Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Max Mara?

Max Mara

Glæd dig til en spændende sæson med Max Mara hos Fashionbox.

Du vil bl.a. finde flotte Max Mara kjoler til både fest og job. Frakkerne får igen deres eget univers og har masser af nye kvaliteter og farver.

 

Max Mara med S som fortegn

‘S Max Mara står for “Design for easy living”. Kollektionen S’ Max Mara fra Max Mara er rene linjer og farver, hvor det elegante og smukke er i fokus. Passion og tradition er værdier, som tydeligt præger huset Max Mara.

I 1951 besluttede Achille Maramotti at arbejde med haute conture. Interessen for fashion af høj kvalitet, havde altid været i familien.

Han beslutter at producere i en høj gennemarbejdet finish, og i en høj kvalitet.

Max Mara frakken

Den første kollektion bliver camel frakken og den geranium røde dragt, der vil vise sig at blive en bragende succes, og siden et ikon for Max Mara.

Frakken giver et tidløst udtryk, som både er elegant og ekslusivt, men hvis du styler den med et par frække jeans twister du den mere råt eller sporty.

Den skiller sig ud i kvalitet og designet, så du aldrig er i tvivl om at du har fat i et originalt og ikonisk piece.

Den nye frakkekollektion skiller sig ud ved nye materialer, spænder og designs, som er stilrene over til det mere casual look.

Maramotti går op i de rene linier og den specielle skæring, der kendetegner Max Mara silluetten. Han er inspireret af fransk design, men producerer i Italiensk høj kvalitet.

Op gennem 60´erne bliver flere modeller designet, og der bliver produceret nye kvaliteter, der er unikke for Max Mara.

Se det fine udvalg af overtøj på fashionbox.dk

De kendte går i Max Mara

Flere fremtrædende personlighedder bliver tilknytet brandet, og firmaets værdi og interresse stiger.

Hold godt øje med den røde løber til prisuddelinger, her finder du navne som Jennifer Lopez, Karlie Kloss, Rosamund Pike og Julia Roberts – der blot er nogle få berømtheder, der har repræsenteret brandet.

Specielt skal du kigge efter de flotte kjoler.

Vi håndplukker Max Mara