Viser alle 15 resultater

Vil du vide mere omkring Closed?

Hos Fashionbox finder du et nøje udvalgt sortiment fra de årlige kollektioner af CLOSED. CLOSED er et internationalt brand med fokus på denim-fashion og et casual look. Brandet står bag såvel deres ikoniske jeans og chino linje såvel som fire kollektioner damer.

CLOSED Jeans er kendt for deres ikoniske design, der er kendetegnet ved såvel gode pasformer som høje kvaliteter. Dertil kommer de ikoniske x-pockets, der bidrager til den suveræne pasform.

 

Historien bag CLOSED går tilbage til 1978, hvor virksomheden blev grundlagt i Italien. I dag er CLOSED en international virksomhed med hovedsæde i Tyskland. Produktionen af de årlige kollektioner finder i dag stadig hovedsageligt sted i Italien blandt andet grundet brandets fokus på kvaliteter og materialer.

På Fashionbox finder du et udvalg af kendte modeller fra CLOSED jeans kollektion. De forskellige jeans er kendetegnet ved brandets fokus på at kombinere pasform og funktion med flot design. Designet er nyskabende og moderigtigt, men har samtidigt fokus på detaljen såsom de ikoniske x-pockets, der blev udviklet i 1980 ved samarbejdet mellem en videnskabsmand, en antropolog og en etnolog. Lommerne er vinklet, så de er let at komme til og samtidigt bidrager designet og pasformen til en flot figur.

CLOSED jeans

Jeans fra CLOSED er også kendetegnet ved deres fly-label, der indikerer oprigtigheden, deres høje kvaliteter og deres specielle vaske. CLOSED anvender en særlig “stone wash technique”, der giver et anderledes look og muligheden for at skabe jeans i flotte farver, hvor der samtidigt tages hensyn til miljøet. Metoderne anvendes også på de øvrige kollektioner.

Closed og naturen

Vi ligger vægt på rene produkter fra vores leverandører, og Closed opfylder vores krav til gode råvarer i uld, bomuld og silke.Vi køber ofte de styles som, er af 100% natur materialer. 

Gå på jagt efter de lækre nyheder fra i Closed tøj, her hos fashionbox.