Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Jakke/Blazer?

Blazere og jakker bliver repræsenteret fra de bedste designer huse i Europa – Vi har sammensat et lækkert udvalg fra Hugo Boss, Sand Copenhagen, Closed og Max Mara, og mange flere. Du finder dem lige her hos os.

Dame jakker/blazer

Hos Fashionbox tilbyder vi dame jakker og dame blazere fra de bedste designerhuse i Europa. Hos os finder du et udvalg for enhver smag i den højeste kvalitet. Vi har nøje udvalgt jakker og blazere til kvinder fra de førende og mest trendy brands, hvor der ikke bliver gået på kompromis med design, kvalitet og materialer.

Her finder du eksempelvis mærker som Hugo Boss, Sand Copenhagen, Closed og Max Mara.

En jakke eller blazer vil i mange tilfælde være det der fuldender dit outfit. Den kan løfte ethvert outfit, og få et par jeans og en hvid t-shirt til at gå fra at være tøjet du handler i, til at være tøjet du går til møde i. Brug din jakke til at skifte karakter, midt på dagen.

Blazeren findes i mange former og farver. Den kan være kort eller lang, dobbeltradet eller enkeltradet, med eller uden skulderpuder. Vælg din blazer nøje, efter dit personlige behov.

Overordnet findes blazeren i to varianter, den bløde version og den mere faste version. Den bløde jakke er mere afslappet, og har ikke nogen forstærkning der holder på formen. Den faste jakke med konstruerede skulderpuder, bliver automatisk mere stilren og formel i udtrykket. Brug den til elegante begivenheder, hvor det stramme look er vigtigt.

 

Uanede anvendesesmuligheder

Vores udvalg af jakker og blazere er både udplukket med henblik på at tilbyde dig det nyeste inden for mode, og for at tilbyde dig den praktiske funktion at holde dig varm.

Jakker og blazere til kvinder er derfor sæsonbestemt. Vælg en tynd jakke eller blazer om foråret og sommeren, til brug udendørs. Og vælg en  tykkere jakke, eksempelvis af uld eller skind om vinteren, brug den som en del af dit outfit.

Fashionbox har jakker til ethvert behov. Udover pæne jakker og blazere, finder du også vinterjakker, uldjakker, pelsjakker og denimjakker hos os.

 

Velklædt til dagens gøremål

Med vores dameblazere er du altid velklædt, og de fleste af vores blazere vil passe til det meste af dit tøj, da vi udbyder mange dameblazere i neutrale farver. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser. Vi går op i klassiske snit og det feminine look, men samtidig er vi også vilde med det nyeste indenfor eksempelvis de ternede blazere, som Remain Birger Christensen har givet deres meget elegante bud på.

Blazere kan fungere som en kvindes redning, når du på få minutter skal skifte fra hverdagstøj til en festlig aften eller en date. Med blazere kan du gøre dig selv elegant, pifte op med accessories og du vil dermed ligne en million på et øjeblik.

Blazere til kvinder går både til nederdel og bukser og kan kombineres i forskellige farver. En jakke eller blazer kan også bruges udenpå en kjole, for at skabe et mindre feminint udtryk, og give noget kontrast og kant til looket. Med en blazer har du altså alverdens muligheder, for at variere dit outfit, nemt og hurtigt.

De er lækre og praktiske og fremhæver samtidig den kvindelige figur, med jakkernes figursyede pasform.

 

Blazerens lange historie

Selvom inspirationen til dame blazeren kommer fra herremoden, er den blevet en vigtig del af den moderne kvindes garderobe, og kan løfte ethvert outfit. Ligesom at blazeren alene er blevet et vigtigt item i garderoben, er jakkesæt til kvinder blevet et populært alternativ til kjolen, og fungerer både som den daglige ”uniform” og som festtøj hos mange kvinder.

Femininitet er i dag ikke nødvendigvis defineret af kjoler og blomster, forretningskvinden i 2020 udstråler femininitet og power i sit skræddersyede jakkesæt fra bl.a. Hugo Boss, som udbyder et stort udvalg af jakkesæt til kvinder.

 

Vi håber, at du finder den rigtige jakke eller rigtige blazer her hos Fashionbox. Tøv ikke med at kigge rundt efter dame jakker og dame blazere på vores outletside, hvor du ofte vil kunne finde en række lækre styles billigt.