Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Kjoler?

Vi sammensætter et bredt udvalg af kjoler fra de bedste modehuse i Europa, eks. Hugo Boss, Max Mara, Sand, Closed, Lovechild m.fl Vi tilstræber de bedste kvaliteter og forarbejdninger i de aktuelle modeller med varieret pasform. Find inspiration til dit næste køb, i vores lækre udvalg af kjoler.

Kjoler til alle anledninger

Kjolen er for mange et go-to til festlige lejligheder. Men kjolen kan meget mere end det, kjoler i dag er mange ting – og findes på mange forskellige måder. Kjoler kan både fås tætsiddende og voluminøse, men en ting er sikkert, den fremhæver altid noget kvindeligt.

Hos Fashionbox gør vi en dyd ud af at sammensætte det perfekte kjole sortiment, så det dækker så bredt som muligt. Vi har både kjoler til fest og til hverdag, og de findes i forskellige farver, print og materialer. Vi fører flotte kjoler af kendte mærker som eksempelvis Hugo Boss, Max Mara og Sand Copenhagen. I sortimentet finder du alt fra sommerkjoler, kjoler til fest og business kjoler.

Bestem selv nøjagtig hvilket udtryk du vil have, ud fra dit kjole valg og længden på kjolen. Alle længder er fremme, om det er en kort kjole en midi kjole eller en lang kjole du mangler i garderoben, så kan du finde den hos os.

Den korte kropsnære kjole går aldrig af mode, den er perfekt til job, eller til en festlig lejlighed – style den med forskelligt tilbehør, og skab helt forskellige looks. Du går aldrig galt i byen med den lille sorte.

 

Sommerkjoler

Et musthave i enhver kvindes garderobe er den perfekte sommerkjole, den er ofte lavet i lette materialer så den nærmest ikke kan mærkes. Sommerkjoler skal være behagelige og luftige, og gerne have et sødt og farverigt print eller mønster. Sommerkjolen, som også kunne kaldes en feriekjole, skal ikke fylde meget i kufferten – og helst heller ikke krølle.

Som direkte modsætning til sommerkjolen findes der om vinteren kjoler lavet i fløjl og uld, der er tungere og varmere materialer, der er ideelle til vinter.

 

Aften kjoler

Aften kjolen er til de finere lejligheder, den er elegant, trimmet og stilren. Typisk er aften kjoler ensfarvede, og uden nogen form for pynt, der kan tage opmærksomhed fra kjolens eksklusive kvalitet og snit. Giv kjolen dit eget personlige præg, ved at tilføje dine favorit smykker, taske og sko.

 

Kropsnære kjoler

Den kropsnære kjole er altid en sikker vinder, find én der passer perfekt til lige din kropstype. En kjole med den rigtige pasform kan virkelig gøre en forskel for dit udseende – og kan være med til at fremhæve dine kurver fra deres bedste side.

 

Business kjoler

Business kjolen er præsentabel og pæn – den skal sidde perfekt, være rar at have på i mange timer og udstråle selvsikkerhed – den skal med andre ord bare virke. Business kjolen skal både være præsentabel til et vigtigt møde, men den skal også være så funktionel at en gåtur til stationen ikke er en forhindring.

 

Hos os kan du være sikker på at finde et bredt udvalg af flotte kjoler.

 

Den perfekte kjole

Tips til pasformen, når du køber en ny kjole: Sørg for, at du vælger kjolen i din rette størrelse. Mange kvinder har en tendens til at vælge en kjole, der enten er for stor eller for lille. Hos Fashionbox gør vi en dyd ud af at vejlede dig – Så du kan altid henvende dig, hvis du vil vejledes i forhold til størrelse eller pasform.

Hvis du har en stor barm, så vælg en kjole med en åben halsudskæring og markeret talje. Hvis du har en lille barm, så vil et empiresnit give en flot markering til din barm. Draperinger eller rynker over barmen er gode, hvis du vil fremhæve din barm. Hvis du ikke er så høj, er det en god idé, at du vælger en kjole der skærer lige over dit knæ, så du ikke “drukner ” i kjolen.

Når du bestiller din nye kjole fra Fashionbox, sender vi den hjem til dig uden beregning, så har du mulighed for at prøve din nye kjole derhjemme, derefter har du naturligvis 14 dages returret.

Se vores udvalg af flotte kjoler online – og bliv inspireret. Hold også øje med vores outletside, hvor vi ofte har gode tilbud på kjoler.

Vi har samlet vores sorte kjoler her