Vil du vide mere omkring Dametøj?

Fashionbox.dk samarbejder med de bedste leverandører af moderigtigt tøj til kvinder. Vi repræsenterer et nøje udvalgt sortiment

Du finder bl.a. kollektioner fra kendte og luksuriøse brands som Hugo Boss, Sand Women, Max Mara, Lovechild, Alberto Fasciani, Sibin Linnebjerg, Mulberry og flere endnu.

Tøj til kvinder – Hos Fashionbox.dk

Fashionbox.dk viser et bredt udvalg fra alle vores kendte mærkers kollektioner. Det brede sortiment gør det muligt for kunder i alle aldre at finde lækre styles, som passer deres behov og stil.

Vi går meget op i samarbejdet med vores mærker. Kvalitet og stilrent design er hovedfokus, og vi bestræber os altid på at samarbejde med de mærker der lever bedst op til dette. Mærkerne er derfor nøje udvalgt til at passe til vores værdier, men også til at skabe det rette sortiment hos Fashionbox. Og netop mærkernes værdier, er med til at sætte rammerne for os.

Vores sæsoner er flydende, det betyder at vi ikke får fire store leveringer, fire gange om året. I stedet får vi nye varer på ugebasis, hvilket skaber et levende udvalg og du kan være sikker på at du hver gang kan finde noget hos Fashionbox, du ikke har set før.

Vi holder meget af lækre materialer som silke og cashmere, der giver et ekstra luksuriøst udtryk til tøjet. Samtidig er de naturlige materialer enormt lette på kroppen, og er åndbare.

Sammensætning af sortimentet

Vores sortiment er udvalgt efter udtrykket ”lidt, men godt”. Hos Fashionbox kan du sammensætte den perfekte basisgarderobe med items du kan bruge og beholde i mange år. Med tøjets høje kvalitet, vil du ikke opleve at tøjet skal skiftes ud efter blot én sæson.

I stedet kan du supplere din basisgarderobe med nogle mere sæsonprægede items, der giver de klassiske items et nyt udtryk, og tillader dig at lege med nye sammensætninger.

Selvom vores sortiment er meget klassisk, er det vigtigt at det ikke bliver kedeligt. Vi gør derfor altid vores bedste for at finde items der stikker lidt ud, og tilføjer et spændende tvist til din garderobe.

Vi fører klassiske designs, der både er stilrene og moderigtige – og altid er produceret i metervarer af høj kvalitet.

Dametøj fra de bedste mærker

Hugo Boss dame leverer altid klassiske kjoler, nederdele, skjorter og bukser i såvel klassiske silhuetter som i mere modebestemte designs, mønstre og farver. Vi har altid et bredt udvalg af Hugo Boss Women kollektionerne, herunder af kjoler, jeans og skjorter – men også klassiske suits. Vi har samlet alt Hugo Boss dame her

Sand Women leverer altid lækre styles af høj kvalitet, der formår at følge med tiden i form af prints, kvaliteter og farver. Vi har et bredt sortiment af kjoler og skjorter fra Sand Black Label kollektionerne. Vi har samlet alle linjerne i Sand tøj og tilbehør her

Max Mara leverer stilrene designs og smukke silhuetter, der holder år efter år.

Closed leverer tøj til den mere casual side, hvor bl.a. deres jeans i gode pasformer er et must have i garderoben.

Alberto Fasciani producerer håndsyede italienske støvler, hvoraf vi forhandler udvalgte modeller i forskellige skindkvaliteter, såsom python- og kalveskind i både sort og grå. 

Mulberry har siden 1970 designet og produceret tasker og accesories af høj kvalitet og i klassiske designs. Vi forhandler forskellige modeller, herunder ikoner som Bayswater, Lily og Freay, men også andre serier som Postman lock og Camden.