Viser alle 67 resultater

 • Tilbud Aqua Slides

  Aqua Slides

  219 kr.

  Rubber slides, matte finish. Printed insocks, embossed logo. rubber sole. MADE IN CHINA. Sold in a shoe box.

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99005

  Babytøfler Kenzo K99005

  410 kr.

  Hvilken glæde at se sit barn tage sine første skridt med disse bedårende kreationer fra Kenzo! Med sin fleksible overdel i læder og tekstil kan dit barn med velbehag tage sine første skridt med denne farverige model Indersålen er i læder og tekstil og ydersålen er i smidigt og robust læder. Hvordan kan man sige…

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99006

  Babytøfler Kenzo K99006

  509 kr.

  Der er ikke noget så nuttet som denne babysko skabt af Kenzo. Med sin fleksible overdel i læder kan dit barn med velbehag tage sine første skridt med denne farverige model Indersålen i tekstil og ydersålen i læder vil helt sikkert gøre lykke. Som et lille barn får du lyst til at tage tilbage til…

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99007

  Babytøfler Kenzo K99007

  425 kr.

  Denne sutsko fra Kenzo er designet og fremstillet til at beskytte din babys fødder. Den er behagelig at have på, og den har et overlæder i blåt læder samt en linning i tekstil. Den bløde indersål i tekstil og ydersålen i læder gør, at den følger den mindste bevægelse. Ideelle til at tage de første…

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99008

  Babytøfler Kenzo K99008

  445 kr.

  Introducerer Babytøfler Kenzo K99008 – den ultimative kombination af stil og komfort til din lille én. Designet af Kenzo, disse babysko er skabt med en overdel i læder, der giver optimal bevægelsesfrihed til dit spædbarn. Med en tekstilindersål og læderydersål, er disse tøfler perfekte til at støtte og forme de små fødder. Gør Babytøfler Kenzo K99008 til det foretrukne valg for babyens fødder.

 • Tilbud badesandaler Kenzo K59033

  badesandaler Kenzo K59033

  371 kr.

  Gå sommeren i møde med et par badesandaler om fødderne! Og hvorfor ikke med denne model Kenzo? Med sin farve i , vil denne model giver et godt supplement til dit afslappede outfit i sæsonens tendenser. Så behagelige at dine fødder ikke vil kunne undvære den!

 • Tilbud Ballerinaer Kenzo 2SL110

  Ballerinaer Kenzo 2SL110

  1.245 kr.

  Du har ikke behov for højhælede sko for at vække opmærksomhed: det er denne ballerina fra Kenzo et bevis på! Læderet og den blå farve vil hurtigt gøre den helt uundværlig. 2sl110-modellen er foret med læder og er fremstillet med en ydersål i gummi. Ballerina-ballet er åbnet!

 • Tilbud Bermuda Shorts

  Bermuda Shorts

  255 kr.

  “Denim-look Bermudas. All-over “”””tiger stripes”””” Knitted 89% cotton / 10% polyester / 1% elastane pattern. Belted waist with loops, zip and “”””Kenzo”””” logo button.

 • Bermuda/short

  Bermuda/short

  1.950 kr.

  Nyd ferien med et par Bermuda shorts fra Kenzo. Disse shorts er lavet af en blød kvalitet af 100% bomuld, og har en enkel model med knap- og lynlåslukning, sidelommer, en lige pasform samt en bred elastik og flæsekant i taljen, der giver shortsene et cool ‘paperbag’-look. Det er det perfekte valg til en feriedag og vil se lækkert ud med et par sorte sandaler og en kortærmet top.

 • Tilbud Espadriller Kenzo KAPRI

  Espadriller Kenzo KAPRI

  720 kr.

  Vi elsker den sommerlige silhuet på disse espadriller. Kenzo forfører os med disse komfortable og stilfulde sko. Den er helt igennem autentisk.

 • Tilbud Espadriller Kenzo KUMI ESPADRILLE

  Espadriller Kenzo KUMI ESPADRILLE

  950 kr.

  Få fat i de stilfulde Espadriller Kenzo KUMI ESPADRILLE til denne sæson! Den sorte model med tekstiloverdel og rebssål er uundværlig. Kenzo har skabt en ny, sofistikeret stil, så du kan slappe af med elegance.

 • Tilbud Espadriller Kenzo MICRO

  Espadriller Kenzo MICRO

  1.049 kr.

  Espadriller emmer af sol og sommer. Derfor ville vi vælge modellen i blåt tekstil med ydersål i gummi. Kenzo forkæler os med denne model, der er synonym med ferie og afslapning. Espadriller som giver indtryk af, at man er på ferie!

 • Hydratation Flow Essential Flow Serum

  Hydratation Flow Essential Flow Serum

  439 kr.

  “Denne KENZOKI ansigtsserum er en ægte fugtforstærker for din hud og sikrer fugt i 24 timer(1), selv i de dybeste lag af epidermis. Sacred Lotus Flower Water Extract, som stimulerer hudens naturlige hydreringsstrømme, er kombineret med hyaluronsyrer

 • Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion

  Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion

  269 kr.

  Få din hud til at stråle med Kenzo Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion! Denne bløde og fugtgivende ansigtslotion er det perfekte skønhedstrin for at opnå en smuk hud. Den unikke kombination af Sacred Lotus Flower Water Extract og naturlig lavmolekylær hyaluronsyre hjælper med at opretholde en professionel og ensartet hudtone.

 • Hydratation Flow Guardian 72h Moisturizing Face Cream

  Hydratation Flow Guardian 72h Moisturizing Face Cream

  369 kr.

  Oplev SKIN GUARDIAN til alle hudtyper, selv den tørreste. Denne creme med en blød og afslappende duft giver 72 timers hydrering. Den kombinerer ekstrakt af hellig lotusblomstvand, som stimulerer hydreringsstrømmen i epidermis, med hyaluronsyrer af natu. Få din hud til at stråle med Kenzo Hydratation Flow Guardian 72h Moisturizing Face Cream!

 • Hydratation Flow Hybrid Cleansing Milky Foam

  Hydratation Flow Hybrid Cleansing Milky Foam

  239 kr.

  “Oplev KENZOKI 2-i-1 ansigtsrens, der kombinerer nydelse og effektivitet. HYBRID CLEANSING MILKY FOAM renser ansigt og øjne skånsomt. Den fjerner effektivt urenheder, forurening og alle spor af make-up. Dens mælkeagtige konsistens skummer ved kontakt

 • Hydratation Flow Moisturizing Skin Guardian

  Hydratation Flow Moisturizing Skin Guardian

  369 kr.

  Få en fugtet hud og en ufejlbarlig mat finish med Kenzo Hydratation Flow Moisturizing Skin Guardian. Den lette cremekonsistens absorberes øjeblikkeligt af huden og efterlader en afslappende duft. Ideel til kombineret til fedtet hud.

 • Hydratation Flow Short Night Spleeping Mask

  Hydratation Flow Short Night Spleeping Mask

  439 kr.

  “Opdag den bedste allieret til alt for korte nætter. Denne sovemaske kombinerer virkningen af ekstrakt af hellig lotusblomstvand med hyaluronsyrer af naturlig oprindelse med middelhøj og høj molekylvægt for at styrke hudbarrieren og fugte huden inten

 • Tilbud Jacket

  Jacket

  582 kr.

  “Denim-look hooded jacket. All-over “”””tiger stripes”””” Knitted 89% cotton / 10% polyester / 1% elastane pattern. Front opening with a zip. Two piped pockets at the front. “”””Kenzo Paris&

 • Tilbud Jog Pants

  Jog Pants

  870 kr.

  Sweatpants fra Kenzo i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. Bukserne er enkle i modellen med logoprint, elastik og skjult bindebånd i taljen, sidelommer, en enkelt baglomme samt en løs pasform. Et par casual sweatpants i den lækreste kvalitet.

 • Tilbud Jogging Bottoms

  Jogging Bottoms

  219 kr.

  100% cotton fleece track trousers, elasticated waist, side pockets, back pocket with printed logo * WITH CARDIGAN K25839

 • Kenzo KZ40006I - Runde Sort

  Kenzo KZ40006I – Runde Sort

  1.898 kr.

  Kenzo KZ40006I. Kenzo er et levende og trendsættende brand med et globalt inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ40035U - Katteøjne Hvid Spejlede Linser

  Kenzo KZ40035U – Katteøjne Hvid Spejlede Linser

  2.398 kr.

  Kenzo KZ40035U. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Tilbud Long Sleeve Tshirt

  Long Sleeve Tshirt

  159 kr.

  100% cotton organic jersey T-shirt, printed logo on the chest and on the back.

 • Tilbud Long Sleeved Shirt

  Long Sleeved Shirt

  363 kr.

  Denim shirt 98% cotton/ 2% elastane, Tiger stripes pattern. Front opening with 4 Kenzo snaps. Two pipped pockets on the chest, with 2 Kenzo snaps. Opening at the bottom of the sleeves with 2 Kenzo snaps. Kenzo Paris embroidery at the back.

 • Nourishing Flow Balm For Lips To Kiss

  Nourishing Flow Balm For Lips To Kiss

  169 kr.

  Kenzo Nærende Flow Balm til Kysseklare Læber er beriget med Flower Oily Extract og Salicornia Extract af naturlig oprindelse for at genopbygge og beskytte læberne mod dehydrering. Dag efter dag bliver dine læber bløde og glatte, samtidig med at deres barriere styrkes. Denne professionelle læbepomade glider let over læberne og giver en smuk tone.

 • Nourishing Flow Hand & Nail Balm For Caress

  Nourishing Flow Hand & Nail Balm For Caress

  99 kr.

  “Opdag den nye Nourishing Flow Hand & Nail Balm For Caress. En komplet pleje til fugtede hænder, styrkede negle og plejede neglebånd. Med Sacred Lotus Flower Oily Extract og naturlige rispeptider for intens næring og en professionel tone.”

 • Nourishing Flow Rosy Balm For Lips To Kiss

  Nourishing Flow Rosy Balm For Lips To Kiss

  169 kr.

  Kenzo Nourishing Flow Rosy Balm For Lips To Kiss er et must-have, som du skal have med dig overalt for at få fugtede og uimodståeligt rosenrøde læber. Hætten og bunden er fremstillet af 100 % karton med fibre fra velforvaltede skove og andre kontrollerede kilder, hvilket gør det muligt for os at spare. Gør dine læber professionelt smukke med dette fantastiske produkt!

 • Nourishing Flow Sensual Body Cream

  Nourishing Flow Sensual Body Cream

  339 kr.

  “SENSUAL BODY CREAM, med sin lækre duft og smidige konsistens, absorberes øjeblikkeligt af huden og indhyller den i et slør af blødhed. Denne kropscreme kombinerer en duo af ingredienser med Sacred Lotus Flower Oily Extract og Rice Peptides af naturl

 • Tilbud Pull ON HAT

  Pull ON HAT

  135 kr.

  75% polyester, 19% cotton and 6% wool knit beanie with Kenzo logo one colour on the front.

 • Tilbud Sandaler Kenzo DELIGHT

  Sandaler Kenzo DELIGHT

  1.435 kr.

  De multifarvede sandaler er populære i år. Kenzo har derfor designet denne smukke model. Den er topmoderne, og hælen på 9 cm giver dig lidt ekstra højde.

 • Tilbud Sandaler Kenzo GREEK FLAT SANDALS

  Sandaler Kenzo GREEK FLAT SANDALS

  1.340 kr.

  Kenzo går op i farver, og har derfor designet denne sorte sandal, der kan bruges til enhver påklædning! Modekendere vil hurtigt blive fan af overdelen i syntetisk materiale og sålen i syntetisk materiale. Den er meget komfortabel at have på, fordi den har en indersål i syntetisk materiale og for i syntetisk materiale. En sikker…

 • Tilbud Sandaler Kenzo GREEK HEELED SANDALS

  Sandaler Kenzo GREEK HEELED SANDALS

  1.841 kr.

  Der er kommet nyt i kollektionen med sandaler fra Kenzo! Du får upåklagelig finish med en overdel i syntetisk materiale og en sål i syntetisk materiale. Foret er i syntetisk materiale, og indersålen er i syntetisk materiale, der gør skoen meget behagelig at have på. Vi er vilde med det smarte og yderst feminine look.

 • Short Sleeves Teeshirt

  Short Sleeves Teeshirt

  490 kr.

  100% organic cotton jersey T-shirt, printed logo on the front.

 • Tilbud Skuldertasker Kenzo COURIER SMALL SHOULDER BAG

  Skuldertasker Kenzo COURIER SMALL SHOULDER BAG

  2.285 kr.

  Lyst til en ny taske? Hvad med denne friske nyhed fra Kenzo? Den sorte farve er topmoderne, hvilket gør Courier Small Shoulder Bag til en sikker succes. Vi er vilde med dette karakterfulde design! Den vil fuldstændiggøre et outfit helt perfekt.

 • Tilbud Slip-on Kenzo K-SKATE SLIP-ON KENZO LOGO

  Slip-on Kenzo K-SKATE SLIP-ON KENZO LOGO

  767 kr.

  Denne fantastiske loafer til kvinder er en del af kollektionen fra Kenzo. Det hvide overlæder i tekstil giver et smart look dagen lang. Der findes ikke kun sneakers, men også slip-ons!

 • Tilbud Slip-on til børn Kenzo K19113

  Slip-on til børn Kenzo K19113

  915 kr.

  Denne fantastiske loafer til piger er en del af kollektionen fra Kenzo. Overdelen i læder og den lyserøde farve giver den et yderst moderne look. Komforten er i top med den gode pasform, for i tekstil og en indersål i tekstil. Børnene er vilde med denne model, og det kan vi godt forstå!

 • Tilbud Slip-on til børn Kenzo K59055

  Slip-on til børn Kenzo K59055

  875 kr.

  En af kongerne inden for loafers til børn er uden tvivl Kenzo. Farven er sort, og overdelen er i læder, så det er uden tvivl en model, der bliver populær denne sæson. Foret er i tekstil og indersål er i tekstil, hvilket gør den meget behagelig at have på. Du får stil til enhver situation.

 • Tilbud Sneakers Kenzo FA65SN170

  Sneakers Kenzo FA65SN170

  1.602 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er et must have med dens både sporty og chikke stil. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Alt i alt er den fejlfri!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K LOGO

  Sneakers Kenzo K LOGO

  1.373 kr.

  Blandt kandidaterne til den mest trendy sneaker, har denne kreation fra Kenzo alle chancer for at vinde! Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Alt i alt er den fejlfri!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K SOCK SLIP ON

  Sneakers Kenzo K SOCK SLIP ON

  1.145 kr.

  Her er en sneaker fra Kenzo, som forener komfort med en moderne stil. Dens flotte finish fuldender værket.

 • Tilbud Sneakers Kenzo K-FLY

  Sneakers Kenzo K-FLY

  1.283 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er en absolut must-have. Den sorte farve, overdelen i læder og den flotte finish, demonstrerer en veltænkt model. K-fly har et for i tekstil og en ydersål i syntetisk materiale. Den er uden tvivl sæsonens must-have.

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29074

  Sneakers Kenzo K29074

  1.211 kr.

  Introducerer Kenzo K29074 Sneakers – en overraskende ny tilføjelse til din skokollektion! Med et højt skaft og en flerfarvet læder- og tekstiloverdel er disse sneakers en perfekt kombination af stil og komfort. Med en indersål i læder og tekstil samt en gummisål, er disse sneakers det ultimative valg for enhver skofan!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29079

  Sneakers Kenzo K29079

  977 kr.

  Kenzo forfører os endnu en gang med disse lave sneakers, Sneakers Kenzo K29079. Designet i høj kvalitet, vil de tilføje god stil til dit tøj. En smuk model, der vil være en tidløs tilføjelse til din garderobe!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29092

  Sneakers Kenzo K29092

  775 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er et must have med dens både sporty og chikke stil. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Børnene vil elske den!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59034

  Sneakers Kenzo K59034

  1.399 kr.

  Masser af stil og know-how med denne basketstøvle fra Kenzo. Overdelen i sort tekstil giver den karakter, men ikke kun det. K59034 har et for i tekstil og sålen er i gummi. En cool sneaker i urban stil, som nu også fås i en børneversion!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59039

  Sneakers Kenzo K59039

  1.115 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er lige noget for de helt unge tilhængere af streetwear-moden med dens urbane look. Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Seje sneakers til de yngste!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59054

  Sneakers Kenzo K59054

  950 kr.

  Denne sneaker fra mærket Kenzo kombinerer komfort og stil. Det hvide læder gør den til en klassisk sko med et moderigtigt look. Foret i K59054 er i tekstil, og sålen er i gummi. Børnene vil elske det smarte look i moderigtig stil!

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL HIGH TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL HIGH TOP SNEAKERS

  1.125 kr.

  Er du faldet for old school-modebølgen, tidlig fan af de legendariske modeller eller ganske enkelt tilhænger af sportswear-mode… Uanset hvad, så er sneakers til dig! Kenzo præsenterer her en model med højt skaft som alle vil synes om. En model, som hurtigt bliver kollektionens ikon.

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL LOW TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL LOW TOP SNEAKERS

  1.259 kr.

  Du kan umuligt undvære denne sneaker fra Kenzo. Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Den perfekte kombination af moderne stil og stærk personlighed.

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSWING LACE-UP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSWING LACE-UP SNEAKERS

  1.631 kr.

  Vores moderadar gik amok ved synet af disse sneakers fra Kenzo. Derfor skynder vi os at dele vores fund med dig! Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Tak…

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSWING LOW TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSWING LOW TOP SNEAKERS

  1.631 kr.

  Opdag Kenzo’s uundværlige KENZOSWING LOW TOP SNEAKERS! Denne sneaker er en veritabel ven i hverdagen med sin nemme kombinerbare farve. En smuk model, der vil bringe glæde i mange år frem. Prøv den selv og oplev kvaliteten!

 • Tilbud Sneakers Kenzo SONIC LACE UP

  Sneakers Kenzo SONIC LACE UP

  2.015 kr.

  Denne nye sneaker fra Kenzo er perfekt! Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Et must man ikke bør lade gå sin næse forbi!

 • Tilbud Sneakers Kenzo TIGER CREST HIGH TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo TIGER CREST HIGH TOP SNEAKERS

  1.211 kr.

  Denne sneaker med højt skaft fra Kenzo er skabt i mærkets ånd med en dynamisk og trendy stil. Overdelen i tekstil og den lyserøde farve gør den både sporty og moderigtig. Det er en model med masser af stil.

 • Tilbud Snørresko Kenzo K MOUNT

  Snørresko Kenzo K MOUNT

  1.455 kr.

  Unisex-trenden, som er meget aktuel i butikkerne, skinner også igennem hos Kenzo med denne derby. Du kan fuldende dit look med denne sorte derby. Den er alt det, du vil have.

 • Tilbud Støvler Kenzo K LINE SOFT

  Støvler Kenzo K LINE SOFT

  1.841 kr.

  K Line Soft er en støvle med masser af stil fra mærket Kenzo. De er komfortable og er med deres klassiske stil nemme at kombinere med meget tøj. Et par gode jeans vil passe dem perfekt!

 • Tilbud Støvler Kenzo K MOUNT

  Støvler Kenzo K MOUNT

  1.535 kr.

  Kenzo har altid været dit ynglingsmærke? Forbliv tro med dette par støvler! De er komfortable og er med deres klassiske stil nemme at kombinere med meget tøj. Ikke nogen tvivl, den er perfekt!

 • Tilbud Støvler Kenzo TOTEM FLAT BOOTS

  Støvler Kenzo TOTEM FLAT BOOTS

  1.400 kr.

  I den nye kollektion fra Kenzo har vi lagt mærke til Totem Flat Boots-modellen. Overdelen i brunt læder er klart en stor fordel. For at give ekstra komfort har den en fleksibel ydersål i læder. Den vil følge dig hele sæsonen.

 • Tilbud Tøfler Kenzo CROSS MICRO

  Tøfler Kenzo CROSS MICRO

  1.139 kr.

  Opdag sæsonens uundværlige model – Tøfler Kenzo CROSS MICRO! Denne moderigtige tøffel fra Kenzo i lyserød farve vil give dine fødder den perfekte komfort med dens tekstiloverdel. Med en hæl på 4 cm vil dine skridt føles lette og elegante!

 • Tilbud Tøfler Kenzo OPANKA

  Tøfler Kenzo OPANKA

  1.283 kr.

  Har du nogensinde set en sort tøffel, der passer så godt til vores stil? Vi har fundet den hos Kenzo, og skynder os at bestille den hjem til garderoben! Mærket har fremstillet denne model med en overdel i koskind, så Opanka vil hurtigt blive din favoritsko. Du vil hurtigt blive glad for indersålen i koskind….

 • Tilbud Undershirt

  Undershirt

  147 kr.

  “Printed technical jersey “”””cross””””. Cropped top with Kenzo straps.”

 • Tilbud Vinterstøvler Kenzo ALASKA

  Vinterstøvler Kenzo ALASKA

  1.607 kr.

  Kenzo har designet vinterstøvlen Alaska, der lige er det, vi har brug for til vinter. Overdelen i sort læder er garanti for at den er vandtæt. Takket være den skridsikre sål i syntetisk materiale, bliver glatte veje til en leg!

 • Youth Flow Eye Firming Serum

  Youth Flow Eye Firming Serum

  589 kr.

  KENZOKI EYE FIRMING SERUM er den nye hudpleje, der er dedikeret til en ungdommelig øjenkontur. Et ekspertkoncentrat til den sarte øjenkontur, der kombinerer hellig lotusblomstvand og olieholdige ekstrakter samt ekstrakt af naturlig oprindelse. Få en professionel og effektiv pleje med dette serum fra Kenzo!

 • Youth Flow Restful Dream Night Mask

  Youth Flow Restful Dream Night Mask

  739 kr.

  “KENZOKI RESTFUL DREAM NIGHT MASK er en professionel hudpleje, der hjælper med at forbedre hudens regenerering, mens du sover. Denne anti-aging sovemaske indeholder hellig lotusblomstvand og olieholdige ekstrakter, der arbejder sammen for at give dig en ungdommelig og strålende hud. Oplev en dyb og afslappende søvn med denne effektive natmaske.”

 • Youth Flow Skin Renew Velvet Cream

  Youth Flow Skin Renew Velvet Cream

  659 kr.

  50 ml

 • Youth Flow Youth Flow Serum

  Youth Flow Youth Flow Serum

  699 kr.

  “Med tiden bliver de naturlige mekanismer til fornyelse af epidermis mindre effektive. Ud over denne naturlige aldring er vores hud også udsat for daglige aggressioner (UV-lys, forurening, stress, osv.). En langsommere “”””ungdoms

 • Youth Flow Youth Preserved Toner

  Youth Flow Youth Preserved Toner

  389 kr.

  “Oplev KENZOKI YOUTH PRESERVED TONER, det første skridt i dit Youth Flow hudplejeritual. Dens forfriskende konsistens med en afslappende duft absorberes øjeblikkeligt og giver en behagelig fornemmelse. Denne anti-aging toner fugter huden i 24 timer(1