Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Strik?

Strik til kvinder

På en kold og blæsende dag findes der næppe noget bedre end at tage en lækker og pæn strik på, før du begiver dig ud i det kolde vejr. Du kan altid finde en striktrøje, cardigan eller sweater, der passer til resten af dit outfit og hos Fashionbox finder du noget af det mest raffinerede og moderne strik, der findes på markedet. Vi fører nemlig strikvarer fra nogle af tidens mest hotte brands som Sibin Linnebjerg, Closed, Lovechild, Hugo Boss og Sand Copenhagen.

Strik til kvinder er nok den mest alsidige kategori, vi har på Fashionbox. Vi har nemlig sørget for, at du kan finde strik til stort set alt det tøj, vi sælger. For med det danske vejr in mente, er det altid rart at have en varm og behagelig strik med, når du skal ud. Så kan du holde varmen, hvis vejret skulle skifte eller det trækker ud på de små timer.
Med strikvarer fra nogle af de mest populære navne inden for dansk og internationalt design, er du sikret strikvarer i høj kvalitet og et unikt og gennemført design.

Striktrøjer til kvinder

Når vi vælger hvilke dame striktrøjer vi vil føre online på Fashionbox.dk, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger også for at de damestriktrøjer, som vi fører er i stil med tidens trends og farver.

Hos os finder du altså både klassiske ensfarvede strik trøjer, som du kan have i garderoben i mange år, og som aldrig går af mode. Mangler du et mere modigt og friskt pust til din garderobe skal du vælge en ternet strik eller en mønstret strik.

Hvis du ser en striktrøje, som du finder interessant, så kan du ved at trykke på billedet af trøjen gå ind og læse mere om striktrøjen under beskrivelsen, hvor vi typisk vil oplyse, hvilket materiale striktrøjen er lavet af, pasformen med videre. Du kan også læse, hvordan du skal vaske din nye striktrøje inden under beskrivelsen på langt de fleste produkter. Hvis du har nogle spørgsmål til en striktrøje, som du er interesseret i, så kan du altid henvende dig med eventuelle spørgsmål.

Hvis du skal bruge en strik til at kunne holde varmen selv ved de laveste temperaturer, så er det en god ide at gå efter en trøje med en høj andel uld i. Hvis du derimod primært skal bruge din striktrøje til indendørs brug, så skal du hellere gå efter en striktrøje med en højere andel cashmere, bomuld eller hør, som gør at du også kan bruge den indendørs uden at få det for varmt.

 

Personliggør din strik

En strik trøje er god at bruge for sig selv, både til bukser, nederdel eller udenpå en kjole. Strikken kan dog også styles med fx en skjorte, for et anderledes look. Vælg en strik med v hals, og put en hvid skjorte under, for at skabe et mere business look. Eller brug din strik vest udenpå en hvid skjorte, for et legende og moderne (retro) look. Find vores udvalg af skjorter her, og leg med tanken om hvordan du kan style en skjorte med en strik til damer.

 

Lækker Sibin Linnebjerg Strik

Sibin Linnebjerg er et andet dansk mærke, der på rekordtid er blevet yderst populært på grund af deres yderst trendy design og et materialevalg og en forarbejdning, der bare emmer af kvalitet, varme og lækre detaljer.
Strik fra Sibin Linnebjerg er det perfekte valg til dig, der vil udtrykke en afslappet elegance og kunne forlade hjemmet eller hotelværelset med en følelse af at være catwalken værdig.
Nyd vores kollektion af Sibin Linnebjerg strik her.

 

Hugo Boss har også strik til kvinder

Tyske Hugo Boss er et populært mærke inden for strik til både kvinder og mænd. De fører en lang række udsøgte strikvarer til kvinder både i deres Hugo-serie og det mere casual og sporty Boss Orange.
Som altid har Hugo Boss et stilsikkert og let genkendeligt design, der lægger vægt på elegance, friske farver og feminin pasform. Noget alle deres strikvarer lever op til, uanset hvilke af Hugo Boss’ mange brands, der står i nakken på striktrøjen.
Gå på opdagelse i de mange lækre Hugo Boss strikvarer til kvinder her.

 

Sand Copenhagen strik til kvinder

Sand Copenhagen har både glædet kvinder herhjemme og ude i den store verden med deres mange gennemtænkte, sofistikerede og meget feminine strikvarer og andet eksklusivt tøj siden starten, tilbage i 1980’erne i Randers.
Sand Women strik kan nemt sættes sammen med alt det andet tøj, du har i din garderobe – både fra Sand og andre producenter. For designet er eviggrønt, raffineret og har masser af feminine detaljer, der gør det nemt at sætte sammen med stort set alt.
Se de mange flotte strikvarer fra Sand Copenhagen her.

 

Alt i strik til kvinder

Som det tydeligt fremgår, har vi en meget stor og velassorteret sektion med strik til kvinder fra en række af de mest eksklusive mærker på markedet. Vil du altid være opdateret med det nyeste inden for strik, øvrige trends og nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Når du bestiller din vare, så sender vi den hjem til dig uden beregning, derefter har du mulighed for at prøve trøjen derhjemme, og så har du 14 dages returret.