Viser alle 101 resultater

 • Tilbud Aqua Slides

  Aqua Slides

  219 kr.

  Rubber slides, matte finish. Printed insocks, embossed logo. rubber sole. MADE IN CHINA. Sold in a shoe box.

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99005

  Babytøfler Kenzo K99005

  614 kr.

  Babytøflen K99005 fra Kenzo vil følge dit barn på dets første skridt. Overdelen i lyserødt læder og tekstil og foret i tekstil gør den helt unik inden for genren. Indersålen er i læder og tekstil og ydersålen er i smidigt og robust læder. Som et lille barn får du lyst til at tage tilbage til…

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99006

  Babytøfler Kenzo K99006

  637 kr.

  Der er ikke noget så nuttet som denne babysko skabt af Kenzo. Med sin fleksible overdel i læder kan dit barn med velbehag tage sine første skridt med denne farverige model Indersålen i tekstil og ydersålen i læder vil helt sikkert gøre lykke. Som et lille barn får du lyst til at tage tilbage til…

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99007

  Babytøfler Kenzo K99007

  637 kr.

  Dit barn kan slet ikke undvære K99007-babytøflen fra Kenzo. Sin overdel i læder er tilpasset til et spædbarns bevægelser og giver barnet mulighed for at bevæge sig naturligt. Indersålen i tekstil og ydersålen i læder følger naturligt de små fødders form. Den vil uden tvivl blive barnets favoritsko.

 • Tilbud Babytøfler Kenzo K99008

  Babytøfler Kenzo K99008

  667 kr.

  Der er ikke noget så nuttet som denne babysko skabt af Kenzo. Sin overdel i læder er tilpasset til et spædbarns bevægelser og giver barnet mulighed for at bevæge sig naturligt. Indersålen i tekstil og ydersålen i læder følger naturligt de små fødders form. Den vil hurtigt blive det helt store hit til babyer.

 • Tilbud badesandaler Kenzo K59033

  badesandaler Kenzo K59033

  464 kr.

  Takket være dette farverige par fra Kenzo, går vi i RELAX mode! Med sin farve i , vil denne model giver et godt supplement til dit afslappede outfit i sæsonens tendenser. Ferie eller ej, du kommer til at elske disse sandaler!

 • Tilbud Ballerinaer Kenzo 2SL110

  Ballerinaer Kenzo 2SL110

  1.859 kr.

  Du har ikke behov for højhælede sko for at vække opmærksomhed: det er denne ballerina fra Kenzo et bevis på! Læderet og den blå farve vil hurtigt gøre den helt uundværlig. 2sl110-modellen er foret med læder og er fremstillet med en ydersål i gummi. Ballerina-ballet er åbnet!

 • Tilbud Bermuda Shorts

  Bermuda Shorts

  279 kr.

  Fremstillet af ikke-børstet marl fleece. All-over print. Elastisk talje med snøre og “”””Kenzo”””” logo ender afslutning. Jacquard strikkerem på hver side. Lommer på sømmene. Disse Bermuda shorts er et must-have for enhver garderobe og er designet til at give en stilfuld, professionel look.

 • Bermuda/short

  Bermuda/short

  1.950 kr.

  Nyd ferien med et par Bermuda shorts fra Kenzo. Disse shorts er lavet af en blød kvalitet af 100% bomuld, og har en enkel model med knap- og lynlåslukning, sidelommer, en lige pasform samt en bred elastik og flæsekant i taljen, der giver shortsene et cool ‘paperbag’-look. Det er det perfekte valg til en feriedag og vil se lækkert ud med et par sorte sandaler og en kortærmet top.

 • Tilbud Dress

  Dress

  255 kr.

  “Short sleeves dress in 100% organic cotton. Ribbed collar, low armholes. “”””Giraffe”””” print on the chest.”

 • Tilbud Espadriller Kenzo ESPADRILLES ELASTIC TIGER

  Espadriller Kenzo ESPADRILLES ELASTIC TIGER

  1.023 kr.

  Modealarm! Denne espadrille opfylder alle vores modekrav. Vi ville vælge modellen i sort tekstil med sål i gummi. Kenzo forfører os med disse komfortable og stilfulde sko. Så kan du slappe af med stil.

 • Tilbud Espadriller Kenzo KAPRI

  Espadriller Kenzo KAPRI

  1.079 kr.

  Vi elsker den sommerlige silhuet på disse espadriller. Kenzo forfører os med disse komfortable og stilfulde sko. Den er helt igennem autentisk.

 • Tilbud Espadriller Kenzo KUMI

  Espadriller Kenzo KUMI

  1.424 kr.

  Vi elsker den sommerlige silhuet på disse espadriller. Kumi, har en overdel i gråt læder og selvfølgelig en sål i gummi, så den ville vi ikke tøve med at købe. Modellen er designet af Kenzo, og skoene er perfekte til alle dine sommerarrangementer. De er helt uundværlige denne sæson.

 • Tilbud Espadriller Kenzo KUMI ESPADRILLE

  Espadriller Kenzo KUMI ESPADRILLE

  1.424 kr.

  Har du lyst til espadriller til denne sæson? Vi kan slet ikke undvære denne fine, sorte model med en overdel i tekstil og sål i reb. Kenzo har her designet en ny model i casual, sofistikeret stil. Så kan du slappe af med stil.

 • Tilbud Espadriller Kenzo MICRO

  Espadriller Kenzo MICRO

  1.312 kr.

  Espadriller emmer af sol og sommer. Vi er vilde med denne farve som på glimrende vis beklæder overdelen i tekstil på disse espadriller med såle af gummi. Det er en kreation fra Kenzo, som både kan bruges på stranden og til en tur på markedet. Den er helt igennem autentisk.

 • Hydratation Flow Essential Flow Serum

  Hydratation Flow Essential Flow Serum

  439 kr.

  “Denne KENZOKI ansigtsserum er en ægte fugtforstærker for din hud og sikrer fugt i 24 timer(1), selv i de dybeste lag af epidermis. Sacred Lotus Flower Water Extract, som stimulerer hudens naturlige hydreringsstrømme, er kombineret med hyaluronsyrer

 • Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion

  Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion

  269 kr.

  Giv din hud det ultimative hydreringsbad! Denne lækre Hydratation Flow Fresh Melt-in Lotion fra Kenzo giver din hud en intens og nærende fugtgivning. Den er beriget med Sacred Lotus Flower Water Extract samt lavmolekylær hyaluronsyre af naturlig oprindelse for at give din hud et sundt og velplejet udseende. Lotionen har en dejlig blød tekstur, der let smelter ind i din hud, mens den efterlader dit ansigt glat, behagelig og fyldt med næring. Brug denne lotion som det første skønhedstrin, og oplev en velplejet, smuk hud.

 • Hydratation Flow Guardian 72h Moisturizing Face Cream

  Hydratation Flow Guardian 72h Moisturizing Face Cream

  369 kr.

  Oplev SKIN GUARDIAN til alle hudtyper, selv den tørreste. Denne creme med en blød og afslappende duft giver 72 timers hydrering(1). Den kombinerer ekstrakt af hellig lotusblomstvand, som stimulerer hydreringsstrømmen i epidermis, med hyaluronsyrer af natu

 • Hydratation Flow Hybrid Cleansing Milky Foam

  Hydratation Flow Hybrid Cleansing Milky Foam

  239 kr.

  “Oplev KENZOKI 2-i-1 ansigtsrens, der kombinerer nydelse og effektivitet. HYBRID CLEANSING MILKY FOAM renser ansigt og øjne skånsomt. Den fjerner effektivt urenheder, forurening og alle spor af make-up. Dens mælkeagtige konsistens skummer ved kontakt

 • Hydratation Flow Moisturizing Skin Guardian

  Hydratation Flow Moisturizing Skin Guardian

  369 kr.

  “Brug MOISTURIZING SKIN GUARDIAN – COMBINATION TO OILY SKIN ansigtscreme for at få en fugtet hud og en ufejlbarlig mat finish. Dens lette cremekonsistens med sin afslappende duft absorberes øjeblikkeligt af huden. Den kombinerer hyaluronsyrer af natu

 • Hydratation Flow Short Night Spleeping Mask

  Hydratation Flow Short Night Spleeping Mask

  439 kr.

  “Opdag den bedste allieret til alt for korte nætter. Denne sovemaske kombinerer virkningen af ekstrakt af hellig lotusblomstvand med hyaluronsyrer af naturlig oprindelse med middelhøj og høj molekylvægt for at styrke hudbarrieren og fugte huden inten

 • Tilbud Jacket

  Jacket

  582 kr.

  “Denim-look hooded jacket. All-over “”””tiger stripes”””” Knitted 89% cotton / 10% polyester / 1% elastane pattern. Front opening with a zip. Two piped pockets at the front. “”””Kenzo Paris&

 • Tilbud Jog Pants

  Jog Pants

  870 kr.

  Sweatpants fra Kenzo i den blødeste kvalitet af 100% bomuld. Bukserne er enkle i modellen med logoprint, elastik og skjult bindebånd i taljen, sidelommer, en enkelt baglomme samt en løs pasform. Et par casual sweatpants i den lækreste kvalitet.

 • Jogging Bottoms

  Jogging Bottoms

  730 kr.

  100% cotton fleece track trousers, elasticated waist, side pockets, back pocket with printed logo * WITH CARDIGAN K25839

 • Kenzo KZ50011I Briller til Dame - Rektangulære

  Kenzo KZ50011I Briller til Dame – Rektangulære

  498 kr.

  Kenzo KZ50011I/001/5216/140. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50040I Briller til Herrer - Runde

  Kenzo KZ50040I Briller til Herrer – Runde

  498 kr.

  Kenzo KZ50040I/001/5420/145. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50068U Briller til Herrer - Runde Guld

  Kenzo KZ50068U Briller til Herrer – Runde

  1.698 kr.

  Kenzo KZ50068U/028/6718/145. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50069U Briller til Herrer - Runde Guld

  Kenzo KZ50069U Briller til Herrer – Runde

  1.698 kr.

  Kenzo KZ50069U/032/6715/145. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50102I Briller til Herrer - Rektangulære Sort

  Kenzo KZ50102I Briller til Herrer – Rektangulære

  498 kr.

  Kenzo KZ50102I/002/5319/145. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50109I Briller til Dame - Katteøjne Sort

  Kenzo KZ50109I Briller til Dame – Katteøjne

  1.598 kr.

  Kenzo KZ50109I. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Nutidigt såvel som inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50140I Briller til Dame - Runde Brun

  Kenzo KZ50140I Briller til Dame – Runde

  1.598 kr.

  Kenzo KZ50140I. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50147I Briller til Dame - Runde Blå

  Kenzo KZ50147I Briller til Dame – Runde

  1.398 kr.

  Kenzo KZ50147I. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Nutidigt såvel som inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50154U Briller til Dame - Runde Guld

  Kenzo KZ50154U Briller til Dame – Runde

  1.698 kr.

  Kenzo KZ50154U. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Nutidigt såvel som inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50165I Briller til Dame - Rektangulære Skildpaddefarvet

  Kenzo KZ50165I Briller til Dame – Rektangulære

  1.798 kr.

  Kenzo KZ50165I. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo KZ50166I Briller til Herrer - Runde Skildpaddefarvet

  Kenzo KZ50166I Briller til Herrer – Runde

  1.798 kr.

  Kenzo KZ50166I. Kenzo er et levende og muntert brand med et globalt-inspireret design. Det er både nutidigt og inspireret af vintagestel.

 • Kenzo FD65PU4103BC Strik Navy

  Kenzo Regular fit FD65PU4103BC Strik Navy

  3.000 kr.

  Striktrøje fremstillet i en kraftig blød metervare. Logo motiv på front, samt ribkant i hals, ærmer og bund.

 • Kenzo Regular fit FD65SW0494MF Sweatshirts Sort

  Kenzo Regular fit FD65SW0494MF Sweatshirts Sort

  2.250 kr.

  Sweatshirt fremstillet i 100% bomuld med ribkant i hals, ærmer og bund. Broderet logo på front, samt lille logo applikation bag på.

 • Kenzo Regular fit FD65SW1034MB Sweatshirts Grå/navy

  Kenzo Regular fit FD65SW1034MB Sweatshirts Grå/navy

  2.450 kr.

  Sweatshirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front, samt ribkant i hals, ærmer og bund.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0024SO T-shirts Off White

  Kenzo Regular fit FD65TS0024SO T-shirts Off White

  1.000 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0024SO T-shirts Sort

  Kenzo Regular fit FD65TS0024SO T-shirts Sort

  1.000 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0064SG T-shirts Off White

  Kenzo Regular fit FD65TS0064SG T-shirts Off White

  1.200 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0064SG T-shirts Sort

  Kenzo Regular fit FD65TS0064SG T-shirts Sort

  1.200 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0074SO T-shirts Sort

  Kenzo Regular fit FD65TS0074SO T-shirts Sort

  1.000 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld, med print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0084SG T-shirts Off White

  Kenzo Regular fit FD65TS0084SG T-shirts Off White

  1.200 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo Regular fit FD65TS0084SG T-shirts Sort

  Kenzo Regular fit FD65TS0084SG T-shirts Sort

  1.200 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front.

 • Kenzo FD65TS1204SG T-shirts Navy

  Kenzo Regular fit FD65TS1204SG T-shirts Navy

  1.350 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Broderet logo på front.

 • Kenzo FD65TS1214SO T-shirts Off White

  Kenzo Regular fit FD65TS1214SO T-shirts Off White

  1.350 kr.

  T-shirt fremstillet i 100% bomuld med rundhals. Logo print på front og ryg.

 • Leggings

  Leggings

  610 kr.

  95% cotton / 5% elastane jersey leggings, elasticated waist, printed logo on the front.

 • Tilbud Long Sleeved Shirt

  Long Sleeved Shirt

  363 kr.

  Denim shirt 98% cotton/ 2% elastane, Tiger stripes pattern. Front opening with 4 Kenzo snaps. Two pipped pockets on the chest, with 2 Kenzo snaps. Opening at the bottom of the sleeves with 2 Kenzo snaps. Kenzo Paris embroidery at the back.

 • Nourishing Flow Balm For Lips To Kiss

  Nourishing Flow Balm For Lips To Kiss

  169 kr.

  “Flower Oily Extract og Salicornia Extract af naturlig oprindelse for at genopbygge læberne og beskytte dem mod dehydrering. Dag efter dag er dine læber bløde og glatte, og deres barriere virker styrket. Den glider lækkert blødt over læberne og giver

 • Nourishing Flow Hand & Nail Balm For Caress

  Nourishing Flow Hand & Nail Balm For Caress

  99 kr.

  Oplev den nye HAND & NAIL BALM FOR CARESS fra Kenzo. Denne plejende hånd- og neglecreme giver dine hænder en intens og nærende fugt, stærkere negle og plejede neglebånd. Cremen er beriget med Sacred Lotus Flower Oily Extract, som er kombineret med rispeptider af naturlig oprindelse. Resultatet er en frisk og glat hud og velplejede negle. Denne komplette løsning til dine hænder er professionelt formuleret på dansk og garanterer resultater i løbet af få uger.

 • Nourishing Flow Rosy Balm For Lips To Kiss

  Nourishing Flow Rosy Balm For Lips To Kiss

  169 kr.

  “Et must-have, som du skal have med dig overalt for at få fugtede og uimodståeligt rosenrøde læber. Hætten og bunden er fremstillet af 100 % karton med fibre fra velforvaltede skove og andre kontrollerede kilder, hvilket gør det muligt for os at spar

 • Nourishing Flow Sensual Body Cream

  Nourishing Flow Sensual Body Cream

  339 kr.

  “SENSUAL BODY CREAM, med sin lækre duft og smidige konsistens, absorberes øjeblikkeligt af huden og indhyller den i et slør af blødhed. Denne kropscreme kombinerer en duo af ingredienser med Sacred Lotus Flower Oily Extract og Rice Peptides af naturl

 • Puffer Jacket

  Puffer Jacket

  2.850 kr.

  Polyester puffer jacket, repellent, polyester lining, zip fastener, front pockets, printed logos on the chest and on the back * DOWN/FEATHER PADDING

 • Puffer Jacket Sleeveless

  Puffer Jacket Sleeveless

  1.665 kr.

  Polyester puffer sleeveless jacket, repellent, polyester lining, zip fastener, front pockets, printed logos on the chest and on the back * DOWN/FEATHER PADDING

 • Pull ON HAT

  Pull ON HAT

  450 kr.

  75% polyester, 19% cotton and 6% wool knit beanie with Kenzo logo one colour on the front.

 • Tilbud Sandaler Kenzo DELIGHT

  Sandaler Kenzo DELIGHT

  2.152 kr.

  De multifarvede sandaler er populære i år. Kenzo har derfor designet denne smukke model. Den er topmoderne, og hælen på 9 cm giver dig lidt ekstra højde.

 • Tilbud Sandaler Kenzo GREEK FLAT SANDALS

  Sandaler Kenzo GREEK FLAT SANDALS

  2.009 kr.

  Kenzo går op i farver, og har derfor designet denne sorte sandal, der kan bruges til enhver påklædning! Modekendere vil hurtigt blive fan af overdelen i syntetisk materiale og sålen i syntetisk materiale. Den er meget komfortabel at have på, fordi den har en indersål i syntetisk materiale og for i syntetisk materiale. En sikker…

 • Tilbud Sandaler Kenzo GREEK HEELED SANDALS

  Sandaler Kenzo GREEK HEELED SANDALS

  2.302 kr.

  Der er kommet nyt i kollektionen med sandaler fra Kenzo! Du får upåklagelig finish med en overdel i syntetisk materiale og en sål i syntetisk materiale. Foret er i syntetisk materiale, og indersålen er i syntetisk materiale, der gør skoen meget behagelig at have på. Vi er vilde med det smarte og yderst feminine look.

 • Tilbud Shopping Kenzo KENZOKABA SMALL TOTE BAG

  Shopping Kenzo KENZOKABA SMALL TOTE BAG

  1.784 kr.

  Den er letgenkendelig, lige fra det første øjekast, og stilen fra Kenzo er tydelig i denne taske fremstillet i naturtekstil. Modellen hedder Kenzokaba Small Tote Bag og er sort. Den har plads til alt det, du har brug for i hverdagen.

 • Tilbud Short

  Short

  170 kr.

  “Light non-brushed fleece shorts. Elasticated waist with drawstrings and “”””Kenzo”””” logo ends finishing. Patched pocket at the back. “”””Kenzo Paris”””” embroidery at

 • Short Sleeve Polo

  Short Sleeve Polo

  770 kr.

  100% cotton piqué polo shirt, printed logo on the chest.

 • Short Sleeves Teeshirt

  Short Sleeves Teeshirt

  490 kr.

  100% organic cotton jersey T-shirt, printed logo on the front.

 • Tilbud Skirt

  Skirt

  255 kr.

  “Long skirt in non-brushed fleece. Gradient all-over print. “”””Kenzo”””” embroidery at the bottom at the left. Elasticated waist with drawstrings and “”””Kenzo”””” logo

 • Tilbud Skuldertasker Kenzo COURIER SMALL SHOULDER BAG

  Skuldertasker Kenzo COURIER SMALL SHOULDER BAG

  2.849 kr.

  Lyst til en ny taske? Hvad med denne friske nyhed fra Kenzo? Den sorte farve er topmoderne, hvilket gør Courier Small Shoulder Bag til en sikker succes. Vi er vilde med dette karakterfulde design! Den vil fuldstændiggøre et outfit helt perfekt.

 • Tilbud Slip-on Kenzo K-SKATE SLIP-ON KENZO LOGO

  Slip-on Kenzo K-SKATE SLIP-ON KENZO LOGO

  959 kr.

  Denne fantastiske loafer til kvinder er en del af kollektionen fra Kenzo. Det hvide overlæder i tekstil giver et smart look dagen lang. Der findes ikke kun sneakers, men også slip-ons!

 • Tilbud Slip-on til børn Kenzo K19113

  Slip-on til børn Kenzo K19113

  1.364 kr.

  Denne fantastiske loafer til piger er en del af kollektionen fra Kenzo. Overdelen i læder og den lyserøde farve giver den et yderst moderne look. Komforten er i top med den gode pasform, for i tekstil og en indersål i tekstil. Børnene er vilde med denne model, og det kan vi godt forstå!

 • Tilbud Slip-on til børn Kenzo K59055

  Slip-on til børn Kenzo K59055

  1.312 kr.

  En af kongerne inden for loafers til børn er uden tvivl Kenzo. Farven er sort, og overdelen er i læder, så det er uden tvivl en model, der bliver populær denne sæson. Foret er i tekstil og indersål er i tekstil, hvilket gør den meget behagelig at have på. Du får stil til enhver situation.

 • Tilbud Sneakers Kenzo FA65SN170

  Sneakers Kenzo FA65SN170

  1.946 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er et must have med dens både sporty og chikke stil. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Alt i alt er den fejlfri!

 • Tilbud Sneakers Kenzo FA65SN172

  Sneakers Kenzo FA65SN172

  1.602 kr.

  Du kan umuligt undvære denne sneaker fra Kenzo. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Den er uimodståelig med dens stærke personlighed!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K LOGO

  Sneakers Kenzo K LOGO

  1.717 kr.

  Blandt kandidaterne til den mest trendy sneaker, har denne kreation fra Kenzo alle chancer for at vinde! Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Alt i alt er den fejlfri!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K SOCK SLIP ON

  Sneakers Kenzo K SOCK SLIP ON

  1.145 kr.

  Her er en sneaker fra Kenzo, som forener komfort med en moderne stil. Dens flotte finish fuldender værket.

 • Tilbud Sneakers Kenzo K-FLY

  Sneakers Kenzo K-FLY

  1.604 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er en absolut must-have. Den sorte farve, overdelen i læder og den flotte finish, demonstrerer en veltænkt model. K-fly har et for i tekstil og en ydersål i syntetisk materiale. Den er uden tvivl sæsonens must-have.

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29074

  Sneakers Kenzo K29074

  1.514 kr.

  Den nye sneaker-kollektion fra Kenzo er ikke færdig med at overraske os! Og det kan vi kun bekræfte ved synet af denne sneaker med højt skaft. En multifarvet farve og læder og tekstil til overdelen: dens største fordele. Bag det flotte ydre gemmer der sig en indersål i læder og tekstil og sålen er fremstillet…

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29079

  Sneakers Kenzo K29079

  1.084 kr.

  Denne sneaker fra mærket Kenzo vil hurtigt blive de yngstes favoritsko. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Børnene vil slet ikke kunne leve uden!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K29092

  Sneakers Kenzo K29092

  1.162 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er et must have med dens både sporty og chikke stil. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Børnene vil elske den!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59034

  Sneakers Kenzo K59034

  1.312 kr.

  Masser af stil og know-how med denne basketstøvle fra Kenzo. Overdelen i sort tekstil giver den karakter, men ikke kun det. K59034 har et for i tekstil og sålen er i gummi. En cool sneaker i urban stil, som nu også fås i en børneversion!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59039

  Sneakers Kenzo K59039

  1.394 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er lige noget for de helt unge tilhængere af streetwear-moden med dens urbane look. Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Seje sneakers til de yngste!

 • Tilbud Sneakers Kenzo K59054

  Sneakers Kenzo K59054

  1.424 kr.

  Denne sneaker fra mærket Kenzo kombinerer komfort og stil. Det hvide læder gør den til en klassisk sko med et moderigtigt look. Foret i K59054 er i tekstil, og sålen er i gummi. Børnene vil elske det smarte look i moderigtig stil!

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZO KOURT 80 SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZO KOURT 80 SNEAKERS

  1.604 kr.

  Hvad? Har du endnu ikke disse lave sneakers fra Kenzo? Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Den er lige noget for alle sneakerstilhængere.

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL HIGH TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL HIGH TOP SNEAKERS

  1.687 kr.

  Denne sneaker fra mærket Kenzo kombinerer komfort og stil. Modellen er perfekt til alle sneakersfans.

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL LOW TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSCHOOL LOW TOP SNEAKERS

  1.574 kr.

  Du kan umuligt undvære denne sneaker fra Kenzo. Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Den perfekte kombination af moderne stil og stærk personlighed.

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSWING LACE-UP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSWING LACE-UP SNEAKERS

  2.039 kr.

  Vores moderadar gik amok ved synet af disse sneakers fra Kenzo. Derfor skynder vi os at dele vores fund med dig! Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Tak…

 • Tilbud Sneakers Kenzo KENZOSWING LOW TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo KENZOSWING LOW TOP SNEAKERS

  2.039 kr.

  Denne sneaker fra Kenzo er uundværlig i skoskabet. Sin farve gør den til en veritabel ven i hverdagen, da den er nem at kombinere med. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Nok om snakken, det bedste er at prøve den…

 • Tilbud Sneakers Kenzo SONIC LACE UP

  Sneakers Kenzo SONIC LACE UP

  1.889 kr.

  Denne nye sneaker fra Kenzo er perfekt! Designet i , den vil ikke mangle noget for at tilføje god stil til dit tøj. En smuk model indenfor genren, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Et must man ikke bør lade gå sin næse forbi!

 • Tilbud Sneakers Kenzo TIGER CREST HIGH TOP SNEAKERS

  Sneakers Kenzo TIGER CREST HIGH TOP SNEAKERS

  1.514 kr.

  Denne sneaker med højt skaft fra Kenzo er skabt i mærkets ånd med en dynamisk og trendy stil. Overdelen i tekstil og den lyserøde farve gør den både sporty og moderigtig. Det er en model med masser af stil.

 • Tilbud Snørresko Kenzo K MOUNT

  Snørresko Kenzo K MOUNT

  2.182 kr.

  Unisex-trenden, som er meget aktuel i butikkerne, skinner også igennem hos Kenzo med denne derby. Du kan fuldende dit look med denne sorte derby. Den er alt det, du vil have.

 • Tilbud Socks

  Socks

  86 kr.

  Cotton and elasthane knit socks with jacquard logo. Ridercard.

 • Tilbud Støvler Kenzo K LINE SOFT

  Støvler Kenzo K LINE SOFT

  2.302 kr.

  K Line Soft er et luksuriøst og stilfuldt par støvler fra mærket Kenzo. De er udformet af holdbart og komfortabelt materiale, der gør det muligt at bære dem hele dagen. Deres klassiske design gør dem lette at kombinere med forskelligt tøj, og et par gode jeans vil få dem til at se uimodståelige ud. K Line Soft fra Kenzo vil helt sikkert bringe stil og elegance til dit outfit.

 • Tilbud Støvler Kenzo K MOUNT

  Støvler Kenzo K MOUNT

  2.302 kr.

  Kenzo har altid været dit ynglingsmærke? Forbliv tro med dette par støvler! De er komfortable og er med deres klassiske stil nemme at kombinere med meget tøj. Ikke nogen tvivl, den er perfekt!

 • Tilbud Støvler Kenzo TOTEM FLAT BOOTS

  Støvler Kenzo TOTEM FLAT BOOTS

  2.099 kr.

  I den nye kollektion fra Kenzo har vi lagt mærke til Totem Flat Boots-modellen. Overdelen i brunt læder er klart en stor fordel. For at give ekstra komfort har den en fleksibel ydersål i læder. Den vil følge dig hele sæsonen.

 • Sweatshirt

  Sweatshirt

  895 kr.

  100% cotton fleece sweat-shirt, printed logo on the front * WITH TROUSERS K24343

 • Tilbud Tøfler Kenzo CROSS MICRO

  Tøfler Kenzo CROSS MICRO

  1.424 kr.

  Sæsonens uundværlige model er tøflen fra Kenzo, som har en 100% moderigtig, lyserød farve! Cross Micro har en overdel i tekstil, som er helt perfekt for dine fødder. Denne sko har en hæl på 4 cm. Dine skridt vil føles lettere!

 • Tilbud Tøfler Kenzo OPANKA

  Tøfler Kenzo OPANKA

  1.604 kr.

  Har du nogensinde set en sort tøffel, der passer så godt til vores stil? Vi har fundet den hos Kenzo, og skynder os at bestille den hjem til garderoben! Mærket har fremstillet denne model med en overdel i koskind, så Opanka vil hurtigt blive din favoritsko. Du vil hurtigt blive glad for indersålen i koskind….

 • Tilbud Undershirt

  Undershirt

  147 kr.

  “Printed technical jersey “”””cross””””. Cropped top with Kenzo straps.”

 • Tilbud Vinterstøvler Kenzo ALASKA

  Vinterstøvler Kenzo ALASKA

  2.009 kr.

  Kenzo har designet Vinterstøvle Alaska, der er det helt perfekte valg til vinteren. Overdelen i sort læder garanterer vandtæthed og den skridsikre sål i syntetisk materiale sikrer dig sikkerheden, når du skal ud på glatte overflader. Nyd vinteren i komfort og stil med Kenzo’s Vinterstøvle Alaska.

 • Youth Flow Eye Firming Serum

  Youth Flow Eye Firming Serum

  589 kr.

  “KENZOKI EYE FIRMING SERUM er den nye hudpleje, der er dedikeret til en ungdommelig øjenkontur. Et ekspertkoncentrat til den sarte øjenkontur, der kombinerer hellig lotusblomstvand og olieholdige ekstrakter samt ekstrakt af naturlig oprindelse af hig

 • Youth Flow Restful Dream Night Mask

  Youth Flow Restful Dream Night Mask

  739 kr.

  “KENZOKI RESTFUL DREAM NIGHT MASK er en hudpleje, der hjælper huden med at restituere sig, mens du sover. Denne anti-aging sovemaske er beriget med hellig lotusblomstvand og olieholdige ekstrakter, som virker i synergi for at forbedre epidermal regen

 • Youth Flow Skin Renew Velvet Cream

  Youth Flow Skin Renew Velvet Cream

  659 kr.

  50 ml

 • Youth Flow Youth Flow Serum

  Youth Flow Youth Flow Serum

  699 kr.

  “Med tiden bliver de naturlige mekanismer til fornyelse af epidermis mindre effektive. Ud over denne naturlige aldring er vores hud også udsat for daglige aggressioner (UV-lys, forurening, stress, osv.). En langsommere “”””ungdoms

 • Youth Flow Youth Preserved Toner

  Youth Flow Youth Preserved Toner

  389 kr.

  “Oplev KENZOKI YOUTH PRESERVED TONER, det første skridt i dit Youth Flow hudplejeritual. Dens forfriskende konsistens med en afslappende duft absorberes øjeblikkeligt og giver en behagelig fornemmelse. Denne anti-aging toner fugter huden i 24 timer(1