hægtelukning på fronten, side- og baglommer samt dekorative pressefolder både front og bag.

 • Galli

  Galli

  1.695 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en smuk lammeuldkvalitet. Bukserne er enkle i modellen med skjult knap- og lynlåslukning på fronten, side- og baglommer samt læg på fronten, der understreger buksernes løse pasform. Et par elegante bukser i en lækker kvalitet

 • Grana

  Grana

  3.995 kr.

  Vendbar jakke fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% uld. Jakken er enkel i modellen med en løs pasform, hætte, knaplukning på fronten, frontlommer samt fine syningsdetaljer. En smuk, vendbar jakke i en lækker kvalitet.

 • Lola

  Lola

  1.595 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød bomuldsblanding med et diskret mønster. Kjolen er enkel i modellen med en løs pasform, V-udskæring på fronten, en skjult lynlåslukning på ryggen, vide ærmer samt frontlommer.

 • Lollo

  Lollo

  4.395 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en smuk kvalitet af 100% lammeuld. Frakken er enkel i modellen med en løs pasform, lynlås- og knaplukning på fronten, hætte, frontlommer samt vide ærmer. En skøn frakke i den fineste kvalitet.

 • Tilbud Martina

  Martina

  1.047 kr.

  Let strik fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet bestående udelukkende af silke og bomuld. Strikken er enkel i modellen med V-udskæring, brede ribkanter samt lange ærmer med drop shoulders, der fremhæver strikkens løse pasform.

 • Maser

  Maser

  1.795 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i en lækker kvalitet af 100% lammeuld med det fineste mønster. Strikken er enkel i modellen med en løs pasform, en høj hals, lange ærmer med ‘drop shoulders’ samt brede ribkanter.

 • Milord

  Milord

  5.095 kr.

  Jakke fra Weekend Max Mara i en blød, vatteret kvalitet med dun og fjer. Jakken er enkel i modellen med en løs pasform, lynlåslukning på fronten, hætte med snøre, frontlommer samt lange ærmer med indvendigt snefang.

 • Oblare

  Oblare

  1.395 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i en blød og smuk bomuldskvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, elastik i taljen, sidelommer samt dekorative pressefolder. Et par skønne bukser i en lækker kvalitet.

 • Ondata

  Ondata

  2.895 kr.

  Strik fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% kashmir. Strikken er enkel i modellen med en løs pasform, en høj hals, brede ribkanter samt lange raglanærmer. En skøn strik i den fineste kvalitet.

 • Tilbud ORI

  ORI

  907 kr.

  Let strik fra Weekend Max Mara i den lækreste, lette kvalitet med et stribet mønster. Strikken er cropped i modellen med en vid bådudskæring, trekvartlange, vide ærmer samt en løs pasform. En skøn strik i den lækreste kvalitet.

 • Porfido

  Porfido

  2.095 kr.

  Cardigan fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet af 100% uld. Cardiganen er enkel i modellen med knaplukning på fronten, lange ærmer, brede ribkanter samt det fineste, kabelstrikkede mønster.

 • Resina

  Resina

  5.295 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en smuk kvalitet af 100% uld. Frakken er enkel i modellen med en dobbeltradet knaplukning på fronten, et bredt revers, lange ærmer, slids på ryggen, frontlommer samt et aftageligt bælte i taljen.

 • Ricard

  Ricard

  2.095 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en blød, strikket kvalitet af 100% lammeuld. Kjolen er enkel i modellen med en vid pasform, en høj hals samt lange ærmer med ‘drop shoulders’ og det fineste mønster.

 • Rodeo

  Rodeo

  2.295 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en smuk bomuldskvalitet med det fineste, ternede mønster. Frakken er enkel i modellen med en løs pasform, en dobbeltradet knaplukning på fronten, et bredt revers, lange ærmer samt frontlommer og en brystlomme.

 • Rovo

  Rovo

  4.795 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet af 100% lammeuld. Frakken er enkel og elegant i modellen med et bredt revers, frontlommer, lange ærmer samt et bredt bælte i taljen, der giver frakken en elegant pasform. En skøn frakke i den lækreste kv

 • Scena

  Scena

  4.795 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en smuk kvalitet af 100% lammeskind. Frakken er enkel i modellen med knaplukning på fronten, krave, lange ærmer, sidelommer, en brystlomme samt bælte i taljen. En skøn frakke i en lækker kvalitet.

 • Schermo

  Schermo

  2.495 kr.

  Kjole fra Weekend Max Mara i en let og blød kvalitet. Kjolen er enkel i modellen med lange ærmer med let balloneffekt, en skjult lynlås på ryggen samt læg på fronten og på skørtet, der giver en smuk effekt. En skøn kjole i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Slam

  Slam

  1.117 kr.

  Let strik fra Weekend Max Mara i den lækreste kvalitet bestående udelukkende af silke og bomuld. Strikken er enkel i modellen med en rund halsudskæring, lange ærmer, brede ribkanter samt en løs pasform.

 • Song

  Song

  5.295 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i en blød, vatteret kvalitet med dun- og fjerfyld. Frakken er enkel i modellen med en løs pasform, en indvendig dobbeltradet knaplukning, hætte, diskrete sidelommer med lynlås samt bindebånd i taljen.

 • Tempera

  Tempera

  5.595 kr.

  Frakke fra Weekend Max Mara i den fineste kvalitet af forskellige slags uld. Frakken er enkel i modellen med et bredt bælte i taljen, sidelommer, et bredt revers samt en løs pasform. En elegant frakke i den lækreste kvalitet.

 • Valda

  Valda

  2.695 kr.

  Blazerjakke fra Weekend Max Mara i den lækreste uldkvalitet. Jakken er enkel i modellen med et flot revers, lange ærmer, knaplukning, slids på ryggen, brystlomme samt frontlommer med flaplukning. En klassisk blazer i den skønneste kvalitet.

 • Venusia

  Venusia

  1.295 kr.

  Bukser fra Weekend Max Mara i den blødeste kvalitet. Bukserne er enkle i modellen med en løs pasform, side- og baglommer samt en bred elastikkant i taljen. Et par casual, men pæne bukser i en lækker kvalitet.

 • Xanadu

  Xanadu

  1.495 kr.

  Finstrikket bluse fra Weekend Max Mara i den blødeste blanding af alpaka og bomuld. Blusen er enkel i modellen med lange ærmer, en rund halsudskæring, ribkanter samt ‘drop shoulders’, der fremhæver blusens vide pasform.

 • Zebio

  Zebio

  5.295 kr.

  Dunjakke fra Weekend Max Mara i en blød kvalitet. Jakken er lang i modellen med en vid pasform, lange ærmer med ribkanter, lynlåslukning, trykknapper, sidelommer, en inderlomme samt en snøre i hætten og taljen. En skøn jakke i den lækreste kvalitet.

 • Zeda

  Zeda

  1.295 kr.

  Habitbukser fra Weekend Max Mara i en lækker bomuldskvalitet. Bukserne er enkle i modellen med ankellange bukseben, en skjult lynlås- og hægtelukning på fronten samt pressefolder for og bag, der giver et klassisk og elegant udtryk.