Viser alle 30 resultater

 • Hugo Boss - 3-pack Crew Neck T-shirt

  Hugo Boss – 3-pack Crew Neck T-shirt

  350 kr.

  Klassisk 3-pak crew neck t-shirts fremstillet i en lækker og behagelig kvalitet.

 • Hugo Boss - 3-pack T-Shirts

  Hugo Boss – 3-pack T-Shirts

  350 kr.

  Hugo Boss 3-pack T-Shirts

 • Hugo Boss - 3-pak Short Tights

  Hugo Boss – 3-pak Short Tights

  350 kr.

  3-pak boxer short med bred elastikkant og logo i en blød og behagelig kvalitet.

 • Hugo Boss - 50518724 C-MERSINO Jakker

  Hugo Boss – 50518724 C-MERSINO Jakker

  4.700 kr.

  Hugo Boss 50518724 C-MERSINO Jakker

 • Hugo Boss - 50519767 H-RE-MAINE Jeans

  Hugo Boss – 50519767 H-RE-MAINE Jeans

  1.300 kr.

  Hugo Boss 50519767 H-RE-MAINE Jeans

 • Hugo Boss - Barnabie bælte

  Hugo Boss – Barnabie bælte

  600 kr.

  Et tidløst bælte i flot glat læder, med sølv stift spænde og indgraveret logo, der er velegnet til både pænt- og hverdagsbrug.

 • Hugo Boss - Baxton SZ35 Bælte

  Hugo Boss – Baxton SZ35 Bælte

  700 kr.

  Et tidløst bælte med pladespænde, i glat italiensk læder, der er velegnet til både pænt- og hverdags brug.

 • Hugo Boss - Beach Skjorte

  Hugo Boss – Beach Skjorte

  800 kr.

  Se stilfuld ud med denne skjorte fra Boss. Denne skjorte er perfekt til stranden, med sin lette og åndbare bomuldsblanding. Den har en moderne pasform og et elegant design, som kan kombineres med de matchende shorts.

 • Hugo Boss - Carmello Bælte

  Hugo Boss – Carmello Bælte

  950 kr.

  Et super lækkert læderbælte fra BOSS. Perfekt til hverdagsbrug eller til de mere festlige begivenheder. Et super elegant og meget alsidigt bælte.

 • Hugo Boss - Connio Bælte

  Hugo Boss – Connio Bælte

  550 kr.

  Flot klassisk læderbælte fra BOSS med en bredde, der passer ideelt til jeans.

 • Hugo Boss - Daveto Strik

  Hugo Boss – Daveto Strik

  1.600 kr.

  Få et stilfuldt look med denne striktrøje fra Boss. Perfekt til at holde dig varm og trendy i de kølige måneder.

 • Hugo Boss - Derano Strik

  Hugo Boss – Derano Strik

  1.500 kr.

  Elegant og stilfuld striktrøje, der kombinerer kvalitet og komfort. Den er perfekt til at holde dig varm og stilfuld på kølige dage.

 • Hugo Boss - Gemmy-Soft bælte

  Hugo Boss – Gemmy-Soft bælte

  800 kr.

  Bæltet er one size, og skal afkortes, så det passer til den enkelte person. Du er velkommen i din lokale Kaufmann butik for at få hjælp til dette.

 • Hugo Boss - Genius-Tux Smoking Bukser

  Hugo Boss – Genius-Tux Smoking Bukser

  1.800 kr.

  Klassiske smoking bukser fra BOSS til pænere lejligheder. Sammen med den matchende jakker, danner det grundlag for det fulde smoking sæt.

 • Hugo Boss - Glorio_SC30 Fletbælte

  Hugo Boss – Glorio_SC30 Fletbælte

  600 kr.

  Casual elastisk fletbælt fra BOSS. Der kan blive en moderne del af dit outfit, sammen med chinos eller jeans.

 • Hugo Boss - H-Genius-B1 Bukser

  Hugo Boss – H-Genius-B1 Bukser

  1.600 kr.

  Elegante bukser fra BOSS, der gør sig godt sammen med den matchende blazer. Kan også bruges for sig selv, med en polo eller skjorte – evt. med en strik over, så har man et flot sæt til festelige lejligheder.

 • Hugo Boss - H-Hank Kent Skjorter

  Hugo Boss – H-Hank Kent Skjorter

  800 kr.

  Flot business skjorte i 100% bomuld. Denne skjorte kan med fordel anvendes til forretningsmødet eller en fin aften ude.

 • Hugo Boss - H-Hank Tux Skjorte

  Hugo Boss – H-Hank Tux Skjorte

  850 kr.

  En flot smoking skjorte fra Boss. Denne skjorte kan med fordel anvendes til festen, mødet eller fødselsdagen under dit jakkesæt.

 • Hugo Boss - H-Liam Skjorte

  Hugo Boss – H-Liam Skjorte

  1.000 kr.

  Få et smart og stilfuldt look med denne Boss skjorte. Skjorten har en flot botton-down krave og er perfekt til enhver formel lejlighed. Kan med fordel anvendes alene eller under dit jakkesæt.

 • Hugo Boss - Huge-Tux Smoking Jakke

  Hugo Boss – Huge-Tux Smoking Jakke

  4.000 kr.

  Elegant klassisk smoking jakke, til de pænere lejligheder. Sammen med de matchende bukser danner det grundlag for det fulde smoking sæt.

 • Hugo Boss - Jeckson-Tux Smoking Jakke

  Hugo Boss – Jeckson-Tux Smoking Jakke

  4.000 kr.

  Klassisk smoking jakke med silke sjalsrevers, og silke betrukket knapper. Velegnet til pæne lejligheder med skjorte og butterfly.

 • Hugo Boss - Lenon-Tux Smoking Bukser

  Hugo Boss – Lenon-Tux Smoking Bukser

  1.800 kr.

  Klassiske smoking bukser der matcher smoking jakken. Bukserne er med en silke galon på ydersiden af bukserne samt i silke i livet.

 • Hugo Boss - Maine3 Italian Denim Jeans

  Hugo Boss – Maine3 Italian Denim Jeans

  1.300 kr.

  Jeans fremstillet i en dyb sort nuance fra BOSS. Disse jeans lavet i bomuldsrig italiensk denim blandet med stretch og afsluttet med et superblødt touch.

 • Hugo Boss - Maine3 Stretch Denim Jeans

  Hugo Boss – Maine3 Stretch Denim Jeans

  1.000 kr.

  Opdag den ultimative komfort med Hugo Boss – Maine3 Stretch Denim Jeans. Disse moderne jeans er skabt i stretch denim for øget komfort hele dagen. Med bæredygtigt certificeret materiale er disse jeans det perfekte valg for både stil og planeten.

 • Hugo Boss - Pacas Strik

  Hugo Boss – Pacas Strik

  1.000 kr.

  En lækker strik fra Boss i 100% bomuld. Denne strik kan med fordel anvendes til dagligbrug. Kombinér dem med et par mørke jeans og dine fineste sko.

 • Hugo Boss - Pallas Polo T-shirt

  Hugo Boss – Pallas Polo T-shirt

  800 kr.

  En klassisk pique polo t-shirt, med broderet tone-i-tone logo på brystet. Kan anbefales til hverdags brug, men også til pænere brug. En alsidig polo, der bør findes i enhver garderobe.

 • Hugo Boss - Reev Beach Skjorte

  Hugo Boss – Reev Beach Skjorte

  800 kr.

  Reev fra Boss er den perfekte skjorte til stranden. Den er lavet af let og åndbart materiale, der holder dig kølig og komfortabel hele dagen.

 • Hugo Boss - Thompson Jersey T-shirt

  Hugo Boss – Thompson Jersey T-shirt

  400 kr.

  Opdag den ultimative komfort med Hugo Boss – Thompson Jersey T-shirt. Lavet af ren bomuldsjersey, denne afslappede t-shirt er perfekt til enhver lejlighed. Brug den med jeans, shorts eller chinos for et stilfuldt look!

 • Hugo Boss - Titanium Runn Sneakers

  Hugo Boss – Titanium Runn Sneakers

  1.600 kr.

  En stilfuld og moderne løbesko, perfekt til både træning og hverdagsbrug. Skoen er lavet af høj kvalitetmaterialer. En sneaker der er perfekt til sommeren.

 • Hugo Boss - TTNM EVO Sneakers

  Hugo Boss – TTNM EVO Sneakers

  1.600 kr.

  En stilfuld og sporty sneaker fra Boss. En sneaker som med fordel kan anvendes til hverdagsbrug. Kombiner den med en hvid t-shirt og dine favorit shorts for et cool og sporty look.

Vil du vide mere omkring Hugo Boss?

Hugo Boss Black er alsidig mode med et stort udvalg af lækre moderne klassikere. Vi har sammensat et spændende udvalg fra de mange varegrupper, som Hugo Boss tilbyder kunderne. Hos Hugo Boss er de med mere end 80 års erfaring specialister inden for jakkesæt, jakker, jeans og skjorter. Hugo Boss women er perfekt til kvinder, der ønsker stilrent tøj i høj kvalitet. Hos Fashionbox håndplukker vi et udvalg fra Hugo Boss dame kollektionen.

Kollektionen af dametøj kan du finde her, hvor der altid er nyheder at finde. Hos Fashionbox kan du altid finde det nyeste tøj fra Hugo Boss, både til fest og hverdag. 

Hugo Boss hos Fashionbox

Hos fashionbox.dk præsenterer vi Hugo Boss Black til kvinder. Vores vigtigste fokus er altid på at sammensætte et spændende udvalg i højeste kvalitet.

Hugo Boss jakkesæt

Du kender helt sikkert til det tyske brand Hugo Boss, men kender du også til Hugo Boss jakkesæt? Hvis ikke så er det på tide, at du stifter bekendtskab med de lækre Hugo Boss jakkesæt. Hos Fashionbox kan du finde det bedste udvalg af jakkesæt fra Hugo Boss.

Hugo Boss jakkesæt vil for mange være en lidt større investering, da de ligger i den lidt dyrere ende. Tilgengæld får du et lækkert kvalitets jakkesæt, som du kan bruge i mange år frem. Når du vælger jakkesæt kan du som oftest vælge mellem modern eller regular fit.

Jakkesæt i modern fit har ofte en smallere og mere figursyet facon, hvorimod regular fit er en mere vid model. Hos Fashionbox kan du både købe klassiske jakkesæt fra Hugo Boss – eller du kan købe et mere moderne jakkesæt i en flot farve. Du vil ikke fortryde dit køb af et jakkesæt fra Hugo Boss – det enkle og elegante design og den lækre kvalitet vil få dig til at føle dig godt tilpas. Hvis du har nogle spørgsmål til Hugo Boss jakkesæt kan du altid kontakte os hos Fashionbox, så vil vi vejlede dig, så du finder det perfekte jakkesæt.

Stort udvalg af moderne klassikkere fra Hugo Boss

Hugo Boss er et mærke, kendetegnet af en fornem sans for klassisk stilrenhed og funktionalitet. Med Hugo Boss får du veldesignet tøj, der er præget af en enkelthed i designet, som både gør tøjet let at anvende ved forskellige arrangementer, men også giver Hugo Boss’ produkter en enormt cool udstråling.
Netop dette meget elegante og stilrene udtryk i Hugo Boss’ tøj bærer en stor del af skylden for at det legendariske tyske mærke rammer så bredt.

Hugo Boss kollektionerne varierer meget, og dækker over tøj til enhver lejlighed. Du kan sagtens gå i Hugo Boss tøj til hverdag, hvis du er typen, der går op i dit udseende og udstråling over for andre mennesker. Hugo Boss udstråler en ret unik moderne elegance.
Påklædning til fine og fornemme arrangementer er dog det område, hvor Hugo Boss i første omgang slog igennem. Dette kan stadigvæk ses den dag i dag, hvor et jakkesæt fra Hugo Boss uden tvivl er blandt de bedste på markedet.

Lang og rig historie

Helt tilbage i 1924 åbnede Hugo Ferdinand Boss for første gang dørene til det, der skulle blive et af verdenshistoriens største modehuse i den lille tyske by Metzingen lige uden for Stuttgart. Siden dengang har mange forskellige direktører og chefdesignere været igennem koncernen, men stilen og grundtanken har altid været bundet i at kombinere funktionalitet, elegance og høj kvalitet i tøjet.
Hugo Boss’ brede kundekreds kan fornøje sig med produkter i et utal af forskellige typer og designs. Her på siden kan du eksempelvis finde jakkesæt, kjoler, nederdele, striktrøjer, skjorter og sko. Fællestrækkene fra Hugo Boss afspejles i tøjets snit og detaljer, som er let genkendelige for enhver med bare lidt interesse for tøj og mode.

Muligheder til forskellige humør

Et af kendetegnene ved alle Hugo Boss’ kollektioner er deres evne til at mixe mellem det farvestrålende og det traditionelle og klassiske. I deres kollektioner vil der være tøj til alle sindsstemninger og anledninger.
 
Selv med deres klare retningslinjer for tøjdesign har Hugo Boss alligevel formået at følge tidens tendenser og er lykkedes med at få Hugo Boss ind i hjertet hos den moderne kvinde – selvom de startede på herre siden.
Den kvindelige side af Hugo Boss fik sig et stort boost tilbage i 2013, da det tyske modehus annoncerede, at den hotte designer Jason Wu skulle lede hele den kvindelige afdeling. Wu blev verdenskendt, som designer for Michelle Obamas kjoler til Barack Obamas indsættelse som præsident, og med Wu som leder ser Hugo Boss’ fremtid på markedet for kvindetøj lys ud.
Her på siden kan du læse mere om vores store sortiment af Hugo Boss. Du er velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål i forhold til størrelser, udvalg eller andet.

Hugo Boss – Fakta

Hugo Boss er et etableret tysk brand, der har mere end 80 års erfaring med at lave lækkert tøj til både damer og herre. Hugo Boss har i dag vokset sig så sort at de har hele fem forskellige tøjlinjer – som både omfatter sportstøj, tøj til unge, businessbeklædning og det mere klassiske aftenbeklædning. Hugo Boss er Grundlagt i 1923 af Hugo Ferdinand Boss, i en lille by ved navn Metzingen i det sydlige Tyskland. I dag er firmaet et kæmpe verdens omspændende firma med 1600 butikker i 120 lande. Worldwide har Hugo Boss 11.000 ansatte og omsatte i 2013 for 2.346 mia. euro