Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Dametasker?

Glæd dig til den nye sæson med lækre dametasker fra de bedste mærker. Find bl.a. de skønne tasker fra Mulberry.

Vores indkøbere har været skarpe og fundet det bedste fra hver kollektion.

Her kan du finde inspiration til din næste skuldertaske eller håndtaske alt efter dit behov og outfit.

Dametasker hos Fashionbox.dk

En taske har du med dig hver dag, nogle dage har du behov for at den rummer meget, og andre dage skal den måske kun rumme en læbestift. Tasken har altså et praktisk formål, og er et vigtigt item, i dagligdagen. Men en taske er også med til at udtrykke hvem du er.

Tasker har i dag mange forskellige farver, men to farver der altid holder er de klassiske sorte og brune. Andre farver der også er ved at få en fast plads i sortimentet er den bordeaux og den rosa. Er du mere modig kan du lege med kontraster som orange og blå, der virkelig kan være med til at afspejle hvem du er.

Der findes tasker til alle lejligheder, og i alle størrelser. De kan være store, små, festlige, til stranden eller om maven. Du kan hos os finde et bredt udvalg af forskellige typer tasker.

Mulberry tasker

Hos Fashionbox.dk er vi stolte af at sælge de lækre tasker fra Mulberry. Mulberry er lig med kvalitet, det er et faktum der ikke kan diskuteres. Mulberry er et mærke der gennem generationer har haft produktion ét og samme sted, nemlig i Somerset, England. Efter næsten 50 år, har Mulberry den dag i dag stadig deres produktion på deres to engelske fabrikker.

Dette sikrer dig som kunde den højeste kvalitet og en troværdighed ikke mange kan leve op til. En Mulberry taske er en investering, og du kan over årene opleve hvordan den kun bliver smukkere af at blive brugt.

Crossover tasker

Man skal ikke undervurdere betydningen af en kvindes taske. En crossbody taske giver dit udtryk en ekstra dimension og fuldender helheds udtrykket. Samtidig giver skuldertasker dig en frihed, idet du “tager tasken på” og dermed har begge hænder frie.

Crossover tasken er lige til at tage over hovedet og kan bæres både til hverdag og afhængigt af størrelsen, også til fest.

En crossover er en af de mest anvendte modeller i dametasker, da brugsværdien er stor. Du kender bedst dit personlige behov og kan ud fra det vælge den rigtige størrelse og kvalitet.

Håndtasker

Håndtasken er nem og praktisk, den falder naturligt ind i dit outfit til dagligdagen eller festen. Vælg størrelsen med omhu, så den dækker de forestående begivenheder, men også dit daglige behov.

Skal din nye taske have en frisk farve, er forår/sommer en god sæson til at finde tasker i nye og modige farver.

Et af de stærke mærker med mange flotte farver er Mulberry og i Bayswater serien kan du finde mange varianter.

Clutch

Skal du til fest eller et pænere event, er clutchen din trofaste følger på vejen. I den er der plads til de mest nødvendige items, der sikrer at du kommer elegant igennem hele aftenen.

Hos Fashionbox har vi et bredt udvalg fra Mulberry med fokus på kvaliteter der kan bruges bredt i sæsonen.