Viser alle 15 resultater

 • Tilbud Classic Shirt.Standa

  Classic Shirt.Standa

  840 kr.

  Skjorte fra Helmut Lang i en blød kvalitet af 100% bomuld. Skjorten er enkel i modellen med en skjult knaplukning på fronten, lange ærmer, trykknap i manchetterne, læg på ryggen samt logodetalje på fronten. En skøn skjorte i en lækker kvalitet.

 • Core Hoodie.Core TER

  Core Hoodie.Core TER

  2.200 kr.

  En lækker hættetrøje fra Helmut Lang i en kraftig bomuldskvalitet. Trøjen er enkel i modellen med en løs pasform og har frontlommer, brede ribkanter samt et logoprint på fronten. Den casual hættetrøje er lavet af en blød og komfortabel bomuldskvalitet, der gør den perfekt til hverdagsbrug. Gå ikke glip af Core Hoodie – en lækker og stilfuld hættetrøje fra Helmut Lang.

 • Tilbud Nylon Bomber.Sheer C

  Nylon Bomber.Sheer C

  1.260 kr.

  Stilfuld bomberjakke fra Helmut Lang skabt i et blødt stof af nylon. Jakken har lange ærmer, en bred ribkant og -krave, en lynlåslukning på fronten, sidelommer og en ekstra lynlåslomme på ærmet for en ekstra flot effekt. Det let transparente materiale og den klassiske stil giver et moderne twist til det klassiske snit. Denne bomberjakke er et must-have til din garderobe.

 • Photo TEE 1.Photo HV

  Photo TEE 1.Photo HV

  1.420 kr.

  White

 • Photo TEE 4.Photo LT

  Photo TEE 4.Photo LT

  1.420 kr.

  ANISE

 • Photo TEE 5.Photo HV

  Photo TEE 5.Photo HV

  1.420 kr.

  CAMEO PINK

 • Roll UP Shirt.Soft C

  Roll UP Shirt.Soft C

  2.650 kr.

  Black

 • Tilbud Rubber Parka.Laminat

  Rubber Parka.Laminat

  2.010 kr.

  Frakke fra Helmut Lang i en lækker kvalitet. Frakken har trykknap- og lynlåslukning, sidelommer, snører i hætten og taljen, trykknapper i de lange ærmer og slidsen bagpå, lomme på ærmet samt rygstykke med snøre og logoprint. En flot frakke i en lækker kva

 • Tilbud SKI Crew1 SKI Terry

  SKI Crew1 SKI Terry

  525 kr.

  Sweatshirt fra Helmut Lang i en blød bomuldskvalitet. Sweatshirten er enkel i modellen med en løs pasform, en rund halsudskæring, brede ribkanter, lange ærmer samt logoprint både front og bag. En klassisk sweatshirt i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Slant Short.Bold TER

  Slant Short.Bold TER

  570 kr.

  Sweatshorts fra Helmut Lang i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. Shortsene er enkle i modellen med en løs pasform, sidelommer, en baglomme, elastik og snøre i taljen samt en logodetalje på fronten. Et par casual shorts i en lækker kvalitet.

 • Tilbud Slant TEE.Bold Cotto

  Slant TEE.Bold Cotto

  435 kr.

  T-shirt fra Helmut Lang i en blød kvalitet af 100% bomuld. T-shirten er enkel i modellen med rib i den runde halsudskæring, korte ærmer, en løs pasform samt logoprint front og bag. En casual T-shirt i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Stripe Hoodie.Bold T

  Stripe Hoodie.Bold T

  750 kr.

  Hættetrøje fra Helmut Lang i en blød kvalitet af 100% bomuld. Hættetrøjen er enkel i modellen med en lomme på fronten, lange ærmer, snøre i hætten, brede ribkanter samt logoprint i den ene side. En casual hættetrøje i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Stripe TEE.Bold Cott

  Stripe TEE.Bold Cott

  435 kr.

  T-shirt fra Helmut Lang i en blød kvalitet af 100% bomuld. T-shirten er enkel i modellen med rib i den runde halsudskæring, korte ærmer, en løs pasform samt logoprint i bunden. En casual T-shirt i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud TAB Shirt.Standard P

  TAB Shirt.Standard P

  840 kr.

  Skjorte fra Helmut Lang i en let kvalitet af 100% bomuld. Skjorten er enkel i modellen med korte ærmer, knaplukning, læg på ryggen en løs pasform samt brystlomme, inderlomme og en ekstra lomme på ærmet. Detaljer, der tilsammen giver skjorten et casual udt

 • Tilbud Utility Blazer 2.TEC

  Utility Blazer 2.TEC

  1.560 kr.

  Blazer fra Helmut Lang i en kraftig kvalitet af 100% bomuld, der giver jakken et casual udtryk. Derudover er blazeren klassisk i modellen med lange ærmer, knaplukning, en slids bagpå, front- og inderlommer samt en brystlomme. En flot blazer i den lækreste