Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Bukser?

Bukser til kvinder

Top mærker i bukser. Her kan du vælge blandt, de lækre mærker som eks.  Hugo Boss, S Max Mara, Closed og Sand Copenhagen..

Vi håber du finder en ny favorit.

Damebukser

Hos Fashionbox finder du damebukser fra topmærker som bl.a. Hugo Boss, Max Mara, Closed og Sand women. Disse er alle kvalitetsmærker, der danner et perfekt grundlag for den modebevidste kvinde, et par velsiddende bukser er et must i enhver kvindes garderobe.

Damebukser, har været i en konstant udvikling, og det kan være svært at finde rundt i de forskellige snit, taljer, farver og trends. Vi vil gøre vores bedste for at du får en idé om hvad der rører sig indenfor bukse område, netop nu.

Hos os finder du desuden damebukser i forskellige designs, materialer, farver og print. Uanset hvad du søger, er der rig muligheder for at finde damebukser til den bedste pris hos os. Vi garanterer den perfekte kombination af kvalitet og lækkert design – Det går vi aldrig på kompromis med.

 

Vores udvalg i damebukser

I vores sortiment for damebukser finder du alt fra klassiske herreinspirerede bukser, shorts i mange forskellige farver, løse printede bukser og mere afslappede bukser. Vi har noget der passer til enhver stil og sma.

Damebukserne kan anvendes til enhver lejlighed, hvor du enten kan dresse up eller dresse down med forskellige bluser og accessoires. Eksempelvis kan du vælge et par løse bukser med eller uden print for et cool og afslappet look. Ved at kombinere dine bukser med en enkel t-shirt og en jakke vil du få et underspillet og lækkert outfit. Vil du derimod gerne se stilfuldt og afslappet ud, kan du kombinere dine løse bukser med stiletter og en clutch. Det hele ligger i stylingen af bukserne.

Hos Fashionbox er vi begejstret for damebukser, der både er praktiske og stilfulde på samme tid. Vi kunne ikke forestille os en garderobe uden bukser, da damebukser er blevet en vigtig del af mange kvinders outfit. Det er svært at tro, at det ikke altid har været tilfældet, da kvinder i gamle dage var pålagt udelukkende at gå i kjoler.

Specielt jeans fra Closed har en vigtig plads i sortimentet, Closed har alt fra lavtaljede til højtaljede jeans, og skinny bukseben til vide bukseben. Det er dig der bestemmer, hvordan dine jeans skal se ud.
Hos Closed og vores andre jeans mærker, ser vi at den gamle jeans kvalitet er på vej tilbage. Det vil sige ikke så meget stræk, da benene er blevet mere vide er der nemlig ikke behov for den samme mængde stræk. Dette er også med til at holde formen på dine jeans bedre.

 

Damebukser på mange måder

Heldigvis lever vi i et moderne samfund, hvor vi både kan have de feminine stramme bukser og de lidt maskuline herrebukser. Dette giver utrolig meget variation i en kvindes garderobe, og vi kvinder har tendens til at værdsætte muligheder for variationer og kombinationer i vores outfits.

Bukser er desuden meget behagelige at have på, da de er nemme at bevæge sig rundt i, og du skal aldrig bekymre dig om, de nu blæser op eller afslører noget, du ikke har lyst til at dele.

Hos Fashionbox tilbyder vi moderigtige damebukser i alle former, farver og størrelser. Her er både for dig, som kan lide et afslappet look, mere klassiske modeller, eller for dig som ønsker et elegant look.

 

Bukser til hverdag og fest

De højtaljede bukser er kommet mere frem igen, disse fremhæver den kvindelige figur på bedste vis. De høje taljer sidder både på jeans, og mere maskuline habitbukser. Og kan udover at fremhæve figuren, også virke opstrammende.

Samtidig med at taljerne er blevet højere, er buksebenene blevet videre. Men hos os har vi sammensat sortimentet, så du både kan få løse bukseben og stramme bukseben – igen både i jeans og habitbukser. Du kan altså hos os finde lige nøjagtig hvad du søger.

Vi har både bukser der passer til de daglige gøremål og årets store fester. Til dagligt har vi et stort udvalg af lækre jeans, mens vi til festerne har bukser i tyndere kvaliteter med mere vidde, så de falder elegant på benene.

 

Bukser kan bruges hele året rundt

Hos os kan du købe bukser til hele årets året. Vi har lette bukser i hør- og bomuldskvaliteter til sommeren, og lune bukser i uld til vinteren. Vores sortiment og leveringer er meget flydende, så du kan altid shoppe bukser der er passende til den kommende sæson. Hvis du er på udgik efter et par nye sommerbukser, er et par hvide bukser altid en god idé. I vinterperioden fylder fløjlsbukser dame meget.

Du behøver altså ikke ligge bukserne helt væk i de varme måneder, hvis det er dét du trives bedst i.

Giv dig tid til at kigge rundt på vores lækre damebukser fra anerkendte topbrands. Vi håber, at du finder de damebukser, der passer perfekt til dig.