Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Jeans?

Stærkt udvalg i jeans til kvinder fra top mærkerne Closed, Hugo Boss, Sand Copenhagen og flere hos Fashionbox.dk

Du handler altid med gratis fragt og hurtig levering.

Stort udvalg af jeans til kvinder

Mangler du et par gode jeans, som kan redde enhver tøjkrise? Hos Fashionbox har vi et stort udvalg af lækre damejeans.

Du går aldrig galt i byen med et par jeans, som sidder godt. Med et par gode jeans i garderoben, kan du sætte alt til – om du er til det sporty, det klassiske eller det feminine, er du garanteret et velklædt look hver dag. 

Jeans kan bruges til alle lejligheder og af hvem som helst. Jeans er allemandseje, og et absolut musthave i enhver garderobe, men jeans kan se ud på mange måder.

Skal dine jeans være højtaljede eller lavtaljede, skal benene være skinny eller baggy? Det er nogle spørgsmål du skal stille dig selv, inden du vælger jeans.

Mens vide ben giver et mere originalt denim look, giver smalle jeans et mere klassisk look. Det der kendetegner vores smalle jeans er, at der altid er meget stræk i, så de føles ligeså behagelige som et par løse jeans.

Hos os finder du bl.a. jeans fra topmærkerne Hugo Boss og Closed, der er kendt for deres høje kvalitet og gode pasform.

 

Hvorfor vælge et par jeans?

En af grundende til at jeans er blevet så populære, i alle aldersgrupper, er at de er nemme at sætte sammen med stort set alt andet tøj. De kan skabe forskellige udtryk på tværs af moderetninger og samfund. Hvad enten det gælder hverdag, fest eller job, kan du skabe dit eget udtryk med enkle midler som en t shirt og en jakke.

Du kan også dresse et par jeans op med en elegant silke skjorte, så har du pludselig et eksklusivt look. Du finder jeans til kvinder i mange varianter; fra slim fit, regular fit og naturligvis classic fit. Hver pasform gruppe findes i et utal af forskellige vaske, som kan kombineres med din personlige stil, og den anledning de skal bruges.

Dine jeans kan altså være med til at skabe hvilket som helst look, det afgørende er stylingen, alt det kræver er at du matcher dem med den rette overdel og accessories.

Jeans året rundt

Jeans kan bruges hele året rundt, det kræver blot at du vælger en kvalitet og farve der er passende til årstiden.

Vælg et par jeans i en lys vask og en tyndere kvalitet om sommeren, for et lettere look. Et par mørke jeans i en tykkere kvalitet, giver mere varme om vinteren.

Mens skinny og slim fit jeans, er gode hele året rundt, er jeans med videre ben ideelt til sommer månederne, hvor vejret er varmere. Bootcut jeans er gode til vinter med et par flotte støvler til.

 

Closed jeans

Closed er et tysk brand, som har eksisteret siden 1978. Closed startede ud med at lave denim, men laver i dag hele kollektioner. Deres denim bliver i dag produceret i Italien og Portugal, og du er derfor garanteret et godt håndværk, hvor vasken og pasformen er i fokus. Closed er de seneste år blevet meget opmærksomme på hvordan de kan passe på kloden, og i deres nyeste kollektioner har de gjort hvad de kan for at begrænse den skade tøjindustrien har på miljøet.

Du vil altid kunne genkende et par Closed jeans på lang afstand, da deres jeans altid har det ikoniske håndsyede fly label, som er deres visuelle varemærke. Derudover var Closed de første på markedet, som lavede “x-lommen”, det særlige ved x-lommen er, at de er påsat jeansne i en 33-gaders viklen, så hænderne glider led og komfortabelt ned i lommerne, som bonus giver lommerne samtidig en smallere silhuet over hoften.

Tag et kig på vores store udvalg af Closed jeans, hvor vi har en model til enhver kvindelig form. Modellerne spænder fra skinny, straight, high-waist og deres nye power stretch kvalitet, som er fantastisk blød at iføre sig. 

 

Hugo Boss jeans kvinder

Hugo Boss har været et af de førende jeans brands siden 70’erne, de er kendt for deres innovative design, med elegance og stringente linjer.

Udvalget spænder bredt fra den helt klassiske model, til den mere moderne trendy pasform. Dog vil vask og pasform altid være i højsædet hos Hugo Boss, og du finder med garanti et par jeans, som sidder godt. 

Se vores udvalg af jeans fra Hugo Boss her.

Hos fashionbox.dk finder du et bredt udvalg af jeans til damer. Vi har pasforme i slim jeans, regular fit og classic fit. Du kan vælge i mellem de original sorte og blå farvetoner, men vi fører også et tilpasset udvalg af mere sæsonprægede modeller og pasforme.