Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Forsiden?

Velkommen til din online personlige shoppeportal

Velkommen til Fashionbox! Vores koncept går ud på at give dig som forbruger det bedste udvalg af beklædning, når først du har besluttet dig for at bestille tøj på nettet. Hos Fashionbox får du et nøje udvalgt sortiment af eksklusiv beklædning til den stilbevidste dame.

Online handel har aldrig været nemmere

Når du handler online er det vigtigt, at du føler dig tryg. Det er vigtigt for os at slå fast, at vi altid er der for vores kunder – skulle du have spørgsmål vedr. beklædning eller styling, så sidder vi altid klare bag skærmen til at besvare dit spørgsmål. At handle online kan hurtigt blive dyrt, hvis ikke man har fundet sin vej til den rigtige hjemmeside. Her hos Fashionbox giver vi vores kunder fri fragt for at gøre netop denne hurdle endnu nemmere. Det eneste du skal bekymre dig om er at shoppe løs, så klarer vi det logistiske og praktiske arbejde for at få din ordre hurtigst muligt hjem i din postkasse – klar til brug.

Hvem vælger vi vores tøj til?

Når vi udvælger vores sortiment, har vi den stilbevidste kvinde og mand for øje. Vi ønsker at kunne give det bedste bud på en klassisk og stilbevidst beklædning, der er af yderst høj kvalitet, designet i lækre materialer. Vi klarer udvælgelsesprocessen for dig og gør de mest populære og lækreste designs tilgængelige for dig, sådan at du hurtigt kan bestemme dig for, hvilke styles du vil købe. 

Et fantastisk sortiment af dametøj

Vores udvalg af dametøj er bredt, klassisk og stringent. Vi sørger for at have alle de vigtigste elementer af din garderobe tilgængelig, sådan at du har mulighed for at ekvipere dig fra top til tå i de flotteste design. Vores udvalg af dametøj målrettes efter businesskvinden med den klassiske stil. Vores målgruppe i dametøj er dig, der nyder at bære en kjole på jobbet, at have et godt og funktionelt ur på armen og elsker lyden af klikkende sko. Skal du grille sammen med venner viderefører du kjole stilen og tager et par lækre shorts på og kombinerer det med en top. Lyder det som noget du kunne finde på, så tag et kig på vores hjemmeside. Vi håndplukker produkter fra store giganter som Hugo Boss, Sand, Stenstrøms,Max Mara, Lovechild og Closed.

Er du bland dem der ønsker slim fit skjorter kan du finde  her

Vores sortiment til kvinden: Klassisk med et twist

Til kvinden har vi et lækkert, eksklusivt sortiment af både jeans, skjorter, sko og sandaler, jakker og kjoler. Vi prøver så vidt det er muligt at holde en klassisk stil med et twist. Vi har altid klassiske go-to items på lager, og derfor er det også muligt at sammensætte en garderobe ud fra vores enkle designs. Nogle af de populære produkter vi altid ligger inde med er en lækker, varm og klassisk jakke, der kan bæres uden på alt fra bukser til kjole eller shorts. Ønsker du at finde tøj til hverdagsbrug, kan du altid overveje en skjorte, der kan gå til et par mørke jeans, og ellers er det muligt at finde en klassisk nederdel eller kjole.Når vi betegner vores udvalg af tøj til kvinden som klassisk, ja, så mener vi det. Vi holder os til designs der har enkle mønstre, farver og snit. Sort,grå, hvid og navyblå er vores primære fokusfarver, men det sker selvfølgelig at du finder en blomstret skjorte, der kan live op på en gråvejsdag. Du vælger mellem stærke designer brands som Hugo Boss dame, og mange flere.

 

 

Vores accessories

Når vi udvælger accessories til manden og kvinden vælger vi altid mærker og kvaliteter, som vi kan stå inde for. Vi sørger for at give dig muligheden for at købe accessories fra de mest populære mærker, men du kan også vælge at gå for kvaliteten. Vores tilbehør til mand og kvinde baserer sig primært på lædervarer, men til manden tilbyder vi også hatte, slips eller halstørklæder. Til kvinden har vi lækre bælter, tasker, handsker og tørklæder. Udover tilbehør til kvinden selv tilbyder vi også tilbehør til hjemmet. Vi sørger for at farvekombinere vores sortiment af beklædning og vores sortiment af accessories, således at vores kunder hurtigt og nemt kan finde et outfit, der passer i nuancer eller fittings.

Vores lange liste af eksklusive brands

Vi fører primært high-end, mærkevare brands, der har noget at skulle have sagt også på det internationale marked. Fra det danske modelandskab henter vi brands ind, der står i stil med det resterende sortiment af beklædning både til herre og dame. Nogle af de største, internationale mærker vi fører er Hugo Boss, Gant, Max Mara, Sand og Armani. Vores liste ender ikke her, så hvis du har lyst til at se, om dit yndlingsmærke er ét af dem, vi fører, så tjek vores underside ”Mærker”.

Gør et kup på vores udsalgsside

Vi tilbyder vores kunder og besøgende af siden at gøre et reelt kup. Ved at gå ind på vores underside ”Udsalg” kan du tjekke de items ud, som er på tilbud akkurat nu. Vi sørger altid for at give dig en indikation på, hvad du gør dig af besparelse, og vi lægger altid givende billeder ved. På vores udsalgsside har vi ofte mange forskellige typer af produkter, der kan være med til at fuldende dit look. Hold særligt godt øje med udsalgssiden, når vi nærmer os sæsonskift, da du på disse tidspunkter ofte vil opleve, at styles, der er på vej til at være enten en tand for kølige eller varme, vil komme på tilbud.