Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Denim skjorter?

Denim skjorter

En denim skjorte – eller på godt dansk cowboyskjorten – er næsten lige så hot i dag, som den var tilbage i 1980’erne, hvor den for alvor slog igennem inden for herremoden. Denim skjorten har været god til at følge med udviklingen og forny sig, så den hele tiden har været et moderigtigt alternativ til de traditionelle skjorter, som verden er så fuld af. Her hos FashionBox har vi samlet nogle af de hotteste denim skjorter og efter produkterne kan du læse mere om denim skjorten og de muligheder, den giver i din garderobe.

Produktoversigt

En af denim skjortens store forcer og sandsynligvis årsagen til, at den har kunnet holde sig populær i så mange år, er, at den formår både at være komfortabel, praktisk og stilfuld på samme tid. Med få effekter kan den virke både som et elegant og raffineret valg samtidig med, at den virker helt fremme på beatet eller utrolig retro, alt efter hvad du sætter denim skjorten sammen med – for ikke at tale om, hvor sexet den kan se ud på en kvinde.

Endelig passer den sammen med næsten alt slags tøj og faktisk kan vi kun have svært ved at se denim skjorten sammen med en smoking, selv om du sikkert godt kan slippe afsted med det, hvis du har den rette attitude.

Nye trends til denim skjorten

Som sagt har denim skjorten været ret god til at forny sig gennem tiden. Fra at være en typisk arbejdsskjorte tilbage i starten af forrige århundrede, blev den hippeste mode i 1980’erne ved at udskifte de store, grove metalknapper med rigtige skjorteknapper og bruge en finere kvalitet denimstof.

Senere fulgte der forskellige former for påsyede dekorationer, mønstret denim stof og andre nytænkninger til og senest er det blevet populært med denim skjorter, der er syet af to forskellige slags denim eller har påsyet andre stoftyper – oftest med mønstre – i nakken, rundt langs halsen og ned langs indersiden af knapstykket. Det er en trend, der også har været populært på almindelige skjorter i nogle år efterhånden.

Lige så mange variationsmuligheder som almindelige skjorter

Men udover de forskellige kombinationsmuligheder som denim stoffet giver, har denim skjorten helt de samme variationsmuligheder med forskellige skjorteflipper, brystlommer, knapper, manchetter og pasform, som den almindelige skjorte har.

Flipperne er oftest de helt almindelige, men også button down flipper ses tit på denim skjorter. Visse denim skjorter fås også med skulderstropper, der giver dem et lidt mere uniformspræget look. Men den detalje er ikke så meget anvendt i disse år.

Knapperne fås i et utal af forskellige former og knapningen ses også udført med nitter, der kan anes på forsiden af knapstykket, men ellers giver en helt usynlig knapning. Endvidere spiller antallet af brystlommer og deres placering tit en aktiv rolle i denimskjortens design, hvorimod manchetterne sjældent er særlig varierede i udformningen.

Pasformen er oftest classic eller regular, men du kan også købe slim fit denim skjorter, der i en årrække især var det store hit til kvinder. I dag er regular den mest almindelige pasform til mænd, ligesom ærmerne altid er lange.